Moderator: DJ Die
Heh jak jsem jel autem z práce (na té dálnici se člověk nudí), tak jsem si právě tak nějak v duchu říkal, proč by tam měly být nějaké texty.gomecz wrote:a zkousel to vubec nekdo? imho tam neni co prekladat. ten mod zkratka meni vzhled a vlastnosti lodi, nepridava zadne prikazy, nemeni ani nepridava zadne popisy nebo zpravy v BBS.
Chtěl bych odkaz na forum toho skriptu.Mipam wrote:No prostě jsem si stáhnul Script "SHopping list" má to dělat, že zadáš seznam zboží lodi jako příkaz, co má nakoupit (pro továrnu zdroje např.) a ona sama objede oblast a nakoupí, co má zadáno a doveze na určenou pozici. Ale ani jsem to ještě nezkusil, protože jsem línej se ve hře rozptylovat angličtinou. Mám jí za den dost. Jo a tady je odkaz A STRANKY JSEM SPICHL NARYCHLO, tak trochu shovívavostri, PROSÍM!!!!!!!!!!!![url=http://www.gompa.cz/x3/X3download.htm]
Jedním slovem HLOUPOST.Mipam wrote:Teď mne tak napadlo, nebylo by lepší někde na jednom místě nechat všechny soubory z adresaře "t" a nemusíme hledat, jestli je skript přeloženej, prostě se překopirujou do t a nemusime všichni rozlišovat, kdo co ma staženy a nainstalovany. Struktura těch souboru je stejně, jak jsem nějak koukal, že uvodni dvoučisli je pro jazykovou verzi. Takže všechno,co začiná 42* je pro českou sadu..... já to tak dělám, protože mám nainstalovanejch X skriptu a FAKT už nevím, kterej soubor je pro co, tak to beru šmahem....