X3TC - Mise za argony

Moderator: DJ Die

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2125
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57
xr

Post by DJ Die » Tue, 9. Nov 10, 18:01

je jedna vyjimka ale to je postava kterou musis odemknout
Spoiler
Show
aldran adventurer
ale to je na trosku delsi hrani aby ji odemknul jinak je to u vsech
jinak tady je seznam veci co je potreba na start jednotlivych plotu: http://www.egosoft.com/support/faq/faq_ ... 4346b99c6c
ale pozor da se rict ze je to taky tak trochu spoiler
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

User avatar
Wlk91
Posts: 53
Joined: Wed, 24. Feb 10, 16:57

Post by Wlk91 » Wed, 19. Jan 11, 22:01

Nevíte, jestli jsou někde ty požadavky přeloženy?..... ikdyž si to nějak překládám, tak z toho moc chytrej nejsem, co po mě chcou....

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2125
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57
xr

Post by DJ Die » Thu, 20. Jan 11, 13:21

ja bych ti to prelozil ale bohuzel nemam cestinu takze nevim co tam cenega jak prelozila takze bys z toho asi ani tak nebyl moc moudry :wink: ale kdyz se zeptas na neco konkretniho tak to muzu zkusit....
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

User avatar
Wlk91
Posts: 53
Joined: Wed, 24. Feb 10, 16:57

Post by Wlk91 » Thu, 20. Jan 11, 14:30

No teď jsem zkontaktoval Exterminatora, takže jsem se dostal do dalšího plotu a zatím není zapotřeby žádnej překlad.... ikdyž teda ta mise, abych oskenoval základnu v Khackym sektoru se mi s mojí M7 nedaří.... ale teď si pomalu vydělávám, abych si koupil aspoň M2

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”