X Rebirth-herní zážitky, návody a role play komentáře

Moderator: DJ Die

Post Reply
User avatar
GiordannoG
Posts: 756
Joined: Wed, 30. Mar 05, 15:46
x4

X Rebirth-herní zážitky, návody a role play komentáře

Post by GiordannoG » Wed, 4. Dec 13, 19:51

Založil jsem nové vlákno věnované poslednímu počinu Egosoftu... Jelikož se podobné vlákno zvrhlo v absolutně nekontrolovatelný flamewar, rád bych viděl v tomto topicu komenty ohledně hraní, patchů a herních zážitků... Prosím o dodržování tohoto pravidla, flame máte v jiném vláknu... Děkuji za pochopení... :wink:
1.Intel Core i7, 32 GB RAM, GeForce GTX 1080, 256 GB SSD, 1,8 TB HDD, 49" CHG90 Samsung QLED Gaming Monitor.

User avatar
GiordannoG
Posts: 756
Joined: Wed, 30. Mar 05, 15:46
x4

Post by GiordannoG » Thu, 5. Dec 13, 01:45

Patch v 1.18•Fixed several causes of crashes in-game and when loading savegames.
• Fixed a specific problem resulting in periodic slow-downs.
• Improved general performance (first small improvement only, more to come).
• Fixed several problems resulting in trade ships getting stuck.
• Fixed several problems with ship/drone docking/undocking behaviour.
• Fixed problem with player drone formations.
• Fixed several small localisation issues.
• Improved skill levels for new NPCs.
• Improved readability of entries in interaction menus.
• Improved GPU listing on laptops with multiple GPUs (still some driver-related issues on certain hardware).
1.Intel Core i7, 32 GB RAM, GeForce GTX 1080, 256 GB SSD, 1,8 TB HDD, 49" CHG90 Samsung QLED Gaming Monitor.

User avatar
GiordannoG
Posts: 756
Joined: Wed, 30. Mar 05, 15:46
x4

Post by GiordannoG » Thu, 5. Dec 13, 01:46

Jinak já jsem zatím po misi s doručením 300 food rations, zeptám se, zkoušel někdo z vás už free hru...?
1.Intel Core i7, 32 GB RAM, GeForce GTX 1080, 256 GB SSD, 1,8 TB HDD, 49" CHG90 Samsung QLED Gaming Monitor.

User avatar
Earth Ultimatum IV.
Posts: 5134
Joined: Mon, 3. May 10, 14:39
x4

Post by Earth Ultimatum IV. » Thu, 5. Dec 13, 16:21

GiordannoG wrote:Jinak já jsem zatím po misi s doručením 300 food rations, zeptám se, zkoušel někdo z vás už free hru...?
Hral som free dosť dlho. Je to prakticky to isté, len tam neni príbeh a všetky brány sú aktívne od začiatku. A vojna medzi Albion a PMC neexistuje.

Odporúčam hrať. Žiadne bugy, padanie, nič. Free mód funguje ako by mal mať.

User avatar
GiordannoG
Posts: 756
Joined: Wed, 30. Mar 05, 15:46
x4

Post by GiordannoG » Thu, 5. Dec 13, 16:47

Earth ultimatum IV. wrote:
GiordannoG wrote:Jinak já jsem zatím po misi s doručením 300 food rations, zeptám se, zkoušel někdo z vás už free hru...?
Hral som free dosť dlho. Je to prakticky to isté, len tam neni príbeh a všetky brány sú aktívne od začiatku. A vojna medzi Albion a PMC neexistuje.

Odporúčam hrať. Žiadne bugy, padanie, nič. Free mód funguje ako by mal mať.
Díky za info... :wink:
1.Intel Core i7, 32 GB RAM, GeForce GTX 1080, 256 GB SSD, 1,8 TB HDD, 49" CHG90 Samsung QLED Gaming Monitor.

tomason
Posts: 39
Joined: Fri, 27. Jan 06, 01:52

Post by tomason » Fri, 6. Dec 13, 16:51

Ja taky hraju free game. Sice nemam zdaleka odehrane tolik jako Earth.
U pribehu me zacalo stvat to neustale preletavani, tak sem radsi pustil do free hry.
Maly dotaz, kdyz poletim dal od centra zoon(nebo jak se to jmenuje), mam tam sanci neco najit?
Jinak plus za nove vlakno.

