X Rebirth-herní zážitky, návody a role play komentáře

Moderator: DJ Die

User avatar
Earth Ultimatum IV.
Posts: 5136
Joined: Mon, 3. May 10, 14:39
x4

Post by Earth Ultimatum IV. » Tue, 9. Dec 14, 20:51

JJ, fusion reactory sú dosť pain.
Vačšina výdavkov na stavbu stanice sú práve fusion reactors.

Ales_CZ
Posts: 199
Joined: Fri, 26. Jul 13, 13:58

Post by Ales_CZ » Wed, 10. Dec 14, 20:27

Jak můžu převést na kredity na účet manažera, já tam tu nabídku nemám?

Ales_CZ
Posts: 199
Joined: Fri, 26. Jul 13, 13:58

Post by Ales_CZ » Wed, 10. Dec 14, 20:35

v podstatě se dá říct, že nejdelší část plotu je postavit tu stanici, protože musí se postavit 2 části, aby to pustilo dál v příběhu

User avatar
Earth Ultimatum IV.
Posts: 5136
Joined: Mon, 3. May 10, 14:39
x4

Post by Earth Ultimatum IV. » Wed, 10. Dec 14, 20:35

Detaily stanice - klikni na manažéra a dole na obrazovke klikni na detaily.
Tam by to malo byť, "manager budget" alebo také dačo.

V bete 3.0 pridali možnosť nastaviť manažéra aby zdieľal budget s hráčom, ale je to dosť neohrabané. Možno to máš zapnuté bez toho aby si o tom vedel.

Ales_CZ
Posts: 199
Joined: Fri, 26. Jul 13, 13:58

Post by Ales_CZ » Thu, 11. Dec 14, 19:31

Když jsem dneska hrál X Rebirth tak mi během hraní vyskočila zpráva ohledně aktualizace 3.0 a The Teladi outpost. Hned jsem si to uložil a nechal stáhnout aktualizaci. Já jsem z nové aktualizace velice nadšen, protože upravili odměny za úkoly, a tak nemusím zase vydělávat kolem 15 hodin na stavbu další části továrny a hned jsem si všiml v DeVries teladské obchodní lodě

Ales_CZ
Posts: 199
Joined: Fri, 26. Jul 13, 13:58

Post by Ales_CZ » Tue, 16. Dec 14, 19:55

V jakých sektorech, zónách se nachází brány do teladské galaxie?

User avatar
Earth Ultimatum IV.
Posts: 5136
Joined: Mon, 3. May 10, 14:39
x4

Post by Earth Ultimatum IV. » Tue, 16. Dec 14, 19:58

Albion - Far out - Exhaustless mines (na JUH od Lonely Giant)

Je tam aj druhá brána, v Omycron Lyrae - Eclipse Clouds, ale neviem presnú lokáciu (je to niekde medzi zónami, v prázdnom priestore).

Ales_CZ
Posts: 199
Joined: Fri, 26. Jul 13, 13:58

Post by Ales_CZ » Tue, 16. Dec 14, 20:22

děkuji

Ales_CZ
Posts: 199
Joined: Fri, 26. Jul 13, 13:58

Post by Ales_CZ » Tue, 16. Dec 14, 20:51

jako postavit tu továrnu je i tak obtížné, sice kredity mám, ale sehnat zdroje na stavbu je opravdu těžké, protože továrny nestíhají vyrábět fúzní reaktory a kovové pláty. Když je konečně nějaké množství v nabídce tak se tam dlouho neohřeje a často mi to vyfouknou a já musím čekat na další várku

bakterius
Posts: 80
Joined: Tue, 29. Nov 05, 21:10
xr

Post by bakterius » Wed, 17. Dec 14, 12:26

po aktualizacii 3.0 som dal tomu zas sancu, i ked to je teraz problem ked vyslo Elite dangerous. Chcem sa spytat, ked hram plot a prejdem do tej unknown oblasti a PMC sa mi znepriateli, co sa stane s mojim arawnom? Mal som aj claimnutu priatsku lod, ale ako prisiel bod tohto plotu, iba mi napisalo ze je moja mala lod znicena. Da sa tomu nejak predist? respektive nejaky shipyard kde to mozem zadokovat alebo predat? Ten interface je vazne stale pain... moj najviac vyuzivany prikaz v predoslych hrach - dock to station - tam nie je :evil: a nerozumiem preco nejdu zadavat prikazy lodiam bez toho aby bola v mojom squad-e? ach.. hrat to budem ale tieto "drobnosti" ma vytacaju do vyvrtky a nevravim o neohrabanosti obchodovania. Kym ta slonica zadokovala som si siel uvarit kavu. a este minutu kym akoze prelozili tovar. Myslel som ze to uz nejak v 3.0 opravia. Jedna lod sa da, je to riadny krok spat, ale kedze som zacinal s XBTF tak mi to az tak neprekaza..
Intel core i7 6700K 4 GHz; 2x8 GB DDR4 GF 1080 GTX; SSD EVO 1TB, Samsung 4K 29", OCULUS RIFT, SAITEK x52 PRO

User avatar
Earth Ultimatum IV.
Posts: 5136
Joined: Mon, 3. May 10, 14:39
x4

Post by Earth Ultimatum IV. » Wed, 17. Dec 14, 15:17

V momente keď sa PMC znepriatelí by mali tvoje lode byť skonfiškované, a dostaneš ich späť neskôr... Pokiaľ neboli pred skonfiškovaním zničené.

