X2 the threat dotaz

Moderator: DJ Die

Post Reply
ACEBot_cz
Posts: 13
Joined: Tue, 31. May 11, 15:07
x3tc

X2 the threat dotaz

Post by ACEBot_cz » Wed, 15. Jun 11, 17:33

Mam takovej problem v X2 the threat..... ..stahnul jsem si patch 2.5 ale když jsem si ho stahnul tak hra byla normalne cesky jen když zapnu hru jen do tech voleb když jeste nejsem v hlavnim jmenu a jak tam mam to co muzu zvolit to Spustit hru
Vybrat modifikaci
nastavení apod.

tak místo toho mám napsaný =TextDNotFound= nevíte co stim ???

ACEBot_cz
Posts: 13
Joined: Tue, 31. May 11, 15:07
x3tc

m

Post by ACEBot_cz » Wed, 15. Jun 11, 17:36

stim patchem sem to spletl neni to verze 2.5 ale 1.5 :))

Dewilish
Posts: 136
Joined: Fri, 13. May 11, 10:19

Post by Dewilish » Wed, 15. Jun 11, 17:41

asi nemáš cz verzi patche ;)

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Wed, 15. Jun 11, 20:33

ne asi ale urcite, stahni si patch z hypermaxu
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”