Khaacke sektory - kde ziskat suradnice

Moderator: DJ Die

napis
Posts: 84
Joined: Sun, 11. Jun 06, 15:40
x3tc

Khaacke sektory - kde ziskat suradnice

Post by napis » Sat, 23. Jul 11, 18:35

Ahojte.
Zacal som konecne hrat X3 TC za nejakeho vysluzileho Argona.
Na zaciatku som si urobil par vycvkovych misii s Exterminatorom.
Potom som este urobil nejake dve misie za Terranov a nejakym sposobom som sa hned zo zaciatku dostal k misii, ktoru mi prikazal nejaky Split v sektore Argonov (nejakecislo) :), ze mam do Khaackeho sektoru 931 umiestnit vyspelu navigacnu druzicu a oskenovat zakladnu. Vid screen.
Viem ze do Khaackych sektorov sa iba skace.
Kedze ma cakala na zaciatku misia s Khaakmi, tak som zacat obchodovat, aby som si kupil lepsiu lod. Kupil som si teda M3 Nova, do nej jumpdrive, hodne el.clankov na skok, vyspelu druzicu, ale zial, pocas mojich obchodnych ciest som nikde na nikoho nenatrafil, kto by mi ponukol suradnice Khaackych sektorov.
Akym sposobom sa mam vlastne dopracovat k tym suradniciam khaackych sektorov ? Kruzim vsade mozne okolo, oslovujem kazdeho s ikonkou tej bielej ziarovky, ale len klasicke info, nic o khaackoch. Budem vdacny za kazdy "spoiler" kto mi tie info da. ;)
Diky moc.
Image

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Sat, 23. Jul 11, 21:02

najdes ho jednoduse ze otevres mapu vesmiru a mackej k dokud se ti nezobrazi ten sektor :) , jsem taky nevedel kde ho hledat az nekdo tady na foru mi to poradil :)

EDIT: jinak, tenhle plot je hodne tezky s novou ho nedas, i s m7 je to tezke, nejlepe je tam vlitnout s m2, tak jsme to udelal ja a nemusis se vubec starat o khaaky :) jde to jedna basen :)
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

napis
Posts: 84
Joined: Sun, 11. Jun 06, 15:40
x3tc

Post by napis » Sat, 23. Jul 11, 22:26

No super, koho by to napadlo, klikat na "k" kym sa neobjavi sektor.
Velke diky. ;)
Tu misiu som urobil na prvy krat a schvalne som si to dal 3x za sebou. Vysledok vzdy rovnaky. Uspech. :D
Mam sice M3 Nova, ale tu rychlu 190m/s...
Postup je jednoduchy, jedine vystrely za celu misiu davala iba moja veza, ktora ma branila pred raketami a otravnymi stihackami M5, ktore mojim stitom moc neublizili. Ja som nevypalil ani raz, len som isiel maximalkou priamo k zakladni. Tam som spomalil na 124m/s a schovaval som sa medzi konstrukciou zakladne. Sken prebehol velmi rychle a po nom okamzity skok nazad do toho sektoru Argonov. :)

EDIT:
Jo a dal som na prvy krat aj tu misiu po tom, kde som vyzdvihol ciernu skrinku :) Znovu ten isty scenar ;)

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Sun, 24. Jul 11, 00:06

no ale tu predposledni a posledni misi s novou nedas protoze tam uz po tobe pujdou m2 :)
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Sun, 24. Jul 11, 07:45

no ja ji s M3 dal, na jeden relog.
poprve jsem zjistil situaci a po2 uz to slo samo

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Sun, 24. Jul 11, 12:35

zajimave ze ja jsem tam lital s m6 vidarem ktery je mnohem silnejsi nez nova a nedaval jsem to
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Sun, 24. Jul 11, 15:03

To docela zírám. Já tu poslední misi dal s Tigerem, a to i tak asi až na tak 3. nebo 4. pokus. Nicméně družici do KS se mi povedlo dát rovnou na poprvé s Cutlassem. Stačilo mi namířit loď do pozice na umíéstění, pak jsem přepnul na věž a šlo to v pohodě.

napis
Posts: 84
Joined: Sun, 11. Jun 06, 15:40
x3tc

Post by napis » Sun, 24. Jul 11, 20:12

Rosta wrote:zajimave ze ja jsem tam lital s m6 vidarem ktery je mnohem silnejsi nez nova a nedaval jsem to
Pretoze uspech je v rychlosti a ne v sile stitov a zbrani. ;)
Proste rychly uder i ked v tomto pripade slo len o sken a vyzdvihnutie cernej skrinky ;)

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Sun, 24. Jul 11, 21:11

dobre, ale v predposledni a posledni misi nepujde o zadny sken a vyzvednusti skrinky tam uz budes muset bojovat proti m2 a m7 a mozna i m1 ktere s novou nedas
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Sun, 24. Jul 11, 21:47

ja lital s cutlasem a ne novou,
jde to- natahnout vsechny velky lode do rohu mapy a pak vyuzit rychlosti a prazdneho (relativne) sektoru

napis
Posts: 84
Joined: Sun, 11. Jun 06, 15:40
x3tc

Post by napis » Sun, 24. Jul 11, 23:44

Rosta wrote:dobre, ale v predposledni a posledni misi nepujde o zadny sken a vyzvednusti skrinky tam uz budes muset bojovat proti m2 a m7 a mozna i m1 ktere s novou nedas
To sa nebudem hadat, k tomu som sa este nedostal, musim si zarobit na nejaku M6.
I ked kolega nadomnou spominal strategiu zahnania do rohu, ovsem pokial sa nebudu spawnovat niekde pri mne, tak by sa to tak dalo dokoncit ;)

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Mon, 25. Jul 11, 15:14

napis wrote:
Rosta wrote:dobre, ale v predposledni a posledni misi nepujde o zadny sken a vyzvednusti skrinky tam uz budes muset bojovat proti m2 a m7 a mozna i m1 ktere s novou nedas
To sa nebudem hadat, k tomu som sa este nedostal, musim si zarobit na nejaku M6.
I ked kolega nadomnou spominal strategiu zahnania do rohu, ovsem pokial sa nebudu spawnovat niekde pri mne, tak by sa to tak dalo dokoncit ;)
pokud si dobre vzpominam, tak po mem skoku do sektoru uz tam khaakove byli naskakani, takze je bylo jen treba sehnat do stadecka a hura do rozku :D

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Mon, 25. Jul 11, 16:56

Jo, na to jsem jel taky, ale vždycky jsem na to i dojel, protože pak mě postupně dohnalo tak 10xM5, a to je v khaacké podobě rychlý konec.

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Mon, 25. Jul 11, 17:44

M5 a M4 mi potize nedelaly, porad letet dal a zadni vez je dostala.
a M3 zase tak moc neni.
a nebo jsem MEL stesti

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Mon, 25. Jul 11, 21:07

Mira CZ wrote:M5 a M4 mi potize nedelaly, porad letet dal a zadni vez je dostala.
a M3 zase tak moc neni.
a nebo jsem MEL stesti
a mam takovy dotaz :) jak si s novou udolal khaacke m2 a m1?? :)
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”