X3: Terran Conflict Update 2.6 is er!

Moderators: X-Warrior B AS, Henkie

Locked
User avatar
X-Warrior B AS
Moderator (Nederlands)
Moderator (Nederlands)
Posts: 2967
Joined: Wed, 6. Nov 02, 20:31
x3tc

X3: Terran Conflict Update 2.6 is er!

Post by X-Warrior B AS » Tue, 27. Apr 10, 15:16

Het lijkt alweer een hele tijd geleden sinds Terran Conflict Update 2.5 uitkwam en voor de harde spelerskern duurt het waarschijnlijk al te lang! Maar wees gerust - het wachten is nu voorbij en we verzekeren je dat je geduld zal worden beloond. Steeds wanneer we dachten klaar te zijn om Update 2.6 te publiceren kwam er weer iets nieuws bij dat te verleidelijk was om eruit te laten.

Update 2.6 bevat de langverwachte New Home missies, wat een aardig avontuur belooft te worden voor hen die van de zogenaamde THINK missies houden. Dit project is ontwikkeld door leden van onze eigen community en na een tijd van testen en evalueren klaar om gedeeld te worden in de grote Terran Conflict spelerswereld.

Terran Conflict Update 2.6 introduceert ook Steam Prestaties. We hebben samengewerkt met onze partners bij Valve en Steam om het prestatie systeem in Terran Conflict te verwerken en ook hier zijn leden van onze eigen DevNet Community essentieel geweest voor het ontwikkelen en testen. Degenen onder jullie die het spel niet via Steam spelen hoeven zich geen zorgen te maken. Met trots maken wij bekend dat met Update 2.6 iedereen die een geldige registratiesleutel heeft voor de DVD versie van X3: Terran Conflict zijn spel kan registreren in Steam en die versie van het spel GRATIS kan downloaden! Ook jij zult dan kunnen profiteren van de voordelen van Steam, waaronder Prestaties (Achievements).

Iets anders dat mogelijk wordt gemaakt door de samenwerking met Steam zal spoedig beschikbaar komen voor spelers van die versie. Hoewel we het nog niet hebben kunnen verwerken in deze Update, melden we met trots dat in een volgende update Steam spelers zullen kunnen kiezen voor een Dead-is-Dead spelstart, wat gebruik maakt van Steam technologie. Hou een oogje in het zeil daarvoor!

Gelijktijdig met Update 2.6 is er nu ook de langverwachte X3: Terran Conflict Bonus Pack. Deze favoriete voorziening van voorgaande X titels biedt enkele van je favoriete script plugins, ontwikkeld door leden van de community, welke rigoreus zijn getest en ons robuuste 'script ondertekenings proces' hebben doorlopen. De meer populaire scripts in het Bonus Pack zijn onder andere de Commercial Agent en de Commodity Logistics Software.

Update 2.6 omvat niet alleen nieuwe inhoud. Zoals gebruikelijk is er ook veel tijd besteed aan het oplossen van ons bekende problemen, zoals problemen met sector traders, de verdwenen goederenlijst in de Goner tempel en wapen informatie schermen voor schepen met alleen maar raketten. Ook een paar missies zijn verbeterd. Daarnaast hebben we een paar verbeteringen doorgevoerd op het grafische vlak, wat een verbeterde prestatie zou moeten opleveren.

Zoals altijd gaat onze dank uit naar ons trouwe leger van community leden, testers en vrijwilligers voor hun aandeel in het mogelijk maken van deze Update en het succes dat het hopelijk zal zijn.

Klik hier om naar de 2.6 update download pagina te gaan

Klik hier om naar de X3TC Bonus Pack download pagina te gaan

Klik hier om te lezen over Update 2.6 en nog veel meer in Editie 39 van het X-Universe News
Last edited by X-Warrior B AS on Wed, 2. Jun 10, 19:43, edited 1 time in total.

User avatar
X-Warrior B AS
Moderator (Nederlands)
Moderator (Nederlands)
Posts: 2967
Joined: Wed, 6. Nov 02, 20:31
x3tc

Post by X-Warrior B AS » Tue, 27. Apr 10, 15:16

Hoe je je DVD exemplaar van X3TC op Steam kunt registreren:
  1. Als je nog geen Steam hebt:
    1. Ga naar de Steam website, download het Steam Client programma, en start deze.
    2. Start Steam en volg de instructies op het scherm om een Steam account te maken.
  2. Start Steam en log in.
  3. Selecteer de "Mijn spellen" tab en klik op de knop "Product activeren op Steam..." onderin het scherm.
  4. Volg de instructies op het scherm en voer je X3TC registratiecode in (deze bevindt zich meestal op de achterkant van de handleiding) wanneer hierom wordt gevraagd.
  5. Nadat Steam de registratiecode heeft geverifieerd zal het een nieuwe kopie van X3TC downloaden en installeren.
Let op: Een volledige installatie van X3TC is ongeveer 7GB, dus downloaden kan een tijdje duren! Je kunt dit proces waarschijnlijk aanzienlijk verkorten door eerst de gehele inhoud van je huidige X3TC installatie (standaard in C:\Program Files\Egosoft\X3 Terran Conflict) naar de juiste Steam map (standaard C:\Program Files\Steam\steamapps\common\x3 terran conflict) te kopiëren.

User avatar
X-Warrior B AS
Moderator (Nederlands)
Moderator (Nederlands)
Posts: 2967
Joined: Wed, 6. Nov 02, 20:31
x3tc

Post by X-Warrior B AS » Tue, 27. Apr 10, 18:49

Ja, en toen was Steam veranderd en werkt het net iets anders.

Even loggen terwijl ik 'm registreer...

Punt 1 en 2 blijven ongewijzigd.

3. Ga naar "mijn spellen" (via menu) of "spellenlijst" (tabs bovenin), klik op "Spel toevoegen..." onderin het scherm en selecteer "Product activeren op Steam...".

Punt 4 en 5 blijven ook ongewijzigd.


Oh, en voor diegenen die hem nog niet hebben: 50% korting op Steam nu!

User avatar
X-Warrior B AS
Moderator (Nederlands)
Moderator (Nederlands)
Posts: 2967
Joined: Wed, 6. Nov 02, 20:31
x3tc

Post by X-Warrior B AS » Tue, 27. Apr 10, 21:44

O ja, en vergeet vooral ook de Bonus Pack niet!


Details in deze engelse topic:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=276039

Downloaden kan hier:
http://www.egosoft.com/download/x3tc/bonus_en.php

Locked

Return to “Nederlands / Dutch X-Forum”