EGOSOFT en Deep Silver kondigen X Rebirth aan

Moderators: Henkie, X-Warrior B AS

Post Reply
User avatar
X-Warrior B AS
Moderator (Nederlands)
Moderator (Nederlands)
Posts: 2967
Joined: Wed, 6. Nov 02, 20:31
x3tc

EGOSOFT en Deep Silver kondigen X Rebirth aan

Post by X-Warrior B AS » Wed, 20. Apr 11, 19:08

Uitgever Deep Silver en ontwikkelaar Egosoft hebben vandaag hun nieuwste spel, gezet in het X Universum, aangekondigd, met de bedoeling de meervoudig prijswinnende serie naar een nieuw niveau te brengen met een drastisch nieuw spelontwerp en onovertroffen beeld.

De ruimtesimulatie X Rebirth brengt meer dan slechts een nieuw hoofdstuk in de X serie, het is een nieuwe start met meerdere innovaties zonder de succesvolle oorsprong te schaden.

Bekijk de X Rebirth Trailer hier

Image

In de verre toekomst staat het X Universum voor een periode van grote en onherstelbare veranderingen. Terwijl het universum doorstrompelt naar een onzekere toekomst wachten er ontelbare avonturen, daar ook nieuwe vijanden op zoek zijn naar macht.

Tijd voor een jonge avonturier en zijn onwaarschijnlijke vrouwelijke bondgenoot reizend in een oud, gehavend schip met een glorieus verleden - twee personen alleen tegen het universum, die een sleutelrol spelen in wat komen gaat.

Het lot van het universum ligt in de handen van de speler...

Image

X Rebirth is een spectaculair nieuw begin voor de X serie, die zowel trouwe fans als nieuwe spelers en weids, levendig en zeer gedetailleerd universum biedt om te verkennen gedurende het spel.

Verschillende spelmechanieken zoals actierijke ruimtegevechten, gedetailleerde handelssystemen en snelle ruimteverkenning met snel reizen laten spelers een werkelijk uniek ruimterelaas beleven dat ze tientallen uren zal bezighouden.

X Rebirth voor de PC wordt verwacht in 2012.

_Darky_
Posts: 279
Joined: Wed, 6. Nov 02, 20:31
x4

Post by _Darky_ » Sun, 9. Oct 11, 10:23

Releasedate

All we can say at this point is that it will be in 2012. Stay tuned for more precise information.

-Bernd
Keep a eye on ur enemys but Keep an closer eye on ur friends .

Post Reply

Return to “Nederlands / Dutch X-Forum”