pomoc

Moderator: DJ Die

Post Reply
matis1987s
Posts: 1
Joined: Wed, 21. Dec 11, 09:34

pomoc

Post by matis1987s » Wed, 21. Dec 11, 09:45

potreboval by som trosku viac rady naras.
1hram x2-ked odskenujem asteroid napise mi 25 a kremik priklad polozim nato neaky dul to je jedno aky .a sekundarne mi neukaze nic ako je to mozne v com mam problem alebo co mi chyba aby mi ukazovalo ten sekundarni ze co tam je alebo ako sa tazi.kde nasjdem asteroidi ktore maju krystali pretoze cehm vyrabat energeticke clanky.kde je najlepsie stavat zakladu kde je vsetko vela asteroidov a je tam klud ze ziadni vojnovi.
2robil som misiju a dostal som od kal lod tu prvu ked priveziete ceru domov. ale napr kupil som full sklad full rychlost kupil som laseri ale mi enchu strielat res nemozem ich priradit na hlavne ale iba do veze kde je problem treba aj municiju napr na gamu zaklad laser :evil: :evil: :evil: neviem sir ady

TTenk
Posts: 281
Joined: Sun, 2. Oct 11, 08:05

Post by TTenk » Wed, 21. Dec 11, 10:26

1)

Tak sám píšeš, že kdž křemík a dáš na to jakýkoliv dul... Ne Ne, na Křemíkový asteroid jenom Křemíkový dul, na Rudný asteroid Rudný dul nVidium se těží ručně (přes mobilní vrtnou soupravu a posléze posbírat nebo by jsi v realu šel těžit mramor s vybavením na sázení brambor? Proto se Ti neukazují výnosy, jelikož používáš špatné doly :)


2) tuším že se jedná o posla z mise s Mitonem
Zbraně nakupuj pouze ty, které ta loď smí používat.
Zjistiš (herdek já uplně zapoměl jak se zjišťují staty lodí v X2) myslím ale že pře s"I" kde máš "kompaktibilní lasery"
posel mtá uším jen

Impuls alfa, beta, gamma,
částicový kanon alfa
ionový disruptor

jiné lasery tam naisntalovat nepujdou (převážet ale jdou) nainstalovat nepujdou, tudíž, nebudou střílet.
Aby stříeli třeba po raketách potřebuješ k tomu bojový software č.2

Snad to pomohlo.
Jinak sry za drboné nesrovnalosti X2 už není nějaký čas v mém repertoáru :)

bakterius
Posts: 82
Joined: Tue, 29. Nov 05, 21:10
xr

Post by bakterius » Wed, 21. Dec 11, 13:22

nie som grammar nazi, ale to tu slovencinu prznis zamerne alebo je to tvoj bezny pisomny prejav??

Obdivujem ttenka, ze ti na to dokazal odpovedat, ja som to najprv nepochopil co si sa vobec pytal

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Wed, 21. Dec 11, 15:15

bakterius: to bude nejspíš běžný projev, ale to je bohužel naprosto běžný i u Čechů, a to jak normálních, tak někdy i novinářů...

TTenk
Posts: 281
Joined: Sun, 2. Oct 11, 08:05

Post by TTenk » Wed, 21. Dec 11, 15:35

však já taky nepíšu gramaticky bezchybně, ale a mou omluvu je jen to, že mě prostě nebaví přepojovat klávesnici a 95% textu co píšu po internetu píšu na herní (lomené) klávesnici, což při psaní všema devíti (desíti) prostě psát normálně nejde (ona má i zdvyhlé určité klávesy, povrh je potažený silikonovou vrstvou (aby neboleli prsty při hraní) takže na psaní vážně nic moc.

Ono to psal v pohodě, někdy mi na deskhelp přijdou takoé zpaskřivené zprávy, že to luštím třeba hodinu než vubec přijdu na to co dotyčný(á) chtěl(a)

Naštěstí to nepsal typem PNPP MPSU apodobně (jasnovidectví nepěstuju) :D

jo tak nějak jsem pemýšlel a posle impuls gamma nemá to byla výsada myslím až u X3T

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Wed, 21. Dec 11, 16:52

Tak on je taky rozdíl v překlepu, když třeba někdo klepne o písmenko vedle, rozhodí se mu mezery, něco z toho slova vypadne nebo se přehodí, ale i a y ani s a z vedle sebe moc neleží :D

EDIT: Oprava, leží, když máte anglickou klávesnici :lol:

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”