X3-TC 6 mise Terran defender - poraďte

Moderator: DJ Die

Post Reply
kei_cz
Posts: 4
Joined: Mon, 24. Jan 11, 17:25
x3tc

X3-TC 6 mise Terran defender - poraďte

Post by kei_cz » Tue, 25. Jan 11, 00:34

Ahoj, potřeboval bych poradit co dělám špatně. Satelity jsem rozmístil a teď letím oskenovat ty nákladní lodě a tu s tím hyper pohonem obsadit, ale při obsazování na mě zaútočí místní hlídka a zlikviduje mě.

User avatar
Wlk91
Posts: 53
Joined: Wed, 24. Feb 10, 16:57

Post by Wlk91 » Wed, 26. Jan 11, 18:15

Asi máš u te rasy hodně špatnou reputaci a tím obsazením se ještě zhorší.... zkus si tu reputaci vypilovat..... nejlíp tak, aby sis mohl koupit jejich policejní licenci.... budeš skenovat legálně a nepřijdeš tím o reputaci

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Wed, 26. Jan 11, 22:42

ja mam pocit ze v te misi ztrati trochu reputacky tak i tak ale kdyz mas ji mas na vysoke urovni tak se te to netyka takze delej hlavne mise
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

User avatar
Wlk91
Posts: 53
Joined: Wed, 24. Feb 10, 16:57

Post by Wlk91 » Wed, 26. Jan 11, 23:39

no to jo.... ztratí určitě.... ale jenom za to obsazení lodi.... za nic jiný (když získá policejní licenci)

kei_cz
Posts: 4
Joined: Mon, 24. Jan 11, 17:25
x3tc

Post by kei_cz » Thu, 27. Jan 11, 15:54

Dík, tu reputaci jsem si zvedl na úroveň přítel a už to šlo v klidu :). Teď se trápím se sedmou misí, nevím kde sehnat skokový pohon :)

BigLukyBoss
Posts: 45
Joined: Sun, 2. May 10, 16:29
x3tc

Post by BigLukyBoss » Thu, 27. Jan 11, 16:41

jump drive najdeš pod argon prime v Home of Light v Terracorp headquarters
http://eng.x3tc.ru

kei_cz
Posts: 4
Joined: Mon, 24. Jan 11, 17:25
x3tc

Post by kei_cz » Thu, 27. Jan 11, 21:28

Dík moc, ale koukám, že to je ode mě krapet daleko :D

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Thu, 27. Jan 11, 22:45

a proc az v domove svetla? prece to ma bliz do OTAS HQ v Legend's Home
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

BigLukyBoss
Posts: 45
Joined: Sun, 2. May 10, 16:29
x3tc

Post by BigLukyBoss » Thu, 27. Jan 11, 23:32

a nebo, to je jedno těch možností kde najít jump drive je hafo

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Fri, 28. Jan 11, 11:35

prave ze neni
jsou jen 2
domov svetla a Legends home

BigLukyBoss
Posts: 45
Joined: Sun, 2. May 10, 16:29
x3tc

Post by BigLukyBoss » Fri, 28. Jan 11, 13:23

nene jsou 4 možnosti: Earth, Home of Light, Legend´s home, Queen´s Harbour, a po dokončení Goner plotu v tom chrámu

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Fri, 28. Jan 11, 13:26

S tim jsem se taky trapil a pak jsem ho nasel v ty lodi, co mate zajmout. Je to docela nefer, ze na to neupozornujou, co? Ja na to prisel po pul hodine shaneni penez a nasledne doku se skokovym pohonem.

kei_cz
Posts: 4
Joined: Mon, 24. Jan 11, 17:25
x3tc

Post by kei_cz » Fri, 28. Jan 11, 15:52

Ta loď, která se cvičně obsazuje v té 7 misi, ten pohon má, ale když ji obsadiš, tak pohon zmizí a už v lodi není. :(

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Fri, 28. Jan 11, 16:23

To je divny, ja ho tam nasel

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”