Page 1 of 1

Dotaz k instalaci MARS FIRE Control

Posted: Fri, 21. Nov 14, 18:28
by Rozzyr
Ahoj,

už dlouho se pokouším nainstalovat tento mód...

Stáhnu to rozbalím a v průzkumníku dané soubory přesunu tam kde by měli ASI být ...to znamená t do t, scrips do scrips a tak dále...

Zapnu hru a naskočí mi tam : Instalation Aborted ( to jsem si přeložil, to znamená že jsem pitomec co to neumí nainstalovat a že ten mod nefachá) a za tím je : Text file 70 46 NOT FOUND , Text file 7047 NOT NOUND...

Když vlezdu do dané složky souborů třeba to "t" najdu tam soubory typu .pck no a já co jsem si stáhl tak do toho cpu dokument ve formátu XML tam asi podle mě bude zakopanej pes...

Prosím o radu odborník nejsem to je na mě vidět hnedle na první pohled ale stačí mě nakopnout a já si už snad poradím...

Všem kdo mi bde chtít pomoci předem děkuji za ochotu...

Posted: Mon, 24. Nov 14, 12:18
by Rozzyr
To tu neni jedina dobra duse co by poradila??? :evil:

Posted: Mon, 24. Nov 14, 20:12
by Ales_CZ
Čau, já tento mód nemám, ale mám asi tušení, proč ti to nefunguje. Když se podíváš do té složky, s módem, tak tam asi jsou 2 soubory (většinou to zabalují do složky mods), jeden má koncovku .cat a druhý .dat a něco před tím. Pokavaď to tam je, tak tyto soubory patří do hlavní složky se hrou (tam, kde se dá i spustit) a musíš je přejmenovat na následující číslo co je v té hlavní složce. Například máš jako poslední číslo 3 a ty musíš oba ty soubory přejmenovat na 4.

Posted: Tue, 25. Nov 14, 11:52
by Rozzyr
Ahoj Alesi, ja jsem ted v praci ale jakmile dorazim domu vrhnu se na to to odzkouset, asi vim co mas na mysli a urcite jsem to tak Jak rikas neudelal. Englis moc neumim tuak casto improvizuji a zapojuji muj selskej mozecek.
Mockrat Dekuji za tvou radu, snad me to nakopne a posunu se dal.
Jinak nevi nekdo co najdu v nastaveni kdyz je tento mod nainstalovan dobre???

Edit : Jo pomohlo to v TC ale i kdyz jsem delal stejny postup Instalace tak mi to v AP hlasi stejnou chybu...

Posted: Tue, 25. Nov 14, 19:50
by Ales_CZ
já si nejsem jistý, jestli ti to obsahovalo i pro X3:AP, jestli ne, tak ti to tam samozřejmě nefunguje

Posted: Wed, 26. Nov 14, 08:18
by Rozzyr
Takze MARS v TC funguje, tuak spokojenost... Jeste jednou dekuji za radu ktera mi moc pomohla.

Zkusim jeste najit MARS k AP pokud nekdo ma Tak mi sem prosim zaslete link...

Dneska zkusim nainstalovat jeste ten Rebalance mod neb jak se jmenuje, jsem zvedavej estli se mi to povede....