Problém s texty v X2: The Threat

Moderator: DJ Die

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Sun, 11. Dec 11, 22:13

ale stejne: AT TAM NARVES JAKYKOLIV MOD, MUSIS ZACIT NOVOU HRU !!!!
to obejit NEJDE.
pokud si slysel ze to jde, tak to baly KACHNA.
nejde
v sejvech mas ulozene lode , stanice, pozice a dalsi veci.
kdyz das mod, tak se tam objevi spousta novych veci a nektere treba zmizi.
a kdyz hra narazi pri nacitani na neco co v nove verzi neni nebo prebyva, tak spadne.

TTenk
Posts: 281
Joined: Sun, 2. Oct 11, 08:05

Post by TTenk » Mon, 12. Dec 11, 02:02

Mira nekřič.... jen pro Tvou informaci (sry spam) ale ve světě IT NEEXISTUJE "nejde"

Až bude "nejde" e svě+tě IT, tak já budu kajdit zlaté cihle posázané smaragdy a lemované diamanty...

Prostě "NEJDE" VE SVĚTĚ it NEEXISTUJE...
také "NEJDE" přenášet paketová dat, také "nejde" PROVÁDĚT VIDEO HOVORY" také "NEJDE" provádět video hovory v reálném čase
Také člověk nemuže lítat ..... etc.....

Svět IT NEMÁ hranice (možnáse někde zdržíme, tedy výzkumem, ale ninkdy se nezastavíme.... :)

Svět IT se odvíjí od lidské fantazie. Tedy to co je člověk schopný vymyslet, to i časem uskuteční...
A kdo tvrdí, že tomu tak není, ať se proletí balonem, podívá pod hladinu moře, koukne na mars a pak si laserem uřízne hlavu..

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Tue, 13. Dec 11, 16:12

TTenk: MiraCZ to myslí tak, že v momentě, kdy do hry nainstaluješ nějaký mod, tak možná budeš mít problém to spustit tak, aby ti ten mod fungoval u hry, kterou už jsi začal. Takže to prostě nejde, pokud ty osobně nějakým způsobem nezasáhneš do jednotlivých souborů. Výborným příkladem na tohle je praktticky celá řada X, kdy v momentě, kdy do hry hodíš nějaký mod, tak se ti prostě neaplikuje na uložené hry. Takže to prostě musíš začít hrát odznova. Ale v tomhle momentě souhlasím s Mirou, že to prostě nejde.

TTenk
Posts: 281
Joined: Sun, 2. Oct 11, 08:05

Post by TTenk » Tue, 13. Dec 11, 17:05

Jo jasný já to chápu :) jak to myslel, možná jsem měl napsat, že to je sarkasticky myšlený .

jak ale píšeš ono by to šlo ale bylo by to pracný a tak by nebylo jistý že by save fungovali, jen by to roz....alo hru. Takže jednodušší začít nanovo.

btw. koukám, že je rozdíl psát na herní a klasické klávesnici, když to někdy zpětně čtu :D

User avatar
Helios01
Posts: 193
Joined: Thu, 17. Mar 11, 13:55
xr

Post by Helios01 » Tue, 20. Dec 11, 10:55

Takže platí to samé i pro xtended mod pro x3 Reunion?
"If we do not destroy ourselves, we will one day venture to the stars" - Carl Sagan

Dewilish
Posts: 136
Joined: Fri, 13. May 11, 10:19

Post by Dewilish » Tue, 20. Dec 11, 11:26

Helios01 wrote:Takže platí to samé i pro xtended mod pro x3 Reunion?
pokud myslíš nutnost začít novou hru, tak ano

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Tue, 20. Dec 11, 13:04

Helios01 wrote:Takže platí to samé i pro xtended mod pro x3 Reunion?
ano, musis, ale vyplati se to, po 1 instalaci Xtended jsem to potom uz nikdy nehral jinak :D

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”