Mise

Moderator: DJ Die

User avatar
MartinSk
Posts: 40
Joined: Mon, 8. Jun 09, 13:42

Post by MartinSk » Mon, 3. Oct 11, 13:52

jasné mám aj komplex kit v nákladnom priestore a dokonca viacero pretože uź mám postavených tovární viac a čakajú len na spojenie ale ked dám ten kompex kit postaviť a dá mi tú možnosť kde vyberáš továreň pre spojenie tak je prázdna ako keby som ani vlastnú továreň nemal a to ich mám niekoľko.. Neviem si s tým rady

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Mon, 3. Oct 11, 13:58

a zkousel jsi to resit na EN foru?? mozna ze by vedeli
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

User avatar
MartinSk
Posts: 40
Joined: Mon, 8. Jun 09, 13:42

Post by MartinSk » Mon, 3. Oct 11, 14:00

Nepoznám iné fóra na X3 :? Mal som ešte jedno celkom fajn fórum ale nejak ho už zrušili.. A ked ty si staval komplex v TC ako sa ti to podarilo?? Mal si nejak vybavenú loď?? Lebo aj keď si prenajmem TL tak mi to nespojí..
Last edited by MartinSk on Mon, 3. Oct 11, 14:04, edited 1 time in total.

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Mon, 3. Oct 11, 14:03

EN forum primo tady: http://forum.egosoft.com/viewforum.php?f=93
nevim ktere jine si myslel :D
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

User avatar
MartinSk
Posts: 40
Joined: Mon, 8. Jun 09, 13:42

Post by MartinSk » Mon, 3. Oct 11, 14:06

AHA :roll: lenže ja anglicky neviem poriadne ani ceknúť... A to fórum bolo na stránkach HYPERMAXU

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Mon, 3. Oct 11, 14:21

oni ho nezrusili, na X3 Reunion stale je a X3 TC vydavala Cenega, ne Hhypermax tudiz nechapu proc by tam mela byt diskuze o nejake hre kterou nevydavali :wink:
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

User avatar
MartinSk
Posts: 40
Joined: Mon, 8. Jun 09, 13:42

Post by MartinSk » Mon, 3. Oct 11, 14:31

Mňa na to EN fórum nepustí nič prispieť.. škoda 8)

User avatar
MartinSk
Posts: 40
Joined: Mon, 8. Jun 09, 13:42

Post by MartinSk » Mon, 3. Oct 11, 18:19

V tom plne súhlasím... Teraz neviem ako zajať tú Gonerskú M6 lebo je stále v pohybe 60 čohosi lomeno niečo :D ale je to rýchlosť :roll:

R8antik
Posts: 127
Joined: Thu, 28. Sep 06, 12:42
x3

Post by R8antik » Mon, 3. Oct 11, 19:47

MartinSK: si v tom sektore v ktorom chceš spojovať inak to neide :?

User avatar
MartinSk
Posts: 40
Joined: Mon, 8. Jun 09, 13:42

Post by MartinSk » Tue, 4. Oct 11, 00:18

Ano vždy musím byť v sektore pri stavbe inak by nešlo postaviť nič... Sú iba dve možnosti stavania bud som priamo v Lodi TL ako pilot alebo môžem byť na inej lodi ale v tom istom sektore inak je to sektor Rudný pás môj oblúbený na stavbu dostatočného komplexu pre výrobu všetkých možných zbrani a vyzbroje v jednom komplexe hlane kôli dostatku rudy a kremíku.. :D

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Tue, 4. Oct 11, 14:30

me v Rudnem Pasu jde v pohode stavet, jinak litam v objeviteli no a pres menu nakladniho prostoru mamuta stavim, takze kde je chyba fakt nevim
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

R8antik
Posts: 127
Joined: Thu, 28. Sep 06, 12:42
x3

Post by R8antik » Tue, 4. Oct 11, 22:42

taky sem to zkusil a funguje to

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”