Mise

Moderator: DJ Die

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Sun, 20. Mar 11, 20:32

pozor panacci,unika vam to hlavni.
osprej MA JAKO JEDINY, ZADNI VEZ

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Sun, 20. Mar 11, 20:33

jo a shock wave tam nedavej,vube ce nepouzivam,strili totiz i do spojencu

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Mon, 21. Mar 11, 02:36

shockwave jsem pouzival v khaackem sektoru to byl nasup kdyz jsem je tam kilil s tim nikdo nemel sanci me dat :D
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Post by Smejky » Mon, 21. Mar 11, 07:32

No mě to poradil kámoš, abych si to tam dal a říkal mi, že to střílí po spojencích no, ale zase je přesný tak já nevím :-D

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2124
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57
xr

Post by DJ Die » Mon, 21. Mar 11, 09:23

to mas jednoduche osprey je dost velky takze muzes klidne vozit jak shockwave tak HEPTy a menit je podle toho kde jsi treba na xenony a khaaky jsou idealni PSG a to stejne treba na piratske stanice :lol:
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Mon, 21. Mar 11, 16:17

Já to v pohodě zvlád s Pegasem. Vzdycky jsem tam vlítnul, oskenoval tak 5 6 asteroidů a letěl zpátky v ten moment, kdy na mě přišli khaakové. Pak jsem zakotvil u nejblizsi stanice, kde jsem mel M3ku, přesednul, a jak se zatim khaakové rozprostřeli, tak opravdu není nic lehčího než ty M5ky kosit postupně při čelním útoku. Jinak Osprey se mi taky dost líbil, i kvůli věžím atd.

Jinak dobře se vydělává na zabíjecích misích. Sice jsou tam M6ky, ale když si koupíš Novu, vybavíš ji Ionovými disruptory a do zásoby si vezmeš HEPTy, odděláš mu štíty, necháš si jeden ID a do druhýho dáš HEPT, tak máš vyhráno, pokud teda zvládneš držet krok, uhýbat střelám a odděláš nejdřív doprovodné M3ky.

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Post by Smejky » Mon, 21. Mar 11, 20:04

Hele ty HEPty jsou jaké lasery, myslím jak se řeknou v češtině?? :-)

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Mon, 21. Mar 11, 21:01

Vysokoenergetický plazmomet a jinak ja taky prvne skenoval s pegasem ty asteroidy, khaaci na me nemeli kdyz jsem se s nim mihnul pred nosem :D a pak jsem vzal kentaura a znicil jsem asteroid a bylo
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Tue, 22. Mar 11, 00:26

no pokud vis,ktery satelit to je,tak ti staci Nova (M3)
ta taky muze strilet Hornety
potom postupne vybit Khaaky a potom oskenovat trosky a najit ty 3 fragmenty
jinak na ty kill mise jak tu nekdo psal staci M3 nova
dozadu kanon na rakety, dopredu ion kanony a po shozeni stitu 1 ion kanon a 1 HEPT
tajemstvi uspechu zni: pouzivat POUZE bocni pohon,to vas potom netrefi.
jde tak sundat i Osprey
a zase i s Ospreyem (M6) sundate jakoukoliv M2 i Xenonskou
teda mimo Khaakske, ta ma lasery a ty strili primo,tem neutecete.
s 1 ospreyem vycistite vsechny Xenonske sektory
Last edited by Mira CZ on Tue, 22. Mar 11, 09:15, edited 1 time in total.

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Tue, 22. Mar 11, 02:27

ja na Xenony lital vyhradne ve svem Boronskem Rejnoku :)
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2124
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57
xr

Post by DJ Die » Tue, 22. Mar 11, 09:27

to je jedine stesti ze AI skoro nepouziva PSG protoze jinak by te ten osprey usmazil a muzes si strafovat jak chces :lol:
ale jinak souhlasim akorat teda ty Iony jsou taky docela nebezpecne protoze preskakuji na jine lode tzn musis cil odlakat nekam dal od ostatnich
ale na M6 stejne vetsinou staci HEPTy
co se tyce Ionu tak velice zajimavy je v tomto ohledu titan kdyz ho tim osadis a pridas PPC
zajimavy je i titan s plnou sestavou MD to je vrazedna kombinace kdyz ma clovek tovarnu na munici
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Tue, 22. Mar 11, 14:24

tak ja jsem dal nekolik Xenon M2 s kentaurem ve kterem jsem mel MD
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Post by Smejky » Wed, 23. Mar 11, 23:05

Zdravím, mám jeden problém, chtěl bych se zepta, jak mám sehnat jaký level má můj sektorový obchodním?? Já když na něj máčknu, tak kámoš říkal, že by tam mělo být jméno, ale ne moje a pak v závorce level, ale já tam mám jméno Julian a žádný level tak nevím :-) ??

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Thu, 24. Mar 11, 00:09

musis se divat na lod,ktera obchoduje jako UT (univers Trader)
neni to lod ve ktere sedis ty
musi mit na palube obchodni soft mk 3

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Post by Smejky » Thu, 24. Mar 11, 07:08

No to jo, koupil jsem si ten software za tich 500 000kr., ale prostě když se na to koukám tak mi to nic neukauzuje, normálně dám začít obchodovat v sektoru, je tam napsané, že hledá nejlepší nákup a když se na něj kouknu tak je tam napsané Julian a nikde nic.

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”