Tenhle mód se mi dost líbí....DJ Die wrote:ja taky jeste nehraju X3 ale uz jsem clenem tymu Extended modu takze budu moct prekladat a pridavat z beta verzi takze cestina by mela byt soucasne s novou verzi modu
http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php?t=117990
Překlady modů a skriptů
Moderator: DJ Die
-
-
Plně souhlasím, myslím, že by jsem se měli zaměřit v krátkodobém horizontu na tyto skripty a jim podobné.plynak wrote:No ja myslel, ze zacnete s necim lehcim. Vetsina lidi, co si koupila X3 v cestine se to tepr uci a pochybuji, ze si tam hned daji takovyto MOD, ktery vicemen kompletne predela hru. Dokonce ani ja, veteran, neplanuji ho instalovat. Podle mne to uz moc meni vesmir X3.
Spis jsem myslel, ze prelozite scripty od Cycrowa, trebas BBS Extras, Race Military a ostatni gildy.
-
-
-
Souhlas, co založit nový thread jenom pro překlad skriptů ? Ať to tady neprzníme?JXP wrote:ano, to mate pravdu ... mody, ktere zmeni celou X3 nejsou k prekladu uplne ty nejlepsi, protoze to je uz pro HC hrace. kdyz vybyde cas, tak to nevadi, ale tim bychom se zahrabali na jednom modu na porad. chce to uvazovat v kratkodobem horizontu, aby preklad netrval 6 mesicu, ale radove dny.
-
- Moderator (České)
hotovoSir_Thomas wrote:Souhlas, co založit nový thread jenom pro překlad skriptů ? Ať to tady neprzníme?

me se ten mod hodne libi a je to X universe jen jsou tam pridane lode a nejake mise takze chci pomoct ted budu mit pristup k beta verzim tak proc to jeste neprelozit?
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
-
-
- Moderator (České)
-
-
hmm, to byla opravdu zvlastni reakce. Mail neni telefonni cislo a vsadim se s tebou, ze Cycrowovi rozhodne chodi do schranky vic spamu, nez prekladatelskych aktivit jeho modu.DJ Die wrote:posli me to na mail co mam v profilu ja to preposlu
jsem myslel, ze si tu mezi sebou na nic nehrajeme a ze si i v ramci moznosti duverujeme.
-
- Moderator (České)
-
- Moderator (České)
takze uz se mi ozval Cycrow posilejte mu to na mail: cycrow@ircwhore.co.uk
-
Díky...DJ Die wrote:takze uz se mi ozval Cycrow posilejte mu to na mail: cycrow@ircwhore.co.uk
-
kluci to je fajn,že jste se do toho pustili ,taky mám cz verzi a rád bych vám pomohl,bohužel já se ve škole učil jen rusky takže...
jedině hmotně bych mohl pomoct,a to jen v případě pokud by jste byli z Ostravy to by jsme mohli někam na stodolní
,ale vzhledem k tomu že správní pařani jak já sedíme jen u pc a ne se poflakujem se takže...
kdyby jste už nějaký skriptík cz měli můžu dělat aspoň testera ,jsem na pc tak 8-15 hod denně 

-
-
- Moderator (České)
prave pro takove lidi jako jsi ty je prekladame proc by si je meli uzivat jen lide kteri umi anglicky? pokud budu potrebovat testera tak se ti ozvuJupik wrote:kluci to je fajn,že jste se do toho pustili ,taky mám cz verzi a rád bych vám pomohl,bohužel já se ve škole učil jen rusky takže...jedině hmotně bych mohl pomoct,a to jen v případě pokud by jste byli z Ostravy to by jsme mohli někam na stodolní
,ale vzhledem k tomu že správní pařani jak já sedíme jen u pc a ne se poflakujem se takže...
kdyby jste už nějaký skriptík cz měli můžu dělat aspoň testera ,jsem na pc tak 8-15 hod denně

-
-
-
-
Super....A kdy a kde si to muzeme stahnout?
------------------------------------------------------------------
[ external image ]
[ external image ]