User avatar
GiordannoG
Posts: 756
Joined: Wed, 30. Mar 05, 15:46
x4

Post by GiordannoG » Fri, 6. Dec 13, 17:04

tomason wrote:Ja taky hraju free game. Sice nemam zdaleka odehrane tolik jako Earth.
U pribehu me zacalo stvat to neustale preletavani, tak sem radsi pustil do free hry.
Maly dotaz, kdyz poletim dal od centra zoon(nebo jak se to jmenuje), mam tam sanci neco najit?
Jinak plus za nove vlakno.
Díky, jinak tohle bude vědět Earth, já zatím pokračuju v kampani... Věřím, že postupně to zase začne hrát vícero lidí... :wink:
1.Intel Core i7, 32 GB RAM, GeForce GTX 1080, 256 GB SSD, 1,8 TB HDD, 49" CHG90 Samsung QLED Gaming Monitor.

Lamaz
Posts: 8
Joined: Fri, 12. Mar 10, 19:50

Post by Lamaz » Sun, 8. Dec 13, 19:48

Čus , maly dotaz kde seženu 8 mariňaků všude jsou jen marine office a pri najmuti(vlezou mi na lod) se neodečitaji z celkoveho počtu co mam sehnat :gruebel:

tomason
Posts: 39
Joined: Fri, 27. Jan 06, 01:52

Post by tomason » Mon, 9. Dec 13, 00:08

S marinakama ti bohuzel neporadim, ale zajimalo by me kolik lidi si zalohuje savy.
Prece jenom kdyz hraju neco delsi dobu, a prijdu o postup z duvodu krachu hardisku nebo spatneho ulozeni. To musi potesit.

Warus
Posts: 64
Joined: Sun, 8. Dec 13, 23:33

Post by Warus » Mon, 9. Dec 13, 18:22

...hráš to predsa cez Steam...a tam máš zálohu save v Steam Cloude...tak na čo robiť ešte inú zálohu?

User avatar
Earth Ultimatum IV.
Posts: 5134
Joined: Mon, 3. May 10, 14:39
x4

Post by Earth Ultimatum IV. » Mon, 9. Dec 13, 20:33

Lamaz wrote:Čus , maly dotaz kde seženu 8 mariňaků všude jsou jen marine office a pri najmuti(vlezou mi na lod) se neodečitaji z celkoveho počtu co mam sehnat :gruebel:
Musíš nájsť "Recruiting officer" či také dačo a od neho kúpiť mariňákov.
Pred 5 minútami som robil túto úlohu :)
Odporúčam ti kontaktovať hocijakú priateľskú loď ktorú stretneš, a opýtať sa kde nájdeš Recruiting officera. Ak ti nepovie, opýtaj sa nejakej inej lode, je ich tam viac ako dosť :) A dá sa pýtať aj ľudí na staniciach. Ale dávaj pozor, vyhýbaj sa osobám čo patria k frakcii PMC (Plutarch Mining Corp).

Lamaz
Posts: 8
Joined: Fri, 12. Mar 10, 19:50

Post by Lamaz » Mon, 9. Dec 13, 21:09

Diky a už tam opravdu začiná byt vše červené ! :twisted:

Splaterjay
Posts: 29
Joined: Thu, 5. Dec 13, 16:18

identifikace stanic.

Post by Splaterjay » Tue, 10. Dec 13, 23:04

Ahoj
Máte nějaký tip na rychlejší způsob identifikovat celou stanici. Někdy si najedu na místo a automaticky mi to objeví (identifikuje) části stanice. Existuje automatizace např: Advanced satelit :).
Je lepší kupovat drony co se sami ovládájí ? V ruční ovládání nespatřuji nějakou potřebu.. děkuji za info

User avatar
Earth Ultimatum IV.
Posts: 5134
Joined: Mon, 3. May 10, 14:39
x4

Re: identifikace stanic.

Post by Earth Ultimatum IV. » Wed, 11. Dec 13, 16:13

Splaterjay wrote:Ahoj
Máte nějaký tip na rychlejší způsob identifikovat celou stanici. Někdy si najedu na místo a automaticky mi to objeví (identifikuje) části stanice. Existuje automatizace např: Advanced satelit :).
Je lepší kupovat drony co se sami ovládájí ? V ruční ovládání nespatřuji nějakou potřebu.. děkuji za info
Navštív nejakého mechanika a pozri upgrady, v kategórii "SOFTWARE" by malo byť "Trade extension" alebo také dačo, keď si to kúpiš, malo by to pomôcť.

Tie drony, neviem, nepoužívam ich mimo príbehu.

Splaterjay
Posts: 29
Joined: Thu, 5. Dec 13, 16:18

scaning

Post by Splaterjay » Thu, 12. Dec 13, 07:31

No hraju Plot a zjištuji , že nějakym způsobem ta holčina co se mnou sedí ho nějak aktivovala a už ho používám. enter 1+1 .
Koupil jsem si drone Beholder mk3 a už se vyplatí to obletět vlastní lodí. Používání dronů ve hře je trochu diskutabilní. díky za tip

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”