[SCRIPT] Yaki Stations V2.21 UPDATE 01/11/07

The place to discuss scripting and game modifications for X³: Reunion.

Moderators: Scripting / Modding Moderators, Moderators for English X Forum

What do you think

Finally, I can buy those Yaki Ships
51
75%
What's a Yaki?
13
19%
Why would I want any of THEIR things?
4
6%
 
Total votes: 68

Jakesnake5
Posts: 2874
Joined: Fri, 17. Feb 06, 05:55
x4

Post by Jakesnake5 » Thu, 14. Dec 06, 00:25

2.10 update.

Added a library to undock ships before stations are destroyed (should work) during updates.

Updated scripts to use new library.

Added Hurricane and Disruptor missiles to EQ Docks ware list.

Added Yaki TL (Mobile Pirate Station) and Pirate Ship (TS) to ShipYard.

Have fun :)
Perfection is in the hands of God, we bags of dirt can only do the best we can©
Image
Modders are a source of ideas to help the Game Makers improve what they have made. Cherrish them, for they are the fruit of thy labors.©

User avatar
DeadZone
Posts: 91
Joined: Fri, 26. Sep 03, 09:44
x4

Post by DeadZone » Fri, 5. Jan 07, 18:52

For some reason this is spawning multiple SY & EQ's

Ive now got 10 of each
Ive currently just disabled the script

Jakesnake5
Posts: 2874
Joined: Fri, 17. Feb 06, 05:55
x4

Post by Jakesnake5 » Fri, 5. Jan 07, 19:08

Thats, odd. I don't have any trouble here. Course, being the developer means I do some things that SHOULD make something like that show up.

Are you using the latest version? Did you alter the scripts at all?
Perfection is in the hands of God, we bags of dirt can only do the best we can©
Image
Modders are a source of ideas to help the Game Makers improve what they have made. Cherrish them, for they are the fruit of thy labors.©

User avatar
DeadZone
Posts: 91
Joined: Fri, 26. Sep 03, 09:44
x4

Post by DeadZone » Fri, 5. Jan 07, 19:13

Latest version, altered nothing

User avatar
gaiamark
Posts: 38
Joined: Fri, 10. Nov 06, 23:32
x3

Post by gaiamark » Fri, 5. Jan 07, 20:26

I have five or ten of each (EQ dock and shipyard) as well. It's not a problem - just strange :]

I also have a ton of scripts running, and I'm at work, so I can't post the list. I don't consider it a big deal though.

Fantastic script. By the way, has anyone else used the Mobile Pirate Base thingamajig as a replacement for a carrier? It's cheap and decently shielded, despite the fact that it doesn't mount weapons or dock anywhere (or is that another bug in my game?)

Jakesnake5
Posts: 2874
Joined: Fri, 17. Feb 06, 05:55
x4

Post by Jakesnake5 » Fri, 5. Jan 07, 23:11

Ok, I don't know what precisely is going on, but it sounds strange.

What I can do, is give a small fix for the current weirdness.

Download and copy this, put it in the scripts folder and load the game save. It SHOULD kill all SY and EQ's in SB. Save game, then get the newest verion of the script. This should recreate the stations. If it doesn't, I'm going to have issues.

I don't know why ya'll are having problems, but something came to mind.

Look in the scripts folder for the following file names:

setup.jakesnake5s.factory
jakesnake5.y.stations
jakesnake5.position
lib.Disruptor.Factory.List
lib.Disruptor.Factory.Stop
lib.Factory.Checker
lib.Y.Disruptor.Fab.setup
lib.undockall.ships
setup.Disruptor.Factory

If any of those have 2 files, one with .xml and one with .pck, delete the .xml. It doesn't belong there. (Though, it shouldn't be causing any problems).
Perfection is in the hands of God, we bags of dirt can only do the best we can©
Image
Modders are a source of ideas to help the Game Makers improve what they have made. Cherrish them, for they are the fruit of thy labors.©

Kilrathi Avenger
Posts: 275
Joined: Fri, 6. Feb 04, 21:16
x3tc

Readme File

Post by Kilrathi Avenger » Sun, 7. Jan 07, 13:36

@JakeSnake

If possible could you include a readme in the SPK file for the next update, as I am having to keep the web page stored on my computer :( . Cheers :D
"As I slide down the banister of life;
my job is just another splinter in the bum"

Jakesnake5
Posts: 2874
Joined: Fri, 17. Feb 06, 05:55
x4

Post by Jakesnake5 » Sun, 7. Jan 07, 16:08

Read me of what, the OP?
Perfection is in the hands of God, we bags of dirt can only do the best we can©
Image
Modders are a source of ideas to help the Game Makers improve what they have made. Cherrish them, for they are the fruit of thy labors.©

Jakesnake5
Posts: 2874
Joined: Fri, 17. Feb 06, 05:55
x4

Post by Jakesnake5 » Thu, 11. Jan 07, 12:10

Finally found the bug with the creation of multiple stations. This update will not only fix it, it will clear out the excess.

