X2 - simulator, pilotni licence, bojovy vycvik

Moderator: DJ Die

Post Reply
User avatar
JXP
Posts: 165
Joined: Fri, 17. Mar 06, 18:43
x3

X2 - simulator, pilotni licence, bojovy vycvik

Post by JXP » Sun, 28. May 06, 12:15

konecne jsem se pustil take do hrani a nejsem si jist, zda delam pri skladani pilotni licence v ramci simulatoru vse dobre.

jedna se o 1. bojovy vycvik.

Je dobre pro splneni mise nejakym zpusobem velet ostatnim lodim ?
Da se nejakym zpusobem branit nepratelskym raketam ?
Da se v prubehu boje rychle doplnit energie do stitu ?

dekuju za poradu

P.S. kdyby mel nekdo chut poradit i pres ICQ budu rad ;). Ted jdu zkouset a zkoumat dal ;).

//Edit:

Jezisi, jak mam ovladat ten velky kriznik ?

pomaly je to, vezi to ma jak nas... eto, to je vsechny musim ovladat sam ? to se snad neda ani stihat a sijou do mne jednu raketu za druhou, pomoc prosiim ... jsem z toho jelen :-( :-).

User avatar
JXP
Posts: 165
Joined: Fri, 17. Mar 06, 18:43
x3

Post by JXP » Wed, 14. Jun 06, 08:26

to jste nikdo nehrali simulator ? hmm :-(

gomecz
Posts: 392
Joined: Wed, 21. Sep 05, 13:39
x3

Post by gomecz » Wed, 14. Jun 06, 10:40

prikazy ostatnim lodim je mozne davat, ale krome rychlych prikazu (chran me, nasleduj me, zautoc na muj cil) nema moc smysl je v boji pouzivat, prtoze, nez se Vam podari naklikat prikaz na utok konkretni lodi na konkretniho nepritele, tak je budto po Vas, nebo po cili. jak moc umi wingman poslouchat a nakolik je sobestacny, zalezi na vybaveni jeho lodi (konkretne na bojovem sw)

raketam se da branit dvojim zpusobem
1, utect - namevrovat tak dlouho, az rakete dojde palivo... jednou se mi podarilo schovat se HORNETu za asteroid, ktery po stretu s HORNETem zmizel :)
2, sestrelit ji - k tomu je dobre mit vez, bojovy SW MK I a MK II a na vezich nastaveno "chranit pred strelami", nebo "chranit lod", ale i HORNET se da sestrelit pri primem naletu.

nikoliv, jediny zpusob jak zrychlit dobyjeni stitu, je pouzitim SETA, ale to nemohu doporucit v prubehu boje.

kriznik se vicemene ovlada sam... pokud vsak na to neni dostatecne vybaven (vsechny SW krome obchodnich, obsazeny vsechny veze, dostatek posadky, skokovy pohon) tak nema smysl aby se ucasnil jakehokoliv letu.
pokud je ale radne otunen, je mozne s nim bez obav skocit do Xenonskeho sektoru a s nejakym svizjensim stihacem sledovat jak se cini.

User avatar
JXP
Posts: 165
Joined: Fri, 17. Mar 06, 18:43
x3

Post by JXP » Wed, 14. Jun 06, 10:59

diky, a jak je tomu ve zminovanem simulatoru ? snazim se do toho proniknout, ale nejak se mi to nedari ...

nepodival by si se, jestli je ten kriznik bez vybavy (vsechno musis ovladat sam), nebo to jen proste neumim ? Obtiznost tehle vyukove mise mi prijde ponekud nad sily novacka, coz je mi v pripade tutorialu pomerne divne ;).

gomecz
Posts: 392
Joined: Wed, 21. Sep 05, 13:39
x3

Post by gomecz » Wed, 14. Jun 06, 11:26

no simulator jsem hral akorat v demoverzi a tam me instruktor informoval, jak mam co kde zapnout, jak si muzu nastavit kamery a tyto pripadne prepnout a ovladat tak napriklad sihace v tomto okne aniz bych sebe (jako pilota) musel presouvat na zminenou lod)... bylo to celkem narocne cviceni, ale na druhou stranu, bylo to posledni cviceni, takze takova maturita a tam se da ocakavat jista obtoznost

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2884
Joined: Wed, 9. Feb 05, 08:57
x4

Post by DJ Die » Wed, 14. Jun 06, 13:31

v simulatoru te uci jak nastavit lod aby veze utocily samy(command console) a pak jak ovladat tu Novu kterou mas na monitoru(prepina se tusim F4 nebo F5) az dojde na tu Novu pak s ni znicis 4piratske lode co maji Hornety a pak znicit zbytek u me fungovalo presunout 3 kanony do jedne veze a pak drzet nepratele na te strane
vzdycky kdyz se ti stity blizi pod 20% tak zrychli na max rychlost a pockej az se doplni nepratelske lode jsou pomalejsi a ty co by te snad dohnaly budou jen otravni scouti ktere sunda 1-2 vystrely :)
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”