Změny

Moderator: DJ Die

DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

a kdo rika ze koncim ja sam? i kdyz jsem o tom uvazoval tak jsem s tim nesekl sam
a pokud jde o EVE tak tam se porad resi kdo me slohl account
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

tak dalsi zmena panove Abras uz taky neni moderator
Moonman
x3

Post by Moonman »

DJ Die wrote:tak dalsi zmena panove Abras uz taky neni moderator
Heh...co, že ste s tím sekli? Chudák plynak je v tom sám :roll:
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

Abras s tim sekl protoze nemel cas ani chut(kvuli adminum mimo jine) ja jsem s tim nesekl admini me zbavili funkce tak muzete adminum podekovat :wink: ale taky jsem uvazoval ze s tim seknu prave kvuli nim je to banda arogantnich idiotu a nejak se jim nelibilo kdyz jsem jim to rekl :lol:
Moonman
x3

Post by Moonman »

Aha...tak to jo. Takže "Thank you Admins" :twisted:
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

jop asi tak muzes jim to napsat urcite budou radi ze jim za jejich "skvelou praci" nekdo podekuje :wink: ted jen doufam ze ceskou sekci nezavrou kvuli tomu ze budeme mit jen jednoho moda to by me fakt nasrali :roll:
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

DJ Die wrote:jop asi tak muzes jim to napsat urcite budou radi ze jim za jejich "skvelou praci" nekdo podekuje :wink: ted jen doufam ze ceskou sekci nezavrou kvuli tomu ze budeme mit jen jednoho moda to by me fakt nasrali :roll:
No to snad nehrozi... :wink: Kazdopadne si tu aroganci dokazu predstavit...
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

no to nevim jestli dokazes i kdyz znam par tvych kolegu kteri by jim dokazali solidne konkurovat samozrejme nic proti tobe G :wink:
Moonman
x3

Post by Moonman »

DJ Die wrote:jop asi tak muzes jim to napsat urcite budou radi ze jim za jejich "skvelou praci" nekdo podekuje :wink: ted jen doufam ze ceskou sekci nezavrou kvuli tomu ze budeme mit jen jednoho moda to by me fakt nasrali :roll:
Mno nebudeme tu dělat plynakovi zle, když je na to sám :wink:
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

to je ten problem on tu ted skoro neni ale nastesti admini na nas serou takze se toho stejne ani nevsimnou kdyz jim uslo ze mel Abras tyden deaktivovany account :lol:
FVZ

Post by FVZ »

V těch statistikách u profilu je obrovský množství údajů, ale nevim jak se k nim dostat. U profilu je jenom několik drobností, jako kolikrát sem za hodinu vystřelil apod. Ale některý lidi tam maj i počet stanic, hotovost, kolik zajmuli lodí ... Podle čeho systém určuje co má zobrazit a co ne?
INTEL Core I7 2600 3,4GHz; 8 GB DDR3 RAM 1600MHz; NVIDIA 580GTX 1536MB; MB ASUS MAXIMUS IV GENE-Z; 23,6" ASUS VG236 120Hz LCD + NVIDIA 3D VISION; Saitek X52 PRO
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

Zdravím pánové, možná si mě ještě někteří pamatujete. Jak asi víte česká sekce byla nějakou dobu bez moderátora a tím pádem zavřená. Co tu bylo předtím byla katastrofa.
Takže od teď diskutovat můžete, ale žádné osobní útoky. Lehčí nadávky, pokud nejsou mířené na ostatní v pohodě, ale nepřehánějte to. A hlavně SLUŠNĚ!!!!
Kdo bude dělat bordel poletí.
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

No nekecej, kdo tě ukecal? A EVE ucet se ti podarilo dostat zpět?
INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

no neukecal me nikdo ale nemohl jsem to jen tak nechat bez moderatora
a jinak ucet na EVE mi ukradli hodne davno ale dostal jsem ho taky davno zpatky :wink:

Return to “Česky / Czech X-Forum”