Added several stations of 'questionable' repute to the ShipYard. :D
Perfection is in the hands of God, we bags of dirt can only do the best we can©
Image
Modders are a source of ideas to help the Game Makers improve what they have made. Cherrish them, for they are the fruit of thy labors.©

Jakesnake5
Posts: 2874
Joined: Fri, 17. Feb 06, 05:55
x4

Post by Jakesnake5 » Thu, 11. Jan 07, 18:41

And another minor update.
Perfection is in the hands of God, we bags of dirt can only do the best we can©
Image
Modders are a source of ideas to help the Game Makers improve what they have made. Cherrish them, for they are the fruit of thy labors.©

User avatar
DeadZone
Posts: 91
Joined: Fri, 26. Sep 03, 09:44
x4

Post by DeadZone » Thu, 11. Jan 07, 22:12

Fantastic, glad to see it was a bug and not something to do with me :lol:

KUTGW :thumb_up:

Jakesnake5
Posts: 2874
Joined: Fri, 17. Feb 06, 05:55
x4

Post by Jakesnake5 » Thu, 11. Jan 07, 23:32

Hey, anytime you have a prorblem with a script, its the script writers fault, not yours. :D

I added Bliss Place, Dream farms, Space fuel and Squash mine stations.

On top of that, I parked (after adjusting the resource handler scripts) a SpaceFly Farm and a Pleasure Complex. First, of course makes SpaceFlies, the second Slaves.
Perfection is in the hands of God, we bags of dirt can only do the best we can©
Image
Modders are a source of ideas to help the Game Makers improve what they have made. Cherrish them, for they are the fruit of thy labors.©

Kilrathi Avenger
Posts: 275
Joined: Fri, 6. Feb 04, 21:16
x3tc

Post by Kilrathi Avenger » Sat, 13. Jan 07, 17:14

Read me of what, the OP?


I mean't something along the line of the first post with version update information.
"As I slide down the banister of life;
my job is just another splinter in the bum"

Jakesnake5
Posts: 2874
Joined: Fri, 17. Feb 06, 05:55
x4

Post by Jakesnake5 » Sat, 13. Jan 07, 18:00

Kilrathi Avenger wrote:I mean't something along the line of the first post with version update information.
First post, with version data. I think I can manage that...

There, and done.

BTW: Cycrows Script installer has the ability to check for script updates.

Click on the 'Update' menu item at the top, and select 'Package'. This will bring up a list of scripts you have installed that support the update feature. Select the checkboxes of the ones you want to get informatin on, and click the button in the lower left 'Check Now!'.

Once the check is done, any script with an update will still have its checkbox marked. Click the button which has changed to 'Download Now'.

If the download was able to acquire any updated scripts, the button changes to 'Install Now'. This will install the new versions. Once done, click the 'Close' button, and your good to go.
Perfection is in the hands of God, we bags of dirt can only do the best we can©
Image
Modders are a source of ideas to help the Game Makers improve what they have made. Cherrish them, for they are the fruit of thy labors.©

Brodie
Posts: 738
Joined: Tue, 10. Feb 04, 01:10
x4

Post by Brodie » Thu, 8. Mar 07, 00:58

Hey bud, let me firstly say, brilliant script, truly inspired!!

Although sadly i have two problems, doesnt seem to be anyone else affected by it, or if they are they havent mentioned anything.

1. Whenever I connect one of these stations (ive tried the Space Fly Farm and the Pleasure Complex) to a complex hub the game crashes to desktop the second the construction cutscene is finished.

2. The 2 stations ive tried (Space Fly Farm and the Pleasure Complex) both dont actually produce anything, i loaded them both with energy cells, but I noticed in the Product field it was blank!

I have several (loads) scripts running:

Anarkis Carrier Commands
Assassins Guild
Asteroid Creator
Auto Upgrade
Automated Defence System
BBS Extras
Khaak Capture Plugin
Move to Coordinates
Nividium Mines
Overtune BBS
Ring of Fire
Scrap Ship at HQ
Station / Complex Seller
System Override Software MK2
Xenon Shipyard
and finally....
Yaki and Missiles

Do you think it maybe clashing with one of these scripts or have others encountered this problem?

Thanks again for a fantastic script, i cant wait to have my space fuel, space weed, space fly and pleasure complex all linked up into one super pirate station

Post Reply

Return to “X³: Reunion - Scripts and Modding”