Mise

Moderator: DJ Die

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Mise

Post by Smejky » Thu, 10. Mar 11, 15:37

Takže, když budu mít vyšší titul tak budou i mise za víc peněz? Já teď nechodím na bojový, ale obchodní. Dnes jsem vydělal asi 120 000Kr. :-)

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Thu, 10. Mar 11, 16:08

jo ale kolikrat ti mam psat kdyz chces napsat neco k tematu tak nepouzivej New Topic tim zakladas nove a tim i delas tady zbytecne bordel, jinak jak chces napsat do stavajiciho tematu tak pouziej Post Reply
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Post by Smejky » Thu, 10. Mar 11, 16:42

Ježíš já sem naprostej vůl :-) Moc promiň, ono jak je to Anglicky, tak se v tom moc nevyznám, ale celu dobu mi to říkáš a já sem vůl. Jinak dík za pomoc :-)

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Post by Smejky » Thu, 10. Mar 11, 20:58

Hele, když mám víc lodí, mohu s nimi letět se všemi najednou?

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Thu, 10. Mar 11, 21:56

jo ale musi byt rizene autopilotem
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Post by Smejky » Fri, 11. Mar 11, 09:27

Hele jaký je rozdíl mezi Bouračem M a Bouračem L myslím, že je to anglicky Buster :-)

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2124
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57
xr

Post by DJ Die » Fri, 11. Mar 11, 12:54

jednoduchy S ma jen uplne zakladni stit a nejhorsi zbrane
M ma stredni stity a stredni zbrane a L ma to nejlepsi co buster muze mit tzn nejlepsi zbrane a nejvetsi stity doporucuju kupovat vzdycky Lko a i kdyz ho treba nemaji tak si pockej nebo prolet ostatni lodenice protoze shanet vybaveni je vetsinou daleko narocnejsi
u velkych lodi je to tezsi protoze ty maji jen jeden generator stitu ale tam uz se pocita ze mas nejakou financni zakladnu a i par lodi ktere vybaveni nakoupi za tebe
ale jinak vsechny lode do velikosti M3 kupuj v L verzi vyplati se to i cenove :wink:
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Post by Smejky » Fri, 11. Mar 11, 13:54

Ono se může posílat mezi svými loděmi zbraně a tak?

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Post by Smejky » Fri, 11. Mar 11, 15:10

Tak jsem si založil elektrárnu, ale nevím jak si mám najmout pracovníky?? Poradíte? Děkuji

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2124
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57
xr

Post by DJ Die » Fri, 11. Mar 11, 15:47

jasne ze muzes posilat zbrane mezi lodema ale mimo stanice na to musis bud mit transportni system a nebo ten naklad proste z jedne lode vyhodit a druhou nabrat
pracovniky nenabiras kup elektrarne 2 transportery dej jim elektrarnu jako domovskou zakladnu
jeden dej nakupovat krystaly za nejlepsi cenu a druhy prodavat clanky ze nejlepsi a je klid jen musis do elektrarny bud dat par kreditu nebo ji koupit a predat nejake krystaly at si vyrobi par clanku do zacatku a az je proda tak bude mit vlastni kredity a ty uz jen obcas muzes vybrat pro sebe
hlavne nikdy nevybirej vsechno jinak nebude mit za co kupovat
jeste je tam system kdy to pak delaji automaticky ale to musis mit bonus pack a uz ani nevim jak to funguje protoze je to davno co jsem hral X2 :wink:
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Fri, 11. Mar 11, 18:11

mimochodem v X2 bylo vyreseno NEJLEPE to rizeni tgovarny-
dal se tam prez prikazovou konzoli stanice spustit soft, ktery si sam menil cenu vyrobku, v zavislosti na cenach v okoli.
v X3 uz od toho upustili-nevim proc? :evil:

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Post by Smejky » Fri, 11. Mar 11, 18:42

Nevíte kde bych mohl koupit x3? :-)

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Fri, 11. Mar 11, 19:49

to zalezi kterou X3 chces?
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Post by Smejky » Fri, 11. Mar 11, 20:24

No líbilo by se mi reunion :-)

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Sat, 12. Mar 11, 09:15

Prolistuj si Google, tam určitě najdeš někde českou verzi tak za dvě stovky určitě.

Jinak v X3 ta skvělá věc na řízení stanice existuje. Akorát jazykový soubar Komoditního logistického systému byl v pořádku jen v Reunionu v Bonuspacku. V TC je v patchi 2.7.1 nebo 2.7, nevim teď přesně, ale je tam taky. I když, jak říkám, jazykový soubar je jinej, takže já nevim, jestli teda funguje nebo ne. (Je možný, že je v AJ, ale mně píše, že vůbec neexistuje, tak nevím.)

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”