zmena lode

Moderator: DJ Die

Post Reply
david.stranavsky
Posts: 3
Joined: Thu, 2. Jun 11, 22:55

zmena lode

Post by david.stranavsky » Thu, 2. Jun 11, 23:03

chcel by som sa opýtať, ako si vymením loď, kúpil som si preprvnú loď, a neviem,ako ju mám ovládať okrem príkazov, ja ju chcem "šoférovať". a tlačidlom "x" to nejde.
dik za radu[/quote]

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Re: zmena lode

Post by Mira CZ » Fri, 3. Jun 11, 01:04

david.stranavsky wrote:chcel by som sa opýtať, ako si vymením loď, kúpil som si preprvnú loď, a neviem,ako ju mám ovládať okrem príkazov, ja ju chcem "šoférovať". a tlačidlom "x" to nejde.
dik za radu
[/quote]
zalezi na tom kde jsi?
jestly ve stejnem doku jako tva dalsi lod, tak ji vyber ze seznamu zadokovanych lodi a teprve POTOM dej x.
jestly jsou obe lode ve vesmiru, MUSIS mit instalovany prepravi softver v lodi ve ktere sedis.
a nebo pokud nemas,tak vylez ven (default E) a vlez do ni rucne

david.stranavsky
Posts: 3
Joined: Thu, 2. Jun 11, 22:55

Post by david.stranavsky » Fri, 3. Jun 11, 01:20

aha, tak diky, som nevedel

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Fri, 3. Jun 11, 01:29

jaky zas prepravni softver? nic takoveho neznam spise jsi mel na mysli prepravni zarizeni ne?
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Fri, 3. Jun 11, 08:51

neslovickar, pisi z hlavy a hraji eng verzy

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Fri, 3. Jun 11, 16:44

ale i tak device a software je snad rozdil :roll:
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”