Mise

Moderator: DJ Die

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Post by Smejky » Sat, 12. Mar 11, 12:20

Netušil jsem, že to bude taková pařba, měl jsem tuhle hru naistalovanou na starým počítači a někde jsem se sekl, tak jsem to přestal hrát :-) A teď jsem neměl co hrát tak jsem to zkusil a hle baví mě to jak prase, jinak tu X3 Reunion někde na netu seženu :-) Tak do 400 Kč bude stačit :-) A hele je fakt Reunion pokračování X2 Hrozby??

Jinak nemáte někdo icq nebo skype, rád bych s někým pokecal :-)

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Sat, 12. Mar 11, 13:21

Jo, X3 navazuje na X2. Jenom už to trošku dýl trvá si na to zvyknout.

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Sat, 12. Mar 11, 16:54

mam skype i icq
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2124
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57
xr

Post by DJ Die » Sun, 13. Mar 11, 10:55

pokud nepotrebujes cestinu tak ja spis davam prednost steamu sice nejsou updaty tak brzo ale to u reunionu az tak nevadi
jinak jo X3R je hodne jina i kdyz system je podobny a je to porad skvela hra ale TC je podle me nejlepsi ale pokud to chces brat poporade tak si napred kup Reunion

jo jinak ICQ mam kdyztak taky mam ho tady v profilu na foru
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Sun, 13. Mar 11, 12:12

jj,jenze ta skvela vec na rizeni stanice od X3 uz nefunguje tak jako v X2.uz si nemeni cenu produktu sama podle okolnich cen.a zase naopak prebira rizeni vlastnich lodi.to v X2 nebylo.
vubec ho nepouzivam,pac mi to nikdy nefungovalo,vzdycky mi to zastavilo vsechny lode a nic se nedelo :evil:
v X2 to bylo k me plne spokojenosti

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Sun, 13. Mar 11, 12:42

Mně to jelo normálně - dal jsem mu pár kreditů, TSko, zadal, ať ten soft pracuje a jel. Nakoupil, co potřeboval, dokud mu nedošly kredity. Pak začal prodávat, co měl. Když doprodal, zase nakoupil atd. furt dokola.

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Post by Smejky » Fri, 18. Mar 11, 23:39

Mám problém s misí, kde musím najít Khackou základnu někde v asteroidu, mám i skener minerálů, ale nevím co mám dělat, páč to nemůu najít :-)

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Sat, 19. Mar 11, 11:42

jestli to je v Ore belt sektoru,tak je to za severni branou kousek za hranou mapy bez zvetseni,kousek nalevo od pulky obrazu
(pokud mluvis o X2)

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Sun, 20. Mar 11, 00:11

a nebo to zkus jako ja ze jsem ty asteroidy bral postupne tak jak byly v seznamu je to sice na delsi dobu ale je to jiste ze ho najdes
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Sun, 20. Mar 11, 10:16

Rosta wrote:a nebo to zkus jako ja ze jsem ty asteroidy bral postupne tak jak byly v seznamu je to sice na delsi dobu ale je to jiste ze ho najdes
je to 100% za tou severni branou, malicko doleva od stredove osy.
ovsem se samotnou M3 tam ani nechod,nemas sanci
ja si tenkrat sebou vzal Ospreye. dodnes ji povazuju za nejhezci a nejlepsi M6ku.mit vez na kazde strane a stejny pocet slotu na zbrane jako jine M6 v X3R a X3TC, tak nema soupere

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Post by Smejky » Sun, 20. Mar 11, 12:00

No Miro, už jsem si všiml, že to nejde :-D Zkoušel jsem to z Novou, ale to hejno prostě nedám :-), takže DJ Die mi poradil Ospreye a teď na něj šetřím bohužel, ale moc nevydělávám a budu na to spořit do mé smrti :-D

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Sun, 20. Mar 11, 14:14

pokud vim tak kentaur stoji mene nez orel, ja je znicil v pohode s kentaurem
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Post by Smejky » Sun, 20. Mar 11, 15:45

To jo, ale radši si koupím Ospreye a do budoucna to bude lepší, sice je Osprey pomalejší, ale je to "Pevnost" a když do ní dám Beta Phased Shockwave Generator, tak je neporazitelný :-D

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Sun, 20. Mar 11, 15:56

to jo,ja jen,ze se mi osprey libyl vic a byl i LEPSI

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Post by Smejky » Sun, 20. Mar 11, 16:04

No tak, ještě jsem nelétal s ničím jiným než m3, m4 a m5 takže to neznám, ale Osprey se mi líbí nejvíc, sice není tak rychlý, ale je rychlejší než Nova nebo Bourač, což je dost dobré a když do něj dáte Skokový Pohon, tak není nic lepšího, já až si konečně udělám Ospreye tak zaletím ke xenonům a pozabíjím si je tam :-D

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”