x2 threat - technický dotaz ;)

Moderator: DJ Die

Post Reply
Dewilish
Posts: 136
Joined: Fri, 13. May 11, 10:19

x2 threat - technický dotaz ;)

Post by Dewilish » Fri, 10. Jun 11, 19:49

Zdravím :) Rád bych se zeptal, jak v x2 nastavim svoje klávesový zkratky, pořád na to nemůžu přijít :oops:

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Fri, 10. Jun 11, 20:43

enter a nastaveni

Dewilish
Posts: 136
Joined: Fri, 13. May 11, 10:19

Post by Dewilish » Fri, 10. Jun 11, 21:04

ale notak, na to bych snad přišel ;) tam to prostě nikde není :evil:

ACEBot_cz
Posts: 13
Joined: Tue, 31. May 11, 15:07
x3tc

Post by ACEBot_cz » Sat, 11. Jun 11, 10:18

v X2 nejde zmenit nastaveni jen v X3

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Sat, 11. Jun 11, 10:23

jo to by mohlo byt, x2 jsem nehral asi tak 3 roky :D

Dewilish
Posts: 136
Joined: Fri, 13. May 11, 10:19

Post by Dewilish » Wed, 15. Jun 11, 12:23

No nikde sem to nenašel, používám pár scriptů a musím se k nim proklikávat skrz menu :headbang: A když už mluvím o scriptech, má někdo náhodou zkušenost s používáním AutoMining? Mluvím o X2 ;)

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Thu, 16. Jun 11, 00:03

jestly si dobre pamatuju, tak musis mit lod vybavenou tim zarizenim na tezbu a na sbirani a v sektoru a ve vsech prilehlych musis mit ten vylepseny satelit aby si to ta lod mohla sama prodavat.
asi nejlip to makalo v sektoru Saizwell - tam je tech asteroidu plna pr...l.
a nejlepsi lod na to byl splitsky kajman
jeden ten typ mel to zarizeni uz pri nakupu, ale tady pozor,nejsem si jisty jestly to nebylo az v X3 R
tam jsem to pouzival taky

Dewilish
Posts: 136
Joined: Fri, 13. May 11, 10:19

Post by Dewilish » Thu, 16. Jun 11, 20:05

Aha, tak adv. satelit je třeba :headbang: Právě byl problém, že lodě v pohodě těžily, ale neprodávaly :D

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Fri, 17. Jun 11, 00:29

znovu upozornuji: tenkrat mi to prekladac prelozil tak, ze musely ty adv. satelyty byt I VE VSECH VEDLEJSICH SEKTORECH

Dewilish
Posts: 136
Joined: Fri, 13. May 11, 10:19

Post by Dewilish » Sat, 18. Jun 11, 11:05

tak ani satelity nepomohly, lodě jen těží, dokud nejsou plný a pak někde přistanou a čekaj :(

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Sat, 18. Jun 11, 14:01

koukni se tady na hlavni stranku cz fora na 6 radek: Seznam modů, skriptů s popisem

Dewilish
Posts: 136
Joined: Fri, 13. May 11, 10:19

Post by Dewilish » Sat, 18. Jun 11, 14:30

to už mám pročtený, tam je popis mobile miningu do x3 :( Nevadí, holt budu prodávat ručně :)

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Sat, 18. Jun 11, 15:51

nene, to funguje i v x 2, ja to tam pouzival

Dewilish
Posts: 136
Joined: Fri, 13. May 11, 10:19

Post by Dewilish » Thu, 7. Jul 11, 14:11

Zná někdo mod Top Gun? Mám takový problém, hraju to jen kvůli Enterprise, ale když si chci Sovereign koupit, tak se hra začne příšerně sekat a není možný hrát. Žádný jiný scripty tam nemám. Ví někdo co s tím?


Anebo byl by někdo schopný sesumírovat nějaký návod, jak a čím vložit loď z jednoho modu do druhýho? Vím, že přímo takový návod v AJ tu existuje, bohužel všechny linky na programy k tomu sou mrtvý.

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”