vybrať všetky lode naraz

Moderator: DJ Die

Post Reply
david.stranavsky
Posts: 3
Joined: Thu, 2. Jun 11, 22:55

vybrať všetky lode naraz

Post by david.stranavsky » Fri, 3. Jun 11, 01:22

ak mam napr. 4 lode, da sa im dať povel naraz?? alebo musim postupne

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Fri, 3. Jun 11, 01:31

zase zalezi kde jsi, pokud jsi v doku tak das vysilat vsem lodim v docich a vyberes prikaz jinak ve vesmiru zvlast

EDIT: taky to tak jde jako v doku tak i ve vesmiru ted jsem si na to vzpomnel
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Fri, 3. Jun 11, 08:50

NEZAKLADEJ nova temata, precti si co uz bylo napsane,uz to tu bylo popisovane

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”