V shipyardoch môžeš lode predávať, samozrejme.

"Squad" je proste set lodí ktoré momentálne používaš.
Ak loď nepotrebuješ, tak ju odstráň zo squadu. Nevidím v tom problém.
A obchodovať sa dá aj s loďami ktoré niesú v squade (v nastaveniach sa to dá zapnúť).

Vykladanie tovaru - na tomto nieje čo fixnúť.
V patchi 3.0 a 2.50 spravili lode rýchlejšie a vylepšili AI.
Čím viac cargolifter drones máš na lodi, tým rýchlejšie bude vykladať/nakladať.
Tiež to závisí od skúseností kapitána.

Ales_CZ
Posts: 199
Joined: Fri, 26. Jul 13, 13:58

Post by Ales_CZ » Wed, 17. Dec 14, 20:40

já jsem dneska tedy zaletěl do teladské galaxie, no vypadá velmi zajímavě, ale docela mi tam schází vesmírný dálnice a já nevím proč, když jsem dal obchodovat se stanicí ve vedlejším sektoru, tak proč mi tam ta jedna teladská frakce napadala, přitom jsou neutrální

User avatar
Earth Ultimatum IV.
Posts: 5136
Joined: Mon, 3. May 10, 14:39
x4

Post by Earth Ultimatum IV. » Wed, 17. Dec 14, 21:21

Jj, piráti napádajú lode... Ale asi to odstránia v budúcich patchoch, hráči sa sťažujú.

Podľa mňa je to super bez highways, mám z toho pocit skutočného cestovania vesmírom...
Odporúčam Supercharged engines Mk4 + Dashing shield Mk4... Cestovanie je oveľa ľahšie.

nalim27
Posts: 337
Joined: Tue, 24. Jan 06, 21:04
x4

Post by nalim27 » Sun, 21. Dec 14, 23:44

Ales_CZ wrote:Jo děkuji za info, to jsem nevěděl, že to přesunuli. Tak a po dlouhém hledání jsem konečně našel Fúzní reaktory pro moji továrnu, ale stále mi jich chybí 110, protože jsem neměl prachy. To mi vyjde tak na 3,5m kreditů.
Na p;rachy potrebujes obsazovat lode .... ale zase ve verzi 3.0 to obsazovani zkomplikovali a uz to neni takovy zlaty dul jako kdysi. Coz je ale dobre, bylo to skoro jako cheat.

I ted je obsazovani lodi vynosne, jan s tim clovek musi stravit vice casu, aby na lodi znicil vsechny veze, drone launchery a tak.

Taky se drive sberem poletujicich kontejneru daly vydelat slusne penize do zacatku, ale to uz taky omezili.

Vydelecny je ted hlavne obchod s flotilou obchodnich lodi .... stanice v plotu tu prakticky zadne penize nevydela, jen do ni musis hromadu penez vrazit (V DevVeries newni odbyt na to zbozi co stanice produkuje, i kdyz NPC v plotu tvrdi jak je zrovna toho hrozny nedostatek).

Ja bych ti doporucoval ted mabrat marinaky a dobreho velitele a obsadit tak aspoin 5 Rahanasu. 1 prodas a zbytek pouzivej na obchodovani.

Jo a do nejvice stanic nasad Trade Agenty - pomoci toho pitomeho smalltaku. Je to sice nuda, ale pro obchodovani je to nezbytne.


Jo a za plneni bojovych a obchodnich ukolu uz jsou od 3.0 taky slusne penize ..... na to jsem zapomel.
Mine rig - X4 ready :-) Windows 10 64b
CPU: AMD Ryzen 2700X (stock clocks 3.7GHz + 4.3GHz boost), 32GB DDR4 3200MHz CL14 RAM,
GPU: AMD Vega64 8 GB HBM, played on 2569x1440, Freesync2
SSD: Samsung 970 EVO 1TB M.2 PCI-ex

CPU before 1.7.2018: Intel Xeon E5450@3.6GHz, 8GB DDR2 800MHz RAM,

Ales_CZ
Posts: 199
Joined: Fri, 26. Jul 13, 13:58

Post by Ales_CZ » Mon, 22. Dec 14, 09:10

já už nemám problém s penězmi po verzi 3.0, protože navýšíli odměny za úkoli, já mám teď problém sehnat ty zdroje na stavbu

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”