X3TC - Mise za argony

Moderator: DJ Die

Pss1oner
Posts: 23
Joined: Sun, 29. Nov 09, 03:31
x3

X3TC - Mise za argony

Post by Pss1oner » Mon, 8. Nov 10, 20:34

Zdravim,

mam problem... dohral jsem mise za Terranskyho vojaka a chystal jsem se na mise za argony. No ze zacatku je vse v poradku. Vylodim se v Omycron Lyra nebo jak a plnim mise za argony no jenze pak prileti lod s terranskymi diplomaty a ja ji mam hlidat. Leti do sektoru Kaciruv konec a tam na zakladne mam potom mluvit s najakym typkem a od ty chvile plnim mise za terrany... Nechapu to.. tady na forum jsem nasel odkaz na spoilery misy a nic takovyho se tam vubec nepise. Podle spoileru ma ten terransky diplomat letet do sectoru argonu M118 nebo jak.

Nevim co stim, prosim poradte mi


Mam X3TC - CZ verzi original
2.7 patch

willypokorny
Posts: 607
Joined: Fri, 28. Aug 09, 09:27
x3ap

Post by willypokorny » Mon, 8. Nov 10, 20:38

tys začínal nový start? protože jinak máš mluvit s exterminatorem a s nim pak letět do toho sektoru

User avatar
vlasticz
Posts: 248
Joined: Sun, 23. Nov 03, 00:35
x4

Post by vlasticz » Mon, 8. Nov 10, 21:11

kdyby byly názvy sektorů v angličtině, mohl bych možná poradit ... Kacířův konec ... :?: :mrgreen: ... nerozumím jazyku Tvého vesmíru

EDIT: s těma startama má willy pravdu, pokus jsi začal po jednom plotu novej start, tak budeš mít všechny mise zase od začátku (v trochu jiným pořadí nejspíš)

EDIT2: měl jsem na mysli, že pokud jednou začneš za toho Terran Defendera (nejspíš), tak máš k dispozici nejen Terranský mise, ale taky všechny ostatní (víc info si najdi v eng. fóru (pokud ti to nejde, tak PM))
Last edited by vlasticz on Mon, 8. Nov 10, 21:20, edited 1 time in total.

willypokorny
Posts: 607
Joined: Fri, 28. Aug 09, 09:27
x3ap

Post by willypokorny » Mon, 8. Nov 10, 21:18

Heretic's End

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Mon, 8. Nov 10, 21:56

no ja taky zacinal jako Terran Defender a jelikoz to je 1. start tak by v tomhle startu mely byt vsechny mise podle poradi jak jdou v menu
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

User avatar
vlasticz
Posts: 248
Joined: Sun, 23. Nov 03, 00:35
x4

Post by vlasticz » Mon, 8. Nov 10, 22:08

Rosta wrote:no ja taky zacinal jako Terran Defender a jelikoz to je 1. start tak by v tomhle startu mely byt vsechny mise podle poradi jak jdou v menu
V menu? Všechny mise jsou ve všech startech (krom custom start, kterej je pro S&M populaci) . . .

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Mon, 8. Nov 10, 22:11

ja vim ale ja tim myslel jako ze kdyz mas prvni start tak poradi vsech misi je jak to jde ve startech... sam nevim jak to vysvetlit :lol:
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

User avatar
vlasticz
Posts: 248
Joined: Sun, 23. Nov 03, 00:35
x4

Post by vlasticz » Mon, 8. Nov 10, 22:18

Rosta wrote:ja vim ale ja tim myslel jako ze kdyz mas prvni start tak poradi vsech misi je jak to jde ve startech... sam nevim jak to vysvetlit :lol:
misich/startech ?? (start je ta osoba co si volíš, když začínáš novou hru (tváří se, že jde o obtížnost hry) a mise jsou buď příběhový nebo získaný ze stanic (BBS pro pokročilejší)) :)

PS.: první start? (pořadí misí) ... tím myslíš co?

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Mon, 8. Nov 10, 22:23

jednoduse mas prvni start za terrana no tak zacinas ted uz presne nevim ale myslim ze u uranu no a pak je druhy start za argona takze final fury apod. ikdyz ted nevim treba goner plot jestli je ve startu nebo se na nej da dostat jedine pres mise
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

User avatar
vlasticz
Posts: 248
Joined: Sun, 23. Nov 03, 00:35
x4

Post by vlasticz » Mon, 8. Nov 10, 22:31

Rosta wrote:jednoduse mas prvni start za terrana no tak zacinas ted uz presne nevim ale myslim ze u uranu no a pak je druhy start za argona takze final fury apod. ikdyz ted nevim treba goner plot jestli je ve startu nebo se na nej da dostat jedine pres mise
aha, už možná rozumím, myslíš to, že v každým startu máš jiný pořadí misí (main plot), když začneš za argon defender, tak máš hned první Terran Plot a OFF (Operation Final Fury), když za Nostalgic Argon, tak musíš ze startu pátrat, abys našel nějaký příběhový mise a nemůžeš hned dostat OFF protože nemáš dost vysokou reputaci, atd.

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Mon, 8. Nov 10, 22:37

jo presne, jen jedna chybicka a to ze se ten prvni start nejmenuje argon defender ale terran defender
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

User avatar
vlasticz
Posts: 248
Joined: Sun, 23. Nov 03, 00:35
x4

Post by vlasticz » Mon, 8. Nov 10, 23:26

Rosta wrote:jo presne, jen jedna chybicka a to ze se ten prvni start nejmenuje argon defender ale terran defender
Promiň, je to Terran Defender a druhej je Argon Patriot ... jj

Pss1oner
Posts: 23
Joined: Sun, 29. Nov 09, 03:31
x3

Post by Pss1oner » Tue, 9. Nov 10, 00:44

mel jsem za to, ze musim hrat od novyho startu, abych se dostal na argonsky mise.... jak too mam teda udelat? Posledni save zateranskyho pilota mam po tom rozhovoru na torusu-obrana stanice zeme


diky :--)

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Tue, 9. Nov 10, 01:56

tak let jednoduse do omicron lyarae a pohledej lod Extreminator ta lod se tam objevi tesne pred koncme terranskeho plotu tzv. pred tim nez letis do Torusu

EDIT: vlasticz: ted jsem si vzpomnel jek jsi o tom OFF tak to neni o reputacce protoze jsem jednou dal tenhle start a hned jsem mel dat satelity do khaak sector
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Pss1oner
Posts: 23
Joined: Sun, 29. Nov 09, 03:31
x3

Post by Pss1oner » Tue, 9. Nov 10, 17:23

Takze.. letel jsem do Omircron Lyrae a je to v cajku...

No takze abych to pochopil.. Za kazdou postavu, se daji hrat mise za Terrany? To kdybych vedel driv, tak bych vubec nehral za terranskyho pilota.
No a kazda postava ma svoje vlastni mise? A na kazdy ty mise dostanu i kdyz budu hrat za jinou postavu... je to tak?

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”