Page 1 of 1

Dansk X community

Posted: Wed, 26. Oct 05, 12:01
by tass_bur
Findes der et dansk x community nu om dage? ...kunne være fedt specielt nu hvor x3 kommer. Jeg kan huske der var noget snak om det på et tidspunkt men blev det til noget?


/Tass

Posted: Wed, 26. Oct 05, 17:18
by Conan1
Jeg har ikke hørt om noget endnu.

Posted: Wed, 26. Oct 05, 18:02
by Morten
Har ikke set eller hørt noget om et. Det her forum kommer vel nærmest, men man kan jo ikke sige, at der sker særligt meget.

Posted: Thu, 27. Oct 05, 07:27
by tass_bur
Morten wrote:Har ikke set eller hørt noget om et. Det her forum kommer vel nærmest, men man kan jo ikke sige, at der sker særligt meget.
Nææh desværre :) Ville ellers godt kunne bruge et dansk forum når min kopi af x3 kommer :D

Posted: Sun, 8. Jan 06, 06:28
by X-it
Hei alle.

Det hadde jo vært hyggelig med et skandinavisk community generelt, men kanskje vi fra Norge også kan snike oss inn her? :)

X-Universe forumet er jo så vanvittig travelt at jeg ikke klarer å få med meg halvparten av trådene engang. Hyggelig å bla i et forum der nederste post på første side er fra april 2004! :D

Finnes det noen andre skandinaviske sider med X-materiale nå, forresten?

Posted: Sun, 8. Jan 06, 12:19
by Morten
Har ikke hørt om nogle skandinaviske sider, men du har da helt ret, det kunne være hyggeligt. Men jeg tvivler på det nogensinde bliver en realitet, da de fleste af os kan glimrende engelsk. :)

Posted: Tue, 29. Aug 06, 11:25
by RiddlerX
Vi... jeg og en mate, prøvede for et lille årstid siden at starte et op, men ingen var interesseret så ideén faldt lidt hen igen...

Vi postede det faktist også herinde og fik overhovedet ingen eller næsten ingen responds på det..

Men er sikkert villig til at prøve igen.. kommer jo selvfølgelig også an på om opbakningen er der. :P

Posted: Tue, 29. Aug 06, 15:16
by Augustini
Et rent Dansk X support site er der nok ikke det helt store grundlag for...

Jeg er i øjeblikket i gang med at få et nyt X site op at stå sammen med en gut fra Wales. Såfremt interessen er der, kan vi sagtens installere danske forums der også, men hovedvægten vil dog stadig være engelsk...

Posted: Mon, 1. Jan 07, 20:27
by Cablefish
Kan man ikke se hvor mange X3 spil der er blevet solgt i danmark et eller andet sted? Det kan Egosoft måske hjælpe med. Så kan vi finde ud af hvor stort behovet er efter det.

Faktisk kan det jo være der er mange X-spillere derude men at de bare ikke gidder et inaktivt forum..

Posted: Tue, 6. Feb 07, 14:41
by Augustini
Tjaa.... der er sikkert en del der har spillet men der er sikkert også mange der ikke gider bruge fora til noget som helst. Det er jo et single player spil så det er langtfra alle der gider kigge på indlæg...

Desuden ville du jo ikke kunne bruge oplysninger om hvor mange spil der er solgt i Danmark til at finde frem til hvem der har en aktiv profil herinde ...

Jeg er selv holdt op med at spille spillet for ca. et halvt år siden, men "hænger" stadig rundt et par gange om ugen her på forumet.

Posted: Mon, 19. Feb 07, 16:24
by seldum
Jeg syntes det er lidt synd at der overhoved ikke er mulighed for at spille online eller sammen med sine venner. Men det ville måske også blive lidt for irriterende at hver gang man loggede på så ville en eller anden spiller have smadret ens complexes mv.

Men man kunne selvfølgelig lave nogle work-around men stadigvæk.....

Posted: Mon, 26. Feb 07, 13:58
by RiddlerX
Ved at egosoft havde gang i ideén om X Online, men ved ikke op de har henkastet den igen