Odpověd

Moderator: DJ Die

Post Reply
Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Odpověd

Post by Smejky » Wed, 9. Mar 11, 19:30

jj moc díky, budu dělat ty rychlé úkoly, jinak jak myslíš obchodovat a co se vyplatí ?? A ještě jak to dělám, mám hrozně málo za to třeba jenom 300kr. jakto? :-) Děkuji za odpověd

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Wed, 9. Mar 11, 22:41

1. pro priste pouzivej misto New Topic, Post Reply pro prehlednost
2. jinak obchodovat zkratka co se nabidne ve vetsine pripadu energeticke clanky a jeste k tem 300Kr no kazda lod ma svuj nakladni prostor o urcite velikosti no a M5 ma opravdu maly takze proto mas i tech 300 Kr, btw od Eleny jsi dostal Posla coz je TS takze si ho vysperkuj a alou obchodovat :D s nim si vydelas mnohem vic s objevitelem to muzes litat do vanoc nez bysis na kentaura nasetril, ale nemusis setrit na kentaura na piraty staci v pohode i nejaka m3 a m3 jsou mnohem levnejsi nez m6
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Smejky
Posts: 32
Joined: Mon, 7. Mar 11, 17:44

Post by Smejky » Wed, 9. Mar 11, 23:23

Jasně takže bude lepší, když si vemu toho posla a budu dostávat lepší úkoly jo?? Hele jinak díky moc za všechno :-) Já teď teda s tím poslem budu lítat mězi stanicema a prodávat jo?? Jasně už budu dělat new topicy :-) Teď, ale to předělám :-)

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Thu, 10. Mar 11, 15:02

no prave ze ne New Topic ale Post Reply ale hlavne ze jsi to pochopil :)
no budes muset jinak jak uz ti psal Joule mas na stanicich mise bud bojove nebo obchodni tzn. ze potrebujes TS coz mas a nebo transportni na ne potrebujes M5 coz mas, sice bojove vynaseji hodne ale to kdyz uz mas dost vysoky bojovy rank, kdyz uz mas dostatecne vysoky tak klidne si muzes vydelat i pres 3 mil za misi ale na to potrebujes M6 a ted by ti stejne tolik nedali jak rikam to az v pokrocilejsi hre
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”