Kerstgroeten van EGOSOFT

Moderators: X-Warrior B AS, Henkie

Post Reply
Toastie
Posts: 1273
Joined: Thu, 8. Apr 04, 20:40
x3tc

Kerstgroeten van EGOSOFT

Post by Toastie » Wed, 22. Dec 10, 23:26

Nu we vaarwel zeggen tegen het eerste decennium van de 21e eeuw, kunnen we een enkel moment in dit feestseizoen terugkijken op niet alleen een druk 2010, maar ook een decennium waarin EGOSOFT en de X spellen zijn gegroeid. In 2010 werd X3: Terran Conflict geleidelijk verbeterd tot versie 3.0 en ook werd, om het feit van het tienjarig bestaan van X te vieren, de X-Superbox, welke alle spellen van de X serie en prachtige Community inhoud bevat, uitgebracht.

Als we vooruitkijken naar wat een boeiend en druk jaar beloofd te worden, dan doen we dat met een gerechtvaardigd gevoel van voldoening en trots op hoever we tot nu toe zijn gekomen. Het team, de technologie en de tijd is misschien veranderd sinds X - Beyond the Frontier is uitgebracht, maar de fantastische steun en passie van de fans van het X Universum blijft ons verder drijven in onze missie om de toekomst van ruimtespellen te maken.

Wij van EGOSOFT willen jullie hartelijk bedanken voor de voortdurende steun en wensen jullie allen met de families een vreugdevol feestseizoen en een vredig en welvarend Nieuw Jaar.


[ external image ]

Post Reply

Return to “Nederlands / Dutch X-Forum”