Kampaňové ukoly

Moderator: DJ Die

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Sun, 27. Feb 11, 03:09

Reunion neni ve verzi 2.7.1 ale ve verzi 2.5
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Tighoc
Posts: 15
Joined: Thu, 10. Feb 11, 00:49

Post by Tighoc » Sun, 27. Feb 11, 14:10

tak netušim jak na to... :(

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Sun, 27. Feb 11, 17:56

A je to opravdu Plugin Manager LITE? Nemas nahodou Cycrow's Plugin Manager?

Plugin Manager LITE se da stahnout tady, mne nedoslo, ze na BPG maj jenom Cycrow's... mas tam i nejaky zakl. info o tom.
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=265915

Tighoc
Posts: 15
Joined: Thu, 10. Feb 11, 00:49

Post by Tighoc » Sun, 27. Feb 11, 21:20

jo tak ten přesně sem stahnul...
nevim kde je problem...

stahnul nainstaloval i s tim co tam zaškrtli pak stahnul Daidalose a jako by ho v tom otevřel... kdyř sem měl změněno na Modifide(nebo jak to je) tak sem se ujistil že mam zeleně odškrtnuto Enable a klikl jsem dole na "Run X3 Reunion V2.7.1"

když sem se ve kře koukal at už do encyklopedie a nebo do obchdu k Argonům i Terranům žádnou lod s názvem Daidalos sem neviděl

(podobně sem to zkusil i pro Auroru)

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Sun, 27. Feb 11, 21:30

Pockej, at si to ujasnim. Mas toho managera, co tu je ten odkaz. Mas tam lod Daidala, ktera neni u terranu ani u argonu. Mas prepnuto na Modified a cvaknuto Enabled. Dole by tim padem (pokud je to manager LITE) melo byt Run Terran Conflict v. X.Y.Z.

Neni to ciste nahodou tak, ze v encyklopedii jsou lode, na ktere jsi nekde narazil, nebo treba tim, ze Daidalos se neda koupit u terranu/argonu? Ja osobne bych podle jmena tipnul lodenice u Paranidu, ti maj lode s nazvama starych reckych bohu a osob.

Tighoc
Posts: 15
Joined: Thu, 10. Feb 11, 00:49

Post by Tighoc » Mon, 28. Feb 11, 00:37

už sem na to přišel... měl sem správnýho managera a i ty lodě sem spravně hledal u Argonů (četl jsem to na netu že by jim měli patřit)

problem byl že jak sem měl puvodně špatnýho managera tak sem kuli němu přejmenovaval exač a ten novej manager ho pak špatně rozpoznal... proto mi psal Reunion a ne Terran Conflict

:)

ted už ty lodě vidim v loděnicích :) díky za ochotu pomoct :)

abo4
Posts: 3
Joined: Mon, 23. May 11, 23:12

Post by abo4 » Mon, 23. May 11, 23:19

Zdravim,
mam problem v prvej kampani.
Jedna sa o misiu na Aldri -i. Podarilo sa mi pomoct zo zajatim lode ktora bola pod nejakym vlastnikom ktory produkoval terraformerov. (Nepamatam presne scenar) Teraz mam previest 4 osoby so slnecnej elektrarne na zem. Zvdy ale ked pristanem na tej elektrarni aj s TP tak mi zacne blikat chod na zem a hned na to vyzdvihni pasazierov. V nakladnom priestore sa mi sidce zjavia 4 osoby ale pri kazdom prebliknuti sa zmenia ich mena, skusil som sa aj odputat od elektrarne a ist na zem (par sekund som mal pasazierov na palube ale potom zmizli) ale na zemi ma znicili. Uz si neviem rady.
Dakujem za pomoc.

abo4
Posts: 3
Joined: Mon, 23. May 11, 23:12

Post by abo4 » Sun, 5. Jun 11, 10:21

nik nic?

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Sun, 5. Jun 11, 12:28

jedine zkus reinstal hry jinak nevim
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

abo4
Posts: 3
Joined: Mon, 23. May 11, 23:12

Post by abo4 » Sun, 12. Jun 11, 22:55

Dik za radu ale nepomohlo. Skusil som aj rozne verzie aktualizacii. Nikde som sa ale nedocital ci sa daju misie preskocit. Ak ano tak toto by som preskocil. Da sa to?

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Mon, 13. Jun 11, 00:32

neda
asi bych skusil uplny reinstal hra a zacit znovu

CHIVAS REGAL
Posts: 11
Joined: Fri, 22. Sep 06, 23:06
x3

Post by CHIVAS REGAL » Mon, 20. Jun 11, 20:02

Ahoj. Potrebujem poradiť s misiou : "Nový Domov" - Zneškodni #cafe"
Na prelomenie firewallu:
1. treba dešifrovať číselný kód štvor miestny- OK
( je na to nejaky cheat :shock: )
2.dalšia šifra klasické sudoku - OK
Po obdŕžaní správy že kód Firewall prekonaný dostaneš heslo " USCMarteen_eart_plus.omega"
Zadám heslo 4 x za sebou a hodí to všetko na začiatok.
Zopakoval som to asi už 5x a nič stále to iste
Čo do frasa robím zle ? :evil:

CubiCubi
Posts: 66
Joined: Wed, 25. May 05, 05:35
x3tc

Post by CubiCubi » Tue, 21. Jun 11, 09:27

No, možná by to mohlo být tím, že nepíšeš kompletní kód...
píšeš: cituji: "USCMarteen_eart_plus.omega"
Ale podle mě, ten nápis obsahuje název planety Země, takže "earth"
Chybějící písmenko bude podle mě problémem. Ostatní vypadá dobře.
Be Quiet! E9 400W, GA-H97-D3H, i7-4790, 2x8GB 1600 DDR3, Zotac GTX1060 6GB, Transcend MTS800 256GiB SSD M2, Seagate 7400.14 2GiB, Dell U2415

CHIVAS REGAL
Posts: 11
Joined: Fri, 22. Sep 06, 23:06
x3

Post by CHIVAS REGAL » Tue, 21. Jun 11, 20:41

Máš pravdu, :roll: ale ver mi že v hre som to dal správne a niekoľkokrát, kontroloval som každé písmenko aj odrážku. Ešte uvažujem že v obdŕžanej správe je heslo v zátvorkách {....} ale tieto zátvorky sa nedajú nijak napísať. Tak ja fakt neviem :?
Číselný kód som dešifroval štyri krát, sudoku taktiež a to bolo to ľahšie potom heslo a nič , len oznam že čakaj na znovu pripojenie počítača a ponuka pekne od začiatku, číselný kód , sudoku atd. no proste začarovaný kruh je to na mašľu. :wink:

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”