X2 Par dotazu

Moderator: DJ Die

Post Reply
Cholek
Posts: 3
Joined: Wed, 26. Oct 11, 23:30

X2 Par dotazu

Post by Cholek » Thu, 27. Oct 11, 13:47

Zdravim vsechny piloty. Mel bych par takovejch dotazu. Cely vcerejsi odpoledne jsem hledal a hledal, ale moc jsem nenasel.

1.) Jen takovej vedlejsi dotaz, ktery se moc netyka hry. Jak tady funguje to hledani ? Kdyz tam dam hledat a vyberu forum, tak me to hned na to forum hodi, aniz by mi to naslo neco.

2.) Uz nekolikrat omyvanej vesmirnej pilot. Ano, uz jsem takove tema nasel. Splnil jsem vsechny pozadavky, ktere obchodnhik potrebuje. Zadal jsem: Zacit obchodovat v sektoru, ale jmeno pilota mam porad stejny (tedy totozny s mym jmenem). A jeste jsem tu nenasel, kde bych mohl najit jeho lvl.

3.) Docela me prekvapilo, ze o tomhle, na co se chci ted zeptat jsem tady nic nenasel (aspon ne k X2). Chtel bych se zeptat, jak postavit komplex, ktery si bude naprosto sobestacny (jestli s tim ma nekdo zkusenosti) Jeden vecer jsme s kamosem asi 10 hodin vypocitavali jeden komplex, staveli a nakonec to nefungovalo, to nastve :). Myslim jako konkretne jaky budovy. A jen tak bych se zeptal, kde a jake mate rozmistene ruzne tovarny, nemyslim komplexy, jen samostatne tovarny.

Diky za kazdej nazor nebo pomoc a jestli to tu uz nekde je, tak se omlouvam, ale asi jsem slepej, tak kdyztak hodte odkaz. Dikes.

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Thu, 27. Oct 11, 18:06

2. pokud vim tak level pilota se nezobrazuje alespon me se nezobrazoval
3. nic jsi nenasel protoze v x2 komplexy stavet nejdou jen samostatne tovarny
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Cholek
Posts: 3
Joined: Wed, 26. Oct 11, 23:30

Post by Cholek » Thu, 27. Oct 11, 18:53

Lvl pilota nejde videt ? A neni to divny ? Jak se teda muzu dozvedet jak je na tom a kdy bude moct skakat pres celej vesmir. Jsem videl jak kdosi psal, ze uz ho ma na 25 a boji se o nej a tak...tak jak to mohl zjistit. A komplexy stavet nejdou ? Nemyslim doslova komplex, ze se spoji baraky, ale proste ze budou u sebe urcity baraky, ktery budou vytvaret sobestacnej ,,komplex,,. Jak teda vydelam poradny prachy ? Ma nekdo nejakej tip ? Ja vydelavam jen plnenim misi za milion (vzdycky se ma zabit nejaka M6). Takhle nez bych si vydelal na nejakou M2 s vybavou, tak uz bych byl starej deda. Tak jestli neco mate, byl bych rad.

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Thu, 27. Oct 11, 19:29

no jestli si myslel "komplex" toho typu ze mas nekolik tovaren na hromade tak to jo a lvl tak me se taky nikdy nezobrazil
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Cholek
Posts: 3
Joined: Wed, 26. Oct 11, 23:30

Post by Cholek » Fri, 28. Oct 11, 13:49

No..porad jsem se nedozvedel, jak a jaky umistit ty budovy, aby si byl ten komplex sobestacnej. A jaky mate zkusenosti se samotnyma tovarnama (kam je dat a jaky) Dik.

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Fri, 28. Oct 11, 17:44

v x2 nejdou samostatne komplexy stavet, prost porad ti budou lode litat za nejlepsima cenama a jestli poleti do tve tovarny tak to bude stejne naprd protoze ona to od te tovarny koupi tzn. ze z jedne tovarny se ti prelejou kredity do druhe
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”