Page 8 of 8

Posted: Mon, 10. Jan 11, 13:15
by Oslik
Pomocí FCC ? Teoreticky ano. Sám jsem to nikdy nezkoušel, ale dle popisu funkce by to tak mělo také fungovat.
Navíc je v FCC automatická funkce, kdy ti to nedovolí umístit stanici, nebo jí pohnout tak, aby kolidovala s jinou.
Nicméně mám za to, že ta funkce buď lze vypnout - nejsem si jist - nebo stáhnout "lite" verzi kde ta ochrana myslím není úmyslně zahrnuta.

Posted: Mon, 10. Jan 11, 13:19
by Oslik
Tak zahrnuta je v obou verzích, takže nevím zda jde vypnout. Snad ano, ale nikdy jsem to nezkoumal, protože mi tam vyhovuje.


Light- Edition

Features:

* Build stations using the FCC
* Move and rotate existing stations
* Move whole complexes
* Move and rotate stations in complexes
* collision prevention

Plus- Edition

Features:

* Build stations using the FCC
* Move and rotate existing stations
* Move whole complexes
* Move and rotate stations in complexes
* collision prevention
* OOS station building
* Camera drones for more perspectives
* automatically secure colliding stations
* Detailed station information
* Save stations as reference points

Posted: Fri, 21. Oct 11, 16:02
by MrWitti
Tak na zaciatok by som sa chcel spytat na uplny zaciatok nie ako spajat velke komplexi, ja by som potreboval poradit ako vobec zacat stavat s cim co je lepsie a hlavne ako strategiu pouzit v akom sektore je najlepsie to stavat co ma naco vplyv ak by bol niekto taky laskavy a poradil, ja som to t hladal ale vela som sa nedozvedel...

Posted: Wed, 16. Nov 11, 00:11
by napis
Ahojte.
Nasiel som docela pekny complex calculator, ale pokec k nemu nie.
Chcem si postavit sebestacny komlex na vyrobu kremikovych platov.
Nasiel som kremikovy asteroid s vynosom 72.
Do calculatoru som zadal toto:
http://www.altanetworks.com/x3/x3tcocc. ... aranid,L,1

Co znamena to cervene cislo 669.77 pri Crystals ?
Su to chybajuce krystali na zaciatie vyroby ? Pretoze aj ked som pridal dalsiu tovaren na krystali, stale bolo v cervenom.
Diky vopred za vysvetlenie

Posted: Wed, 16. Nov 11, 