[X3] SS_WARE_SW_NEW# problemów ciąg dalszy

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Abandon All Hope
x3tc

[X3] SS_WARE_SW_NEW# problemów ciąg dalszy

Post by Abandon All Hope »

Witam wszystkich.
Mam nie rozwiązany problem, więc proszę o pomoc.
W habitacie piratów z biuletynu BBS kupiłem ustrojstwo ( za niemałe pieniążki ), które miałem nadzieję okaże się wspomnianym przy okazji wirusa włamań antyskanerem. Niestety, mój komputer pokładowy nie rozpoznaje tego, w związku z czym nie działa - czyli nadal jestem skanowany z rezultatem negatywnym. Wyświetla mi tylko nazwę SS_WARE_SW_NEW2.
Sytuacji nie poprawiło zainstalowanie polskiego patcha 1.43-2.02, ani bonuspacków w wersji angielskiej i polskiej (by bufi).
Z powodów znikającego eclipsa instalacja polskiego patcha 1.43-2.02 nie wchodzi już w rachubę.
Czy istnieje jakiś sposób ( łatka,skrypt? ) na rozpoznanie tego sprzętu?
Za wszelką pomoc będę jak zwykle bardzo wdzięczny.
MARMUR243
x2

Post by MARMUR243 »

Jeżeli kupiłeś anty skaner to masz tylko na jednym statku , nie zmieniałeś statku ?
Abandon All Hope
x3tc

Dzięki za ocenę mojego IQ :o .
Wiem ,że antyskaner działa tylko na statku, na którym jest zainstalowany, tak samo jak napęd skokowy czy polecenia.
Kiedy tylko przesiadam się na inny statek teleportuję na niego wszystko, czego na nim nie mam, a nie mogę tego w tym momencie kupić.
Proszę, próbujcie dalej.
I dziękuję za wszystkie porady.
Za powyższą też :P
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Abandon All Hope wrote:Dzięki za ocenę mojego IQ :o .

To mnie rozwaliło :D. Hehe fajnie to napisałeś :].

I przepraszam za offtopa, ale nie mogłem się powstrzymać od pogratulowania podejścia do życia (i tego forum) :P 8)
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
MARMUR243
x2

Post by MARMUR243 »

Nie znam Twojego IQ i nie interesi mnie takie podchodzenie do sprawy. Chciałem Ci pomóc , nie wyszło , ale nie znaczy , że ja myślę o Tobie , jesteś facet troglodyta. Gra lubi robić niespodzianki i nic na to czasem nie poradzisz.
Mogę co najwyżej Ci powiedzieć co ja mam doinstalowane do gry i jakie mody. Mam zainstalowany ten nieszczęsny skaner i mnie wszystko działa.
Urban
x4

Post by Urban »

U mnie tez nie rozpoznaje Nazwy Antyskanera... Tylko że to działa. Kiedy mnie skanują pod kątem nielegalnych towarów (w tym także wirusa włamań) mam wynik negatywny... Tylko że w tym wypadku oznacza to, że nic złego nie znajdują :wink:

Mam zainstalowane X3 ze wszystkimi łatkami i z Bala Gi (ver Ang) i Bonus Packiem (ver. Ang)

Innymi słowy nie wiem co jest nie tak u ciebie... Podlatuje policja i mówi że masz wyrzucić nielegalny ładunek? (wirus włamań systemowych) Może to jest związane tylko z konkretnym typem statków (modelu) Chyba nikt wcześniej nie miał podobnych problemów...
Abandon All Hope
x3tc

Marmur - dzięki za próbę :) .
Jeśli chodzi o moje IQ, to jestem trochę przeczulony na tym punkcie, od kiedy zająłem 4 miejsce w ogólnokrajowym teście. Byłem tuż za pralką, ale przed lodówką 8) . Pierwsze dwa miejsca zajęły mój komputer(1) i telewizor(2). Chociaż ten ostatni czasem wariuje, kiedy pokazują w nim wysokiego pana od edukacji :D .
Jeśli chodzi o skaner, to próbowałem go na różnych statkach - merkurym, mambie, novie, ale efekt zawsze był ten sam - kazali pozbyć się nielegalnego towaru z pokładu. Cwaniaki, też tak robię :) . Szybko się uczą.
Mam zainstalowanego X3 z angielskim patchem 1.43-2.02(Bala Gi's) i BonusPack z polską nakładką.
Pozdrawiam i dziękuję za dalsze porady.
MARMUR243
x2

Post by MARMUR243 »

Taką samą opcje i ja mam plus nowy dodatek beta Xtended 0.6b. Dziwne bo u mnie ten anty skaner działa. Wszystkie pliki ściągam z tematu : X3 mody/skrypty PL.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”