Ako zásobovať???

Moderator: DJ Die

Post Reply
raker99
Posts: 18
Joined: Thu, 17. Mar 11, 17:16

Ako zásobovať???

Post by raker99 » Thu, 17. Mar 11, 17:23

Cafte, viete mi prosím poradiť ako vytvoriť stálu smičku medzi mojimi továrňami (kremiková baňa, elektráreň, továreň na výrobu krištálov) lodami, ktorých mám dosť ale neviem ako nadstaviť zásobovanie. Ide to aj inak ako manuálnou obchodnou cestou lebo cez nu ked to dám a doplnia mi lode niektorú stanicu surovinou na full tak ostanú už zaparkované na domácej stanici bez žiadneho dalšieho povelu. Ďakujem

Dexderbi
Posts: 13
Joined: Wed, 10. Feb 10, 22:43
x3tc

Re: Ako zásobovať???

Post by Dexderbi » Fri, 18. Mar 11, 20:19

raker99 wrote:Cafte, viete mi prosím poradiť ako vytvoriť stálu smičku medzi mojimi továrňami (kremiková baňa, elektráreň, továreň na výrobu krištálov) lodami, ktorých mám dosť ale neviem ako nadstaviť zásobovanie. Ide to aj inak ako manuálnou obchodnou cestou lebo cez nu ked to dám a doplnia mi lode niektorú stanicu surovinou na full tak ostanú už zaparkované na domácej stanici bez žiadneho dalšieho povelu. Ďakujem
Nevím jak u ostatních,ale dříve když jsme to hrál tak jsem hrál myslím verzi 2.7 a šel mi tam bonuspack který je ke stáhnutí na www.egosoft.com.
Díky tomuto bonuspacku můžeš nastavit zásobovací lod do stavu Agenta a přidělit ho komplexu a už se staral sám o zásobování a řídil se příkazy jaký si nastavíš v komplexu ( za kolik co koupit či prodat ).

Bohužel ted hraju verzi 3.1 a bohužel bonuspack mi tam nainstalovat nejde.
Měl by tam být ještě přístupný příkaz opakovat příkaz do nekonečna,ale bohužel po prvním splnění příkazu mi to taky vyhodí prázdnou tabulku a zásobovač mam opět bez příkazu.TAkže taky vše řeším ručně.

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Re: Ako zásobovať???

Post by Mira CZ » Fri, 18. Mar 11, 22:33

raker99 wrote:Cafte, viete mi prosím poradiť ako vytvoriť stálu smičku medzi mojimi továrňami (kremiková baňa, elektráreň, továreň na výrobu krištálov) lodami, ktorých mám dosť ale neviem ako nadstaviť zásobovanie. Ide to aj inak ako manuálnou obchodnou cestou lebo cez nu ked to dám a doplnia mi lode niektorú stanicu surovinou na full tak ostanú už zaparkované na domácej stanici bez žiadneho dalšieho povelu. Ďakujem
no tak za1 by to chtelo napsat, kterou hru hrajes!
pokud hrajes X2,tak se tam da spustit ten soft
pokud hrajes X3R a nebo X3 TC tak to delat nemusis, protoze vsechny tovarny jdou spojit do 1 komplexu a tim ti odpada to zasobovani lodemi.
dul na kremik ti vytezi kremik, tovarna na krystaly z toho udela krystaly,ktery spotrebuje elektrarna na pohon tech tovaren.
a jeste tam musis dat tovarnu na potraviny a tovarnu na surovina k vyrobe potravin.
a mas zakladni samozasobytelsky komplex
potom uz jen pridavas jednotlive tovarny dle pozadavku a dle toho co chces vyrabet
a jinak se to tu resi uz v jinem topicu, zase jsi zalozil novy, ktery nebyl vubec potreba.
chce to trosku hledat nejdriv
:D

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”