Překlady modů a skriptů
Moderator: DJ Die
takze uz se mi ozval Cycrow posilejte mu to na mail: cycrow@ircwhore.co.uk
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
- Sir_Thomas
Díky...DJ Die wrote:takze uz se mi ozval Cycrow posilejte mu to na mail: cycrow@ircwhore.co.uk
kluci to je fajn,že jste se do toho pustili ,taky mám cz verzi a rád bych vám pomohl,bohužel já se ve škole učil jen rusky takže...
jedině hmotně bych mohl pomoct,a to jen v případě pokud by jste byli z Ostravy to by jsme mohli někam na stodolní
,ale vzhledem k tomu že správní pařani jak já sedíme jen u pc a ne se poflakujem se takže...
kdyby jste už nějaký skriptík cz měli můžu dělat aspoň testera ,jsem na pc tak 8-15 hod denně 

- Sir_Thomas
prave pro takove lidi jako jsi ty je prekladame proc by si je meli uzivat jen lide kteri umi anglicky? pokud budu potrebovat testera tak se ti ozvuJupik wrote:kluci to je fajn,že jste se do toho pustili ,taky mám cz verzi a rád bych vám pomohl,bohužel já se ve škole učil jen rusky takže...jedině hmotně bych mohl pomoct,a to jen v případě pokud by jste byli z Ostravy to by jsme mohli někam na stodolní
,ale vzhledem k tomu že správní pařani jak já sedíme jen u pc a ne se poflakujem se takže...
kdyby jste už nějaký skriptík cz měli můžu dělat aspoň testera ,jsem na pc tak 8-15 hod denně

jsou to proste kluci hodni, pilni a ochotni ... a tak to v fanouskovske komunite ma bytJupik wrote:DJ Die to je mi jasné,jen jsem chtěl vyjádřit moji podporu,že děláte užitečnou věc....takže vám patří velké díky

Last edited by JXP on Thu, 21. Sep 06, 16:40, edited 1 time in total.
- Sir_Thomas
no takze Cycrow uz to hodil na svoji stranku http://www.xpluginmanager.co.uk/ je to v sekci downloads a tam
Script Manager Data Update (30/08/2006)
ale verze manageru 1.76+ uz by to mela nainstalovat pokud das update
- Sir_Thomas
Verze 1,76 + nějakej update ale nikde nemůžu češtinu najít kde je plíz?DJ Die wrote:no takze Cycrow uz to hodil na svoji stranku http://www.xpluginmanager.co.uk/ je to v sekci downloads a tam