[X3] Pomoc z fabula

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Dra5tiC

[X3] Pomoc z fabula

Post by Dra5tiC »

W grze pisali ze jest nieliniowa i sobie mozna robic co sie chce, no i wlasnie sie o tym przekonalem, po zrobieniu poteznej floty handlowej 8 Merkury Tankowiec jako galaktyczni handlowcy ... wziolem sie za nastepna misje, a mianowicie z zdobyciem krysztalow, czarny zdobylem w Xenononskim 101 ... ale nastepna misja wymagala przeskanowania pirackiego Habitatu w Dannas Chance jak dobrze pamietam, ale oni mi podlozyli bombe to sie zemscilem i poszli do piachu, a raczej rozsypali sie po galaktyce :D, i co teraz mam zaczynac od poczatku ?

To sie wqrzylem lekko ... a juz prawie sobie uzbieralem na Centaura :(
DRACOOL
x3tc

Post by DRACOOL »

Ale tam chyba w rzeczywistości nie chodzi o habitat piracki w danna's Chance
Spoiler
Show
(to jakiś chyba błąd w opisie- ja miałem skanować fabryke destruktorów w olmancketslat's Treaty :roll: ). poza tym u mnie nie mam w tym sektorze habitatu.a na pewno żadnego nie zniszczyłem)
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
stareprawo
x2

Post by stareprawo »

Dra5tiC

Coś mocno pomyliłeś. W tym rejonie w sektorach pirackich habitat jest jedynie w
Spoiler
Show
Brennan's Triumph
W swoim notatniku masz opisaną misję do spełnienia i bez wątpienia możesz ciągnąć fabułę dalej.
Pozdrawiam
XTC core 2 duo E 7600 GeForce 280
Dra5tiC

Post by Dra5tiC »

Ok dzieki za helpa, faktycznie cos pomylilem przez maly blad w dzienniku bo bylo napisane ze mialem przeskanowac Habitat Piracki a ja wiedzialem ze w tym rejonie jeden mnie mocno wqrzyl :D no i poszedl w rozsypke ...

No ale sprawa zalatwioan w olmancketslat's Treaty no i mala flota statkow gratis :D, z pozdrowieniami dla Yaki :D
Dra5tiC

Post by Dra5tiC »

I ostatnie pytanie odnosnie fabuly
Spoiler
Show
.. jak odkrywamy ziemie po ataku krzkow to juz koniec "gry"?, jesli tak lipne dosc zakonczenie ....
i co teraz moge sobie free styla grac :D
Urban
x4

Post by Urban »

Co do twojego pytanie
Spoiler
Show
Tak, i też mnie to nieco zdenerwowało, bo ktoś mi wyraźnie cedzi fabułę bym na pewno kupił kolejnego iXa

Return to “Polskie / Polish X-Forum”