X3-TC-Player HQ

Moderator: DJ Die

Oslik
Posts: 112
Joined: Tue, 5. Sep 06, 22:49
x3tc

X3-TC-Player HQ

Post by Oslik » Fri, 7. Jan 11, 11:52

Chtěl bych se zeptat na vlastní headquarters, existuje i v X3TC stejně jako v reunionu za Bala-Gi mise ?
Já v domění, že je to cesta k němu plnil mise pro Bala-Gi i v TC (HUB plot), dokonce jsem se prokousal těmi příšernými požadavky na suroviny, což je mamutí výkon .... a nic. To je o infarkt :).
Jediné co jsem získal je Xenon HUB s možností nastavování bran (nechápu význam v dobách jumpdrive).
Sektor je to pozoruhodný, základna pěkná, ale vcelku k ničemu.
Chtěl bych opět vlastní HQ, není pro hru nijak zásadní, ale :
líbí se mi design, líbí se mi "parkovací kapacita" pro lodě, rád jsem tam rozebíral lodě a stavěl jiné ... atd.

Takže shrnu-li to, lze v X3-TC získat vlastní HeadQuarters ?

User avatar
ArboriusCZ
Posts: 195
Joined: Thu, 18. Feb 10, 17:50
x4

Post by ArboriusCZ » Fri, 7. Jan 11, 21:54

Tak já to shrnu už na začátku :D

Ano :)

Podmínky pro start HQ plotu:

HQ plot (Bala Gi's Legacy)

anywhere

6 hours after The HUB is completed

http://www.egosoft.com/support/faq/faq_ ... 2aeda4f25d

Možná časem využiješ i HUB ... když tě trkne jak použít brány pro svůj prospěch :))
"Hope Dies Last, But It Dies..."

Oslik
Posts: 112
Joined: Tue, 5. Sep 06, 22:49
x3tc

Post by Oslik » Sat, 8. Jan 11, 04:49

Aha, díky :). Už vim kde je chyba - já měl HUB plot a HQ plot za jednu věc, což není pravda :).

A k tomu HUBu, co máš konkrétně na mysli ? Mě opravdu nenapadá žádná výhoda kterou to dává, když má člověk jumpdrive.

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Sat, 8. Jan 11, 12:07

tak ja jsem si zatim spojil prvni dve brany s argon prime tudiz jedna brana do argon prime a druha do ringova mesice a to kvuli tomu abych tam nemusel letet pres xenonske sektory a abych mel co nejmensi spotrebu e clanku a taky abych se tam dostal rychle z meho komplexu z rudneho pasu
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Oslik
Posts: 112
Joined: Tue, 5. Sep 06, 22:49
x3tc

Post by Oslik » Sat, 8. Jan 11, 12:52

No ještě bych pochopil když si člověk propojí sektory s komplexy, či jinými stanicemi. Ale úspora EC se mi prostě pořád nejeví jako dostatečná výhoda.
Pokud člověk nepoužívá cheatovací scripty, tak získat HUB je na suroviny tak náročné, že ho získá dost pozdě.
Tou dobou má hráč pořádně rozjetou ekonomiku a patrně i solidní flotilu všech možných typů lodí. Z toho plyne, že nejspíš nelítá v "nějaké" M4ce, má loď s obstojnou kapacitou cargo bay a tam narve EC solidní množství.
Standartně u sebe vozím ve větších lodích kolem 1-2k EC a to stačí na spoustu poskakování vesmírem.

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Sat, 8. Jan 11, 13:06

no to ja taky nelitam v zadne m4 ale litam hlavne v mistralovi a potrebuju co nejvic mista na teladianium a ne na E cells
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Oslik
Posts: 112
Joined: Tue, 5. Sep 06, 22:49
x3tc

Post by Oslik » Sat, 8. Jan 11, 13:13

Teladianium ? TO hádam, že teprv vozíš suroviny do HUBu, že ? Jo, tam to docela chápu. Já měl na mysli využití později, potom co to tam člověk navozí. Jinak teladianium je teprve začátek, bude hůř, mnohem hůř :).

Já si s HUBem nakonec pomohl tak (byť to stálo šílený prachy) že jsem veškerý zisky ládoval do HUBu. Pumpoval jsem tam všechny prachy co jsem měl a nastavil cenu požadovaný suroviny na max. Takže tam lítali jak moji UT, tak NPC UT a vozili tam požadovanou surovinu také. Značně to urychlilo celý úkol.

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Sat, 8. Jan 11, 13:36

jo to vim ze bude hur tady nekde ve scriptech jsem cetl jak jsou pozadavky v ciste hre a na jak to zmensi ten script, nevim jak se jmenuje no a co se tyce bran tak jdou vzdy zmenit pokud tam dovezes 10 000 EC jinak co se tyce EC tak v rudnem pasu v komplexu jich mam pres 1 000 000 :P a krapet v dalsich takze o EC nemam nouzi jen me nabavi litat tam a sem abych porad presouval EC z komplexu do lode :)
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Oslik
Posts: 112
Joined: Tue, 5. Sep 06, 22:49
x3tc

Post by Oslik » Sat, 8. Jan 11, 15:01

A proč tam pořád lítat ? Pošli k SPP jedno TL, pak pomocí jiného TS naskládej EC do TL a TL pak zaparkuj v hubu. Vždy když budeš potřebovat, jen přesuň EC mezi HUBem a TL.
TL naštěstí v HUBu parkovat mohou.

Samozřejmě čím větší kapacita TL, tím lépe. Teoreticky by byly ideální lodě gonerů, jejich TL má obstojnou kapacitu a mají tam další dvě (repair ship a Aran ?? ) co mají kapacitu cargobay dokonce 120k jednotek.

Jen to chce mít s gonery fakt dobré vztahy, což dá dost práci.

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Sat, 8. Jan 11, 15:29

uz jsem to tu nekde psal,ale nikdo mi neodpovedel: mam proble s temi surovinami pro gone templ
mam toho plnou lod i sklady
doleti tam ta lod ale oni to nechteji prevzit,ani kdyz ten nakladak ridim primo ja.
nevi nekdo kde je chyba?
BTW prvni 3 naklady vzaly bez problemu

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Sat, 8. Jan 11, 16:03

A jsi dostatecne blizko u ty lodi? Popripade, mas tam prepravni zarizeni?

willypokorny
Posts: 607
Joined: Fri, 28. Aug 09, 09:27
x3ap

Post by willypokorny » Sat, 8. Jan 11, 16:14

ono staci si udelat jeden minikomplex a mas o EC postarano... s tim ostatnim je to uz trochu horsi, ale metoda s pouzitim TL je docela ucina, krom toho muzes udelat konvoj s tim TL a dalsima TS abys toho dovezl vic naraz jinak nejvic z dostupnych TL ma mamut nebo mobile mining ship nebo atmospheric lifter, ale ten musis zajmout

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Sat, 8. Jan 11, 17:35

tak s tim TL jsem uz pred nejakou dobou cetl na en foru no a jelikoz ted nejak nehraju TC ale asi azchvili zase se pustim tak samozrejme to zkusim ze to dam do mamuta, jinak u Terranu jsem teprve marsal z marsu tudiz jeste si nemuzu koupit jejich TL, ani nevim kolik ma CB
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

willypokorny
Posts: 607
Joined: Fri, 28. Aug 09, 09:27
x3ap

Post by willypokorny » Sat, 8. Jan 11, 18:27

stejne jako mamut, jinak ja uz poradne taky dost dlouho nehral

User avatar
ArboriusCZ
Posts: 195
Joined: Thu, 18. Feb 10, 17:50
x4

Post by ArboriusCZ » Sat, 8. Jan 11, 23:51

Tak např. reputace s Yaki (Kdybych psal nějaký názvy špatně, tak se omlouvám, x jsem dlooouho nehrál :) )

Propojíš jejich se\ktory s Xenon a pak budeš pomáhat ničit xenon lodě.

Postavíš komplex na asteroidech s dobrým výnosem, daleko od nepřátelských sektorů a propojíš ho se sektorem, kde cestuje hodně lodí.

Nechci přemýšlet nad dalším využitím :))

Na druhou stranu je pravda, že odměna za tu práci by mohla být vyšší, protože tohle nestojí za ty stovky tisíc surovin ...
"Hope Dies Last, But It Dies..."

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”