[X3] problem z misją 6

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

khaska

[X3] problem z misją 6

Post by khaska »

zgodnie z instrukcją przechodzę pierwsze skanery, następne skanery też(przemiatające), mijam ostatni opisany w instrukcji skaner i zaczyna się problem przechodzę przez bramę i docieram do ślepego korytarza, możecie mi pomóc jak to przejść
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

Tuż przed końcem korytarza (ślepa ściana) masz po prawej stronie na ścianie wylot rury. Musisz do niego wlecieć. Pytanie i odpowiedź na forum, trzeba tylko chcieć poszukać.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Taki mały offtop z mojej strony: miałby ktoś czas by zebrać wszystkie porady dotyczące przechodzenia poszczególnych misji i zrobić jeden wątek? Mogłoby to być zrobione na zasadzie linków, czyli np. misja 1 - link do wątku, misja 2 - link do wątku, itd...
Taki poradnik przykleiłoby się oraz zalinkowało w FAQ i zniknęłyby kłopoty z przechodzeniem misji.
Kto na ochotnika?
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
khaska

Post by khaska »

Yacek wrote:Tuż przed końcem korytarza (ślepa ściana) masz po prawej stronie na ścianie wylot rury. Musisz do niego wlecieć. Pytanie i odpowiedź na forum, trzeba tylko chcieć poszukać.

dzięki za pomoc
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Stalovy wrote:Kto na ochotnika?
Juz widzę ten las podniesionych rąk :roll: .
LeWaR
x4

Post by LeWaR »

kosi kosi łapci?? :lol:
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
jk16

Post by jk16 »

No cóż, pościk LeWaRa (kwalifikowany osobiście przeze mnie jako Mistrzostwo Świata :) ) odzwierciedla stosunek narodu do misji głównego wątku :roll: .
twister07

Post by twister07 »

Jak to możliwe??? Tak jak pisze w instrukcji przeskakuje do Empires Edge a z tego na zachód do Savage Spour, ale tam nie ma takiej bramy na zachód!!! Czy ja wszystko dobrze robie jak tak, czy jest jaka inna droga do Ocracoke’s Storm.
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

Nie ma innej drogi. Poszukaj bramy na współrzędnych: 0;0;-45,363
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
twister07

Post by twister07 »

Jest mam, ja polegałem na mapie sektora a ta brama jest daleko za mapą. Dzięki :D

Return to “Polskie / Polish X-Forum”