X3:TC Operace "Rozhodna zurivost" - problem

Moderator: DJ Die

napis
Posts: 84
Joined: Sun, 11. Jun 06, 15:40
x3tc

X3:TC Operace "Rozhodna zurivost" - problem

Post by napis » Thu, 18. Aug 11, 22:03

Ahojte.
Narazil som na maly problemik. V ramci kampane "Operace rozhodna zurivost", ktorej veli ten Split sa mi stale dokola opakuje rovnaka misia. Mam chranit vojensku stanicu v khackom sektore. Spusti sa taky ten kratky filmecek, kde je ta stanica a aj khacka M6. Ulohu vzdy splnim bez problemov, Split ma pochvali, ze je spokojny a ze sa mam pripravit na dalsie narocnejsie ulohy. Potom si chvilu lietam po vesmire, pride sprava, ze sa mam dostavit na velitelstvo, kde znovu dostanem za ulohu chranit tu istu vojensku stanicu v khackom priestore, priletim tam, znamy filmecek, ulohu splnim, dostanem pochvalu a znova dokola a dokola....
Medzitym som uz davno nazbieral Teladianium a zbieram uz Rudu (vid topic strategia o HUBe) ;)
Diky za kazde rady ohladom toho zacyklenia misie.

napis
Posts: 84
Joined: Sun, 11. Jun 06, 15:40
x3tc

Post by napis » Fri, 19. Aug 11, 22:38

Tak konecne po neviem kolkych misiach sa to preklopilo dalej :)
Akurat sa snazim dohrat uz poseldnu misiu. S jednou M7 a troma M6 Katana, to proste nejde. Zacina ma to uz mierne srat. Co za blazna vymyslet tak svihnutu misiu. To nebol clovek pri zmysloch.

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Fri, 19. Aug 11, 23:12

napis wrote:Tak konecne po neviem kolkych misiach sa to preklopilo dalej :)
Akurat sa snazim dohrat uz poseldnu misiu. S jednou M7 a troma M6 Katana, to proste nejde. Zacina ma to uz mierne srat. Co za blazna vymyslet tak svihnutu misiu. To nebol clovek pri zmysloch.
co jsem rikal :) s m7 to nejde, zkratka si nasetri na titana, s nim jen letis sektorem a koukas jak khaacke lode bouchaji :)
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Sat, 20. Aug 11, 00:26

a ja rikam, ze to jde s M3 :D

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Sat, 20. Aug 11, 09:56

a já dodávám, že s M7 to jde taky :D

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Sat, 20. Aug 11, 12:17

Mira CZ wrote:a ja rikam, ze to jde s M3 :D
ale naco ti je zdrhat pred M2? ja preferuji si boj uzit a ne utikat takze proto preferuji M2 s kterou jsem vybil cely sektor :)
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

napis
Posts: 84
Joined: Sun, 11. Jun 06, 15:40
x3tc

Post by napis » Sun, 21. Aug 11, 16:43

Mira CZ wrote:a ja rikam, ze to jde s M3 :D
No, tuto taktiku som skusal niekolko krat, ale neslo to.
Vzdy ma dobehol roj khackych M5 a proste ma rozsekali.
A to len kvoli tomu, ze ako navrhli programatori tu misiu, je to cele podvod, pretoze sa stale respawnuju nove a nove khacke M3 a M5 hned pri mne. Takze ziadna takitka nepomoze, a teda na podvod jedine podvodom.
Preco JA ako hrac nemozem urobit jump na konkretne suradnice a ine lode mozu ? Ako som pisal, hnusny spinavy podvod na hraca.

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Sun, 21. Aug 11, 17:45

napis wrote:
Mira CZ wrote:a ja rikam, ze to jde s M3 :D
No, tuto taktiku som skusal niekolko krat, ale neslo to.
Vzdy ma dobehol roj khackych M5 a proste ma rozsekali.
A to len kvoli tomu, ze ako navrhli programatori tu misiu, je to cele podvod, pretoze sa stale respawnuju nove a nove khacke M3 a M5 hned pri mne. Takze ziadna takitka nepomoze, a teda na podvod jedine podvodom.
Preco JA ako hrac nemozem urobit jump na konkretne suradnice a ine lode mozu ? Ako som pisal, hnusny spinavy podvod na hraca.
jak jsem psal bez M2 si v tehle misi ani neskrtnes
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Sun, 21. Aug 11, 17:52

napis wrote:
Mira CZ wrote:a ja rikam, ze to jde s M3 :D
No, tuto taktiku som skusal niekolko krat, ale neslo to.
Vzdy ma dobehol roj khackych M5 a proste ma rozsekali.
A to len kvoli tomu, ze ako navrhli programatori tu misiu, je to cele podvod, pretoze sa stale respawnuju nove a nove khacke M3 a M5 hned pri mne. Takze ziadna takitka nepomoze, a teda na podvod jedine podvodom.
Preco JA ako hrac nemozem urobit jump na konkretne suradnice a ine lode mozu ? Ako som pisal, hnusny spinavy podvod na hraca.
nejsem si jisty jestly je to v nejakem packu nebo specialni skript, ale ono se da portnout na urcite souradnice, ale musis mit instalovany vylepseny skokovy pohon + 2 dalsi softy- pomerne drahe.
nazev si z hlavy nepamatuju, da se koupit u argonu.

no a s M3 jsem to delal, pac jsem v tu dobu jeste na M2 zdaleka nemel kredity.
a i tak mne moc boje vedene z M2 nebavi, cekat co trefi nebo spis netrefi veze.
preferuji boj s M3, nebo jeste tak M6

napis
Posts: 84
Joined: Sun, 11. Jun 06, 15:40
x3tc

Post by napis » Sun, 21. Aug 11, 17:58

Presne tak, M2 je k nicomu, ked to ma ovladat hrac. Je to velka pomala ludra bez moznosti vlastnej strelby a spoliehat sa ci nieco trafi je k nicomu.
Prosim, mozes mi upresnit co treba kupit, resp. kde treba nieco stiahnut ? To asi default neni, co ? :)
Problem s penezi nemam, momentalne mam nejakych 80Mega.
Diky

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Sun, 21. Aug 11, 19:12

napis wrote:Presne tak, M2 je k nicomu, ked to ma ovladat hrac. Je to velka pomala ludra bez moznosti vlastnej strelby a spoliehat sa ci nieco trafi je k nicomu.
Prosim, mozes mi upresnit co treba kupit, resp. kde treba nieco stiahnut ? To asi default neni, co ? :)
Problem s penezi nemam, momentalne mam nejakych 80Mega.
Diky
:D no tak to mas pomerne dost ...... velkej proble s kredity, jsetli si dobre pamatuji, tak ten jeden soft stoji asi 270 milionu a ten 2 asi okolo 85 :D
podivam se jestly to nekde najdu jak se to jmenuje.
jinak to myslim pridava ten universalni script od Cycrowa

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Sun, 21. Aug 11, 22:03

Já nevim, s čím máte problém. Já většinu FF zvládl v M7 - Tigerovi. Přiznávám, na několik pokusů, ale šlo to. Jinak já osobně bych zbrojil M2 flakama a fotonovejma kanonama, ničím víc. Jen bych to vhodně rozhodil mezi věže.

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Mon, 22. Aug 11, 03:09

fanda serie X wrote:Já nevim, s čím máte problém. Já většinu FF zvládl v M7 - Tigerovi. Přiznávám, na několik pokusů, ale šlo to. Jinak já osobně bych zbrojil M2 flakama a fotonovejma kanonama, ničím víc. Jen bych to vhodně rozhodil mezi věže.
presne jak rikam M2 FTW :)
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

bodo7
Posts: 8
Joined: Sun, 30. Aug 09, 22:21
x4

Post by bodo7 » Mon, 22. Aug 11, 12:27

Jestli hledas ten script je to Advanced Jumpdrive od Cycrowa tu je link http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=249069
Ten soft co potrebujes je FTL Jumpdrive a stoji okolo 147 melounu, jo a potrebujes rank 10 u argonu

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Mon, 22. Aug 11, 18:17

bodo7 wrote:Jestli hledas ten script je to Advanced Jumpdrive od Cycrowa tu je link http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=249069
Ten soft co potrebujes je FTL Jumpdrive a stoji okolo 147 melounu, jo a potrebujes rank 10 u argonu
jeste jsou k tomu potreba dalsi 2 softy
jeden umoznuje skoky bez el clanku-tusim
a druhy umoznuje zamerit skok na souradnice- to je ten drahy

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”