Resupply vessel

This forum is the ideal place for all discussion relating to X4. You will also find additional information from developers here.

Moderator: Moderators for English X Forum

Post Reply
karoliussen
Posts: 298
Joined: Fri, 20. Feb 04, 14:51
x4

Resupply vessel

Post by karoliussen » Sat, 1. Aug 20, 13:57

I have a Nomad set as supply vessel for a fleet. Actually, the fleet had 3 of these, but most capital ships just stack up to resupply at this particular one.

I've tried the following to temporarily release it from this queue:

1) Remove its role as a supply ship.
2) Removed it from the fleet.
3) Removed all ships from the fleet.
4) Removed all queued orders both for the Nomad and its clients.

Nevertheless, the order, change equipment, pops up again the whole time on all these capital ship and they're assigned again to this particular Nomad.

Is there something that I might have overlooked, or is this bugged out?..
I have approx 30++ capital ships that are stuck with this, and I assume it will take ages to free them.

User avatar
Tamina
Moderator (Deutsch)
Moderator (Deutsch)
Posts: 2509
Joined: Sun, 26. Jan 14, 10:56

Re: Resupply vessel

Post by Tamina » Sat, 1. Aug 20, 14:48

Have you tried splitting the fleet up in 3 subordinate fleets inside your main fleet and assign your Nomads to each one of these?

Code: Select all

  /l、 
゙(゚、 。 7 
 l、゙ ~ヽ   / 
 じしf_, )ノ 
This is Tamina. Copy Tamina to your signature to help her achieve world domination.

karoliussen
Posts: 298
Joined: Fri, 20. Feb 04, 14:51
x4

Re: Resupply vessel

Post by karoliussen » Sat, 1. Aug 20, 16:18

Tamina wrote:
Sat, 1. Aug 20, 14:48
Have you tried splitting the fleet up in 3 subordinate fleets inside your main fleet and assign your Nomads to each one of these?
Good suggestion. I'll give it a try :)

Post Reply

Return to “X4: Foundations”