Kampaňové ukoly

Moderator: DJ Die

Tighoc
Posts: 15
Joined: Thu, 10. Feb 11, 00:49

Post by Tighoc » Tue, 22. Feb 11, 22:22

mě se na něm líbí že má tech 6G štítů :) a že unese stihače... ale až ted zjišťuju že stihači sou na prd... :(... pokud je sam neřídim

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Tue, 22. Feb 11, 23:29

proto je taky ani nepouzivam :P lepsi je nekolik m2 nez hangar plny m3
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Wed, 23. Feb 11, 16:22

CubiCubi: Ti lidi, co si Ventiho privolavaj cheatem, jsem ja :lol: ale strhnul jsem si za nej poctive 3,5 mil. Cr. A co se M2 tyce, ja jsem si do hry dohodil nekolik lodi typu Star Wars atd., takze momentalne setrim na: Corellian Corvette, Executor a Star Destroyer. Ale jinak ja osobne bych nejspis sel radsi do ty terransky a napumpoval bych ji projektorem bodu singularity (nebo co to je) a EMP proti mensim lodim (do tech se s tema velkejma fakt hodne spatne strili). Pak dalsi variantu bych urcite bral Borease - silnej, rychlej (na M2) a celkem 10 GJ stitu.

Tighoc
Posts: 15
Joined: Thu, 10. Feb 11, 00:49

Post by Tighoc » Wed, 23. Feb 11, 18:09

ok, díky za rady... a k těm lodím z sci-fi filmů a serialů?... jdou stahnout treba i nějaky z SG? :D Odysea a pod ;)

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Wed, 23. Feb 11, 18:57

Podivej se sem - http://www.blackpanthergroup.de/, je tam toho hafo ke stazeni, ale bacha - musis mit stahnutej a nainstalovanej Plugin Manager Lite, kde se da stahnout atd. je popsany tady nekde na foru. Jinak jeste pozor, nektery ty lode jsou fakt hooooodne drahy. Treba fakt si rikam, jestli neni trochu zbytecny nabizet TIE Sentinel za cca 665.000.000 Cr, jako, kdo si koupi lod za temer miliardu? (Za stazeni lodi neplatis, to byl pouze popis lode ve hre)

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Wed, 23. Feb 11, 21:37

no porad lepsi platit miliardu nez jako v ls 2011 za traktory pridane modem zaplatis i jen 1 dolar :D
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Thu, 24. Feb 11, 00:53

no tak ja se pridam: uz jsem to tu nekolikrat psal,chci si pridat do hry lod Bird of Prey (Klingonska trida Dravy ptak), uz jsem ji ve hre mnel.nainstaluji si ji ale v lodenicich se mi neukaze.
mam ji zaskrtnutou va paranidskych lodenicich jak ma byt.
nevi nekdo co s tim?
jinak se jeste vratim k nejlepsim lodim ve hre: jsou to sohnenske lode. v x3 R se dokonce dala zajmout M3 a udajne i M6.
na tu v bitve rizene UI nestacil ani boreas
musel jsem jej ridit osobne abych ji rozstrilel

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Thu, 24. Feb 11, 15:24

To jdou sehnat sohnensky lode v TC? Kde a jak to, ze o tom nic nevim??? :D

Jinak nevim, co s tim muze byt. Je to lod z toho blackpanthergroup?

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Fri, 25. Feb 11, 21:16

aaa koukam ze chybicka se vloudila, na me strane ovsem. sohnenske lode se daji zajmout asi jen v X3 R, ale i v TC jsou nejsilnejsi.
ani uz nevim,kde jsem na ne narazil
a jo je ta lod odtud:
http://www.blackpanthergroup.de/x3/XSP- ... index.html

a jak jsem uz psal,mam ji nainstalovanou pres cycrowuv plug in manager,vidm ji tam,ale v lodenicich paranidu se mi neukazuje.
a to uz jsem s ni kdysi letal

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Sat, 26. Feb 11, 16:58

Aha, tak to nevim, ale je mozny, ze nektery lode nejdou koupit... ja mam treba pocit, ze nektery ty lode vubec nemuzu najit... ja mam jinak problem, nezobrazuje se mi Mon Calamari Star Cruiser, coz je skoda...

Jak se ta lod presne jmenuje? Ja tam zadnou Sohnen najit nemuzu.

Tighoc
Posts: 15
Joined: Thu, 10. Feb 11, 00:49

Post by Tighoc » Sat, 26. Feb 11, 19:24

taky sem ji nikde veviděl... jinak dotaz... jak to mam udělat aby se mi tam ty lodě z SG, ST, SW, či jiné, ukázali? snahnul sem si nějakej program z tý stránky ale neumi to s nim

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Sat, 26. Feb 11, 21:31

No, zacni od toho, ze si to naistalujes. Pak si stahnes lode, ktery chces (kliknes na nazev), ulozis, kam chces, spustis nainstalovany Plugin Manager LITE (jinej s TC nejde), zadas mu adresar hry a DULEZITE: zadej v Settings → Mode → Modified, na Vanilla nenaistalujes nic. Pak skrzeva install package najdes adresar s lodema, oznacis, pak se ti lod ukaze v seznamu naistalovanych modifikaci, das ENABLE, spustis hru a mas ji tam.

Tighoc
Posts: 15
Joined: Thu, 10. Feb 11, 00:49

Post by Tighoc » Sat, 26. Feb 11, 21:52

díky.. tak přesně to s tim settings sem nevěděl :)

ostatní sem tak nějak zkoušel dokola :)

Tighoc
Posts: 15
Joined: Thu, 10. Feb 11, 00:49

Post by Tighoc » Sat, 26. Feb 11, 23:18

tak fajn zjistuju že na to nemam ten spravnej programek... mam nějakej jinej tam neni v settings ani to MODE :( nemate někdo odkaz na stažení toho dobrýho?

Tighoc
Posts: 15
Joined: Thu, 10. Feb 11, 00:49

Post by Tighoc » Sun, 27. Feb 11, 00:15

našel sem ten program ve verzi 1.3

stále to nejde .. a napada mě proč.. mam hru X3 terran conflict... a tam to píše Spustit v X3 Reunion V2.7.1 zda neni problem ve verzi hry... i kdyby nevadilo že nemam Reunion tak mma jen 2.7.0

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”