[X3] Proszę o pomoc z misją 6.

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Michallesio
x3ap

[X3] Proszę o pomoc z misją 6.

Post by Michallesio »

Mam dziwny problem w misji 6 i bardzo prosiłbym o jakąś pomoc.Misja polega na omijaniu dronem skanerów w tunelu. Wszystko jest pięknie dopóki nie mijam drugiej bramy gdzie korytarz się kończy. Oblatałem go z "nosem" przy ścianie centymetr po centymetrze z 10 razy łącznie z godzinę i nie ma stamtąd wyjścia.Nawet reinstalowałem grę bo myślałem że jakiś błąd wyskoczył.Czy ten korytarz ma jakieś odnogi wcześniej których nie zauważyłem.Jakby co to służę save'm i screenshot'tem :) .Bardzo proszę o pomoc bo utknąłem na amen
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Spoiler
Show
Poszukaj metalowego tunelu.
Michallesio
x3ap

Dzięki

Post by Michallesio »

Dzięki za odpowiedź :) . Była szybka ale ja szybszy :) . Niestety musiałem posłużyć się walkthrough znalezionym na jakiejś stronce poświęconej X3.Zwykle nie korzystam z takich rzeczy ale z tym męczyłem się już chyba z 3 dni i kupa. Nie przyszłoby mi do głowy szukanie tak małego tunelu. Dzięki tak czy inaczej-był to tez pewnego rodzaju test na szybkość reakcji forumowiczów :wink: . Ja jestem tu bardzo nowy i to był dziewiczy post w moim wykonaniu na jakimkolwiek forum :oops: . Tak więc jestem poniekąd rozprawiczony :lol:
Widzę że można na Was liczyć :) -to dobrze rokuje na przyszłość
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Ja też mógłbym ci odpowiedzieć, ale wpierw forum MUSIAłOBY mi dać jakiś sygnał, że jest nowy temat na forum, ale z przyczyn znanych (bądź nie) adminom, forum nie kwapiło się powiadomić mnie o tym...
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
Michallesio
x3ap

Post by Michallesio »

Dzięki Mani za dobre chęci.Forum polskojęzyczne "zjadłem" już niemal w całości i widzę że gęsto się udzielasz.Jakby co to będę te z walił z pytaniami do Ciebie,ok?Ponieważ jednak jak już wspomniałem nigdy nie udzielałem się na forach nie znam zasady powiadamiania o nowych postach.Jak to działa?Albo jak powinno działać?I wiesz coś może na temat patcha do polskiej wersji?Będzie toto kiedyś?Pzdr
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Jak tylko będę znać odpowiedzieć, to oczywiście postaram się pomóc :P.

Powiadomienia o odpowiedziach w danych tematach możesz dostawać na mail, wcześniej musisz tylko w wybranych przez siebie tematach (ja zaznaczam wszystkie tematy) kliknąć w link: "Śledź odpowiedzi w tym temacie", jak zaznaczysz tę opcję, to po pojawieniu się w danym temacie nowego posta, dostaniesz odpowiednią wiadomość z linkiem na pocztę.

Co do nowych (lub nieodwiedzonych jeszcze przez ciebie) tematów, to na głównej stronie Polish Forum powinny się świecić takie kwadraciki (?) na żółto.

Patch będzie, ale ponoć coś tam jeszcze Ego grzebie w nim. Więcej informacji zna Sauron :).
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam

Return to “Polskie / Polish X-Forum”