[3.0 B 4] Different speed displays after tuning pegasus

This forum provides information on obtaining access to Public Beta versions of X4: Foundations allowing people running those versions to provide feedback on their experiences.

Moderator: DevNet Public Moderators

Post Reply
User avatar
arragon0815
Posts: 9867
Joined: Mon, 21. Aug 06, 13:17
x4

[3.0 B 4] Different speed displays after tuning pegasus

Post by arragon0815 » Tue, 14. Jan 20, 16:23

Datei von filehorst.de laden

the info menu says 16000,______the cockpit says 11000,______and this are the tunings
Image Image Image
V A G A B U N D(Klick mich)
Die Filme zum Spiel

Duncaroos
Posts: 85
Joined: Wed, 4. Jan 12, 23:23
x4

Re: [3.0 B 4] Different speed displays after tuning pegasus

Post by Duncaroos » Tue, 14. Jan 20, 17:16

arragon0815 wrote:
Tue, 14. Jan 20, 16:23
Datei von filehorst.de laden

the info menu says 16000,______the cockpit says 11000,______and this are the tunings
Which mod was it? I saw nudger being off as wellviewtopic.php?f=192&t=421462&sid=68a198 ... 20bd54377a
Playing 3.1 Build 394166 on:
CPU: Ryzen 5 2600X; RAM: 16GB DDR4 3200MHz; GPU: GTX 1070 8GB; OS: Win10 Home 1809 (17763.914); Monitor: Single Acer S232HL 1920x1080

User avatar
arragon0815
Posts: 9867
Joined: Mon, 21. Aug 06, 13:17
x4

Re: [3.0 B 4] Different speed displays after tuning pegasus

Post by arragon0815 » Tue, 14. Jan 20, 18:23

Treebie wrote:
Tue, 14. Jan 20, 17:16
Which mod was it? I saw nudger being off as wellviewtopic.php?f=192&t=421462&sid=68a198 ... 20bd54377a
My mods are in the 3. Picture, Ego knows the Translation, I think...
V A G A B U N D(Klick mich)
Die Filme zum Spiel

Post Reply

Return to “X4: Foundations - Public Beta Feedback”