X3 TC: Komplexy - rady a tipy

Moderator: DJ Die

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Tue, 3. Aug 10, 13:01

takze vcera jsem byl v preacher's void a neni tam ale koukal jsem do xadrianu a je k sehnani ve dvou lodenicich a shosou nahod je jedna i third redeptions a je tam i beta takze nekde tam bude i alfa takze se zkus podivat jsetli nebudou uz nejake vyrobene jinak vyroba trva pres 19 hodin :D

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Wed, 4. Aug 10, 08:05

saprlot,nevi nekdo kde se da koupyt tovarna na krystaly " L " ? prolezl jsem cely vesmir a nic. Pritom uz mam komplex,ktery ma L-ka 3x.
podle surovin,by to meli prodavat Boroni,ale ja to nenasel vubec nikde,ani u jinych ras.

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Wed, 4. Aug 10, 14:33

Tovarnu najdes v Omicron Lyrae a je v lodenici bud uplne nahore nebo skoro dole. Ale nekde tam je.

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Wed, 4. Aug 10, 17:22

tak tam mam ja c X3 TC jenom tovarnu M

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Wed, 4. Aug 10, 18:31

Ja jsem se tedka dival a Tovarna na Krystaly L je uplne dole (vyberu stanic). Kdyztak vyfotim (samozrejme screenshotem) a poslu ti to mailem.

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Wed, 4. Aug 10, 18:55

jen tak pro jisotu a pro upresneni crystal fab L sezenes v techto lodenicich:
Argon Prime
Cloud base south east
Omicron Lyarae
Light of heart
Legend's home

je to napsane v xadrianu pokud by si to chtel nekdo proverit :D v tom okne kde si vybiras tovary v prave casti dole :D

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Thu, 5. Aug 10, 06:25

no nevim,jestli mluvime oba o stejne veci,ja potrebuji L crystal stanici na NAKUP do meho komplexu.ne abych v ni kupoval crystaly. ja je chci vyrabet na zasobovani meho komplexu

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Thu, 5. Aug 10, 07:48

No ano. Mluvime o stejny veci. Klidne ti poslu Screenshot ze hry s tim, ze se Tovaran na Krystaly L da koupit v Omicron Lyrae.

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Thu, 5. Aug 10, 11:35

vzdyt i ja jsem ti napsal kde ty tovarny sezense nemyslel jsem krystaly ale tovarny na ne :D

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Thu, 5. Aug 10, 12:11

tak dekuju za pomoc,ale ja je opravdu NEMAM v ZADNE lodenici v CELEM vesmiru.
pritom uz mam 3 instalovane do jineho komplexu.
to je na tom ta nejveci zahada.
vsude jen " M "
nejspis mam neco s instalackou,protoze mam jeste jiny problemek to ten,ze do meho nejvetsiho komplexu uz nejde pridavat dalsi moduly.pridam ednu tovarnicku a celej komplex se mi sesype-mysleno prozpojuje na jednotlive tovarny

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Thu, 5. Aug 10, 12:18

tak jedine reinstal ptz ja mam L ve vsech lodenicich krome argon sector M 148 tam neni ale jiho vychodni mracne zakladne v argon prime a v dalsich mam a jinak aj zatim stavim s M :D uz kvuli tomu ze jsou levnejsi treba SPP taky jen M L ani XL nemam pro me potreby zatim staci

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Thu, 5. Aug 10, 14:54

no ja potrebuju na utahnuti meho komplexu 3 3x SPP XL a je to tak tak

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Thu, 5. Aug 10, 22:29

to je jasen zalezi hlavne na velikosti komplexu ja mam zatim myslim 4 SPP ale utahne 5x Firefly missile factory a samozrejme tovarny na suroviny ted upgraduju takze musim dalsi koupit ale mam 12 mil tak to by myslim melo stacit na upgrade :D

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Sat, 25. Sep 10, 23:00

nějak tu je mrtvo v tomhle topicu má už někdo nějaký nový kopmplex?
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

willypokorny
Posts: 607
Joined: Fri, 28. Aug 09, 09:27
x3ap

Post by willypokorny » Sun, 26. Sep 10, 08:55

zatim ne, ale zacinam planovat jeden v Pontifex' Realm

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”