Problém s texty v X2: The Threat

Moderator: DJ Die

User avatar
Helios01
Posts: 193
Joined: Thu, 17. Mar 11, 13:55
xr

Problém s texty v X2: The Threat

Post by Helios01 » Sat, 10. Dec 11, 22:01

Zdravím. Dohrál jsem kampaň a momentálně si šetřím z M6 na M2 a občas si postřílím pár pirátů abych měl na další stanice a vydělával rychleji. Jelikož hraju spíše X3: Reunion a do Hrozby se mi už moc kvůli strašné stereotypitě nechce, chtěl jsem si stáhnout pár modifikací, a proto jsem se rozhodnul hru patchnout na nejnovější 1.5, což jsem dříve neudělal protože by mi byla funkce vyexportování statistik k ničemu. V instalaci jsem změnil umístění na Program files\X2CZ (mám ABC verzi) a doinstaloval. Jakmile jsem ale otevřel hru, na všech textech na tlačítkách i v menu mám napsané =TextIDNotFound=. Googloval jsem a našel jsem akorát jeden článek kde jsem se moc nedočetl. Prosím poraďte, nechce se mi kvůli tomu přeinstalovávat hra když ten patch stejně potřebuju a nejspíše by to udělalo to samé...
"If we do not destroy ourselves, we will one day venture to the stars" - Carl Sagan

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Sat, 10. Dec 11, 22:16

problem je v tom, ze patchujes anglickym oatchem cz verzy hry
bud zmen celou hru na eng a nebo si stahni od Hypermaxu cz patch

User avatar
Helios01
Posts: 193
Joined: Thu, 17. Mar 11, 13:55
xr

Post by Helios01 » Sat, 10. Dec 11, 22:21

VŘELÉ DÍKY!!! Po nainstalování patche to opět funguje :)... A já si už myslel, že si to dneska nezahraju a půjdu zase na Reunion :). Pěkné že tu máme tak aktivní CZ komunitu :roll:
"If we do not destroy ourselves, we will one day venture to the stars" - Carl Sagan

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Sat, 10. Dec 11, 22:30

no to prave nemame, jeste u x3R to tu frcelo, ale od TC uz to umira

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Sun, 11. Dec 11, 00:29

jo a jinak musim te zklamat :D patch 1.5 si nepotreboval kdyz mas z ABC, tam je jedine tahle verze :) X2 mam taky z ABC
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

User avatar
Helios01
Posts: 193
Joined: Thu, 17. Mar 11, 13:55
xr

Post by Helios01 » Sun, 11. Dec 11, 00:35

Tak asi bych si nepatchoval kdybych ho už měl. 1.5 je možná tak ve Score ale v ABC verzi mám i na obale napsané 1.4. Stejně mi to je teď k ničemu protože Top Gun kvůli kterému jsem to instaloval mi funguje v tréninku, ale když si načtu svůj save tak hra crashne a napíše to že file corrupt nebo tak něco, nevíte co s tím?
"If we do not destroy ourselves, we will one day venture to the stars" - Carl Sagan

TTenk
Posts: 281
Joined: Sun, 2. Oct 11, 08:05

Post by TTenk » Sun, 11. Dec 11, 05:22

s X2 ze Score problém nebyl s žádnými mody, ikdyž ta čaština tam je taková dost divná :evil:
Když jsem koukal na Rostuv Let's Play tak v pár vidích byli texty, které vubec neznám :D

Dewilish
Posts: 136
Joined: Fri, 13. May 11, 10:19

Post by Dewilish » Sun, 11. Dec 11, 11:14

Helios01 wrote:Tak asi bych si nepatchoval kdybych ho už měl. 1.5 je možná tak ve Score ale v ABC verzi mám i na obale napsané 1.4. Stejně mi to je teď k ničemu protože Top Gun kvůli kterému jsem to instaloval mi funguje v tréninku, ale když si načtu svůj save tak hra crashne a napíše to že file corrupt nebo tak něco, nevíte co s tím?

no pokud nainstalis Top Gun, tak musíš začít novou hru, starý save to nenačte

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Sun, 11. Dec 11, 12:29

Dewilish wrote:
Helios01 wrote:Tak asi bych si nepatchoval kdybych ho už měl. 1.5 je možná tak ve Score ale v ABC verzi mám i na obale napsané 1.4. Stejně mi to je teď k ničemu protože Top Gun kvůli kterému jsem to instaloval mi funguje v tréninku, ale když si načtu svůj save tak hra crashne a napíše to že file corrupt nebo tak něco, nevíte co s tím?

no pokud nainstalis Top Gun, tak musíš začít novou hru, starý save to nenačte
jo, a mimochodem tohle tak funguje uz od dedecka X2, ze pokud nahodiz mod, musis zacit znovu :D

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Sun, 11. Dec 11, 13:19

Helios01 wrote:Tak asi bych si nepatchoval kdybych ho už měl. 1.5 je možná tak ve Score ale v ABC verzi mám i na obale napsané 1.4. Stejně mi to je teď k ničemu protože Top Gun kvůli kterému jsem to instaloval mi funguje v tréninku, ale když si načtu svůj save tak hra crashne a napíše to že file corrupt nebo tak něco, nevíte co s tím?
omg, rikam mam taky verzi z abc a to co je na obale never taky mam na obale 1.4 ale na cd je 1.5 a to je dulezite ne to co je na obale ale na cd chapes?
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

User avatar
Helios01
Posts: 193
Joined: Thu, 17. Mar 11, 13:55
xr

Post by Helios01 » Sun, 11. Dec 11, 19:32

Tak já už nevím, už jsem to stejně patchnul, možná jsem to měl 1.5 a ve hře jsem to nikde neviděl. Potřebuju ale spíše pomoct s tím TopGunem který mi nejde a novou hru se mi začínat nechce jelikož už mám dokončenou kampaň, koupenou M6, M3 a další lodě a 2 funkční solární elektrárny. Prostě to při načítání hry crashne a objeví se zpráva kde je napsané něco jako Error, savefile may be corrupt. U nové hry to právě nedělá a věci z TopGunu fungují vpoho. Zkoušel jsem už vyletět s lodí ven ze stanice a zakotvit do ní jenom ve skafandru ale stejně to crashuje.
"If we do not destroy ourselves, we will one day venture to the stars" - Carl Sagan

Dewilish
Posts: 136
Joined: Fri, 13. May 11, 10:19

Post by Dewilish » Sun, 11. Dec 11, 19:36

Helios01 wrote:Tak já už nevím, už jsem to stejně patchnul, možná jsem to měl 1.5 a ve hře jsem to nikde neviděl. Potřebuju ale spíše pomoct s tím TopGunem který mi nejde a novou hru se mi začínat nechce jelikož už mám dokončenou kampaň, koupenou M6, M3 a další lodě a 2 funkční solární elektrárny. Prostě to při načítání hry crashne a objeví se zpráva kde je napsané něco jako Error, savefile may be corrupt. U nové hry to právě nedělá a věci z TopGunu fungují vpoho. Zkoušel jsem už vyletět s lodí ven ze stanice a zakotvit do ní jenom ve skafandru ale stejně to crashuje.
tak ještě jednou ;) po aplikaci modu prostě MUSÍŠ začít novou hru, starý save to neschroupne, ani kdyby ses po..al :lol:

User avatar
Helios01
Posts: 193
Joined: Thu, 17. Mar 11, 13:55
xr

Post by Helios01 » Sun, 11. Dec 11, 19:39

To naštve... Ale někde jsem četl že to jde... Asi se spokojím jenom s Organic modem o kterém jsem slyšel a viděl screeny a který se mi teď nedaří najít na download :(
"If we do not destroy ourselves, we will one day venture to the stars" - Carl Sagan

TTenk
Posts: 281
Joined: Sun, 2. Oct 11, 08:05

Post by TTenk » Sun, 11. Dec 11, 20:10

Na DVD od Score bylo asi 6 modu, Organic mezi nimi.
pokud ale opravdu dobrý mod na X2, tak jak tu padlo TopGun

Lehce upravuje puvodní lodě (designem), přidá nové lodě a pokdu se nemýlím přidá i pár sektorů (ale to nevím jistě)
Idkyž moc už nevím já ho používal a přes plugin manager jsem tam měl naházených i pár desítek nových lodí, takže guláš mad in czech rep. :D

Ale pamatuju ž easi jen u pěti možná deseti lodí bylo =ReadText= jinak pohoda.

Dewilish
Posts: 136
Joined: Fri, 13. May 11, 10:19

Post by Dewilish » Sun, 11. Dec 11, 20:22

a hlavně je v Top Gunu Enterprise E jakožto argon sovereign ;)

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”