Mise

Moderator: DJ Die

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Thu, 24. Mar 11, 09:15

musi mit i nav soft,
obchodni 1+2+3
zbranovy 1+2
specialni
a alespon 1x max stit ktery unese,
jinak se to neda spustit
a zacit musis jako sektorovy obchodnik(prechod na UT na lvl 8)

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Post by Smejky » Thu, 24. Mar 11, 17:04

No navigační mám, pak mám obchodní 1-2-3 a bojový 1-2 a pak taky speciální a ještě tři 25 000 štíty, on mi maká, píše mi to, že hledá zboží za nej. cenu atd. Ale prostě tam nevidím level, vidím tam jen Julian a nic jinýho :-(

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Thu, 24. Mar 11, 18:23

no tak jak to pises, tak NEJDRIV musis spustit sektoroveho obchodnika!!!!
Universe Trader jde spustit AZ ma 8 lvl v obhodovani.
Potom muzes spustit UT obchodovani-zacne obchodovat v sektoru ktery mu prikazes a prilehlych sektorech.
na lvl 12 si sam koupy skokovy pohon a zacne skakat po celem vesmiru.
-proto je lepsi mu ten skokovy pohon koupit rucne uz na 1 lvl, vyjde to levneji . o moc
-BTW:asi nejlepsi sektory na start sektoroveho obhodnika jsou 1+2 sektor POD Paranid Prime,potomQueens Space(3 sektor v levo z leva) a taky venuse a merkur u Terranu.

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Post by Smejky » Thu, 24. Mar 11, 19:08

Potíž je v tom, že já už jsem ho spustil a nic :-(

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Thu, 24. Mar 11, 22:19

- jestly mas vysviceny moznosti sektorovy a universe obhodnik, tak bud mas nekde nejakou chybu a nebo jsou 2 moznosti:
1. mas k lodi prirazenou domovskou zakladnu a ta neme penize na obchodovani
2. nemas domovskou zakladnu a obchoduje za tvoje kredity a ty nemas dost kreditu

- a pokud nemas ty moznosti vysvicene, tak ti chybi nejaka vec ve vybave te lode

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Post by Smejky » Thu, 24. Mar 11, 22:50

Tak takhle, sektorový obchodník normálně obchoduje, ale nemůžu najít ten level. Vše jsem zapnul, ale prostě nevidím nikde

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Fri, 25. Mar 11, 01:24

melo by to byt napsano vedle jmena pilota v zavorce
napr: Olmandsack (14)
je to hned kdyz si oznacis lod a rozkliknes si ji -jeste pred prikazy
Last edited by Mira CZ on Fri, 25. Mar 11, 08:12, edited 1 time in total.

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Post by Smejky » Fri, 25. Mar 11, 07:11

No tak to fatk nevím, škoda no já tam právě mám jen jméno Julian(což jsem já) a žádný level, ale obchodník normálně nakupuje a prodává.Budu muset napsat víš :-)

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Post by Smejky » Sun, 27. Mar 11, 16:57

Mám otázku, kde mám sehnat xtended mod na x3?

dlabac
Posts: 1
Joined: Wed, 11. May 11, 18:38

Post by dlabac » Wed, 11. May 11, 18:45

Mám dotaz která loď má největší nákladový prostor? Dík moc

User avatar
ArboriusCZ
Posts: 195
Joined: Thu, 18. Feb 10, 17:50
x4

Post by ArboriusCZ » Wed, 18. May 11, 21:03

dlabac wrote:Mám dotaz která loď má největší nákladový prostor? Dík moc
Aran

http://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/x3-ship. ... jg2OTE4NDM
Smejky wrote:Mám otázku, kde mám sehnat xtended mod na x3?
Na internetu přeci :roll:
"Hope Dies Last, But It Dies..."

User avatar
MartinSk
Posts: 40
Joined: Mon, 8. Jun 09, 13:42

X3 TC micia: Záchranná infiltrace

Post by MartinSk » Sun, 2. Oct 11, 07:17

V X3 TC v tej misii mám previesť pasažierov v sektore kancúv konec z obannej stanice keď doletím na stanicu proste nik nenastúpi ani nič takže mi misia ostala na slepom bode.. A mimochodom nejdu mi stavať ani kompexové zariadenia, stanice mi proste nejdú spojiť.. Viem mi niekto poradiť?? DiiiiiiK

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Sun, 2. Oct 11, 07:54

mas nainstalovany system na prepravu osob? bez toho to nejde.

User avatar
MartinSk
Posts: 40
Joined: Mon, 8. Jun 09, 13:42

Post by MartinSk » Mon, 3. Oct 11, 13:22

Zdravím jasné mám ja som zabudol vo vedlajšom sektore dvoch astronavtou ktorých som tam mal vziať len preto lebo som odtiaľ zmyzol Skokovým a hrám za terrana, misie v našej slnečnej sústave som dokončil :lol: dostal som sa až na zem ale párkrát ma zostrelili kým som na Thore Zeme pristál :roll: ..... Mám však tažké srdce že manual hry mám v anglinčtine a tak neviem ako stavať kompex lebo v X3 Reunion to fungovalo tak že stačilo postaviť dve stanice dostatočne blízko seba a potom ich spojit ale v TC mi to proste nejde a neviem prečo.... Diiiiiiiiiiiik za odpoveď

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Mon, 3. Oct 11, 13:30

tovarny se ti samy od sebe nespoji a ani v Reunionu s esamy od sebe nespojovaly, jses si jisty ze kdyz mas ty 2 tovarny u sebe tak ze mas koupenou soupravu na stavbu koplexu neboli Complex cunstruction kit??
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”