X3 TC: Komplexy - rady a tipy

Moderator: DJ Die

User avatar
ArboriusCZ
Posts: 195
Joined: Thu, 18. Feb 10, 17:50
x4

Post by ArboriusCZ » Sat, 1. May 10, 21:17

Vidím tam SPP (Solar power plant) L :twisted:

Jinak nedoporučuju stavět komplex co je na předchozí stránce, ten gigant za 1,3 mld cr. Většinu lodí, co přiletí nakoupit, sejmou Yaki a ani tak jich tam moc nelítá :)
Last edited by ArboriusCZ on Fri, 7. May 10, 09:55, edited 2 times in total.
"Hope Dies Last, But It Dies..."

willypokorny
Posts: 607
Joined: Fri, 28. Aug 09, 09:27
x3ap

Post by willypokorny » Tue, 4. May 10, 07:59

by mě zajímalo kdo by takovou obrovitánskost :) postavil :D

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Tue, 4. May 10, 15:26

Ja uz jen nevim, co bych ke komplexu pripojil. Mam tam sice jen 2x psenici, 1x SPP L, uvazuju o dalsi SPP a krome toho asi taky 2x dobytci farmu a 1x Cahoona. Tohle by snad melo jit, kdyz k tomu dohodim krystalarnu a kremikovy dul, ne?

willypokorny
Posts: 607
Joined: Fri, 28. Aug 09, 09:27
x3ap

Post by willypokorny » Tue, 4. May 10, 16:29

SE6Eň si XADRIAN a nešpekuluj tady :D. Já sem dřív taky špekuloval a teď bez něj ani krok :D ;)

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Wed, 5. May 10, 13:34

lidi,mam Malej problem.mam komplex,kterej funguje uplne sam.chtel jsem k nemu pripojit dalsi moduly na koncove produky(zbrane,stity,...)jenze kdyz to udelam,tak se mi ten komplex totalne rozpoji a uz nejde dat do hromady

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Wed, 5. May 10, 19:46

Xadrian? Co a k cemu mi to bude?

willypokorny
Posts: 607
Joined: Fri, 28. Aug 09, 09:27
x3ap

Post by willypokorny » Thu, 6. May 10, 12:27

je to java program pro výpočet komplexů, ve smyslu "budou mi stačit dvě SPP L, nebo ne?" atd. atd. hodně ti to pomůže zjistit, jaké stanice budeš potřebovat a za kolik, kde je seženeš nejblíž atd.

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Tue, 11. May 10, 17:54

Tak jsem si rozsiril svuj komplex a uz nyni je samozasobitelsky:
Omicron Lyrae:
1x SPP
2x Farma na Delaxianskou psenici (konecne vyrobky)
1x Kremikovy dul
1x Tovarna na krystaly
1x Dobytci farma
1x Masozavod Cahoona
A zatim mi jenom ubylo strasne jiz nakoupenych krystalu a mam skoro 100 000 energetickych clanku :-D, penez pribylo dost malo

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Wed, 12. May 10, 09:20

na psenici moc nevydelas a zbytek se spotrebuje na cyrobu krystalu a ty zase el.clanku.musis k tomu pridat nejakej jinej konecnej produkt.budto zbrane,stity nebo nejakej prumyslovej polotovar

willypokorny
Posts: 607
Joined: Fri, 28. Aug 09, 09:27
x3ap

Post by willypokorny » Wed, 12. May 10, 14:23

můžeš k tomu přidat 2x továrnu na tkaninu rimes, spotřebuje to sice všechnu pšenici, ale je to mnohem lépe placenej produkt.

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Wed, 12. May 10, 15:09

Jo, diky moc. Asi to tam pridam. I kdyz na psenici jsem vydelaval celkem dost. Ze 100 000 se to v pohode za 2 - 3 dny dostalo na 2 mil., ale ta tkanina je lepsi.

willypokorny
Posts: 607
Joined: Fri, 28. Aug 09, 09:27
x3ap

Post by willypokorny » Wed, 12. May 10, 15:17

jen si zkontroluj clanky, uz v nejednom minulem zivote mi komplex prestal pracovat, protoze dosly clanky. pak vzdycky sranda sehnat vsechny obchodniky, nekde je nalozit clankama a sup do komplexu :D

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01
x3tc

Post by fanda serie X » Wed, 12. May 10, 16:10

Nehrozi. Mam jich tam ted pres 70 000.

Mahes_cz
Posts: 6
Joined: Fri, 7. May 10, 11:31

Post by Mahes_cz » Wed, 12. May 10, 16:56

Mohl by mi nekdo poradit cim to je, ze mi nikdo nenakupuje v moji tovarne? Poridil sem si cattle ranch, umistil ho do sektoru kde je tovarna ktera to maso zpracovava, nastavil sem aby u mne mohli nakupovat jiny rasy, a i kdyz sem nastavil cenu hluboko pod vyrobni naklady, spustil sem SETA a sel sem na dve hodiny pryc, stejne si ode mne nikdo nekoupil vubec nic :( Nejakej bug nebo co?

User avatar
ArboriusCZ
Posts: 195
Joined: Thu, 18. Feb 10, 17:50
x4

Post by ArboriusCZ » Wed, 12. May 10, 17:53

Být tebou koupím TS loď + obchodní software 2, nastav domácí základnu tu továrnu a zadej příkaz -> prodat zboží za nejlepší cenu a vybereš produkt :) Ale čím by to mohlo být nevím. Ta továrna vedle který si to postavil může mít plný sklady :) A ostatní nakupují jinde ... těžko říct ;)
"Hope Dies Last, But It Dies..."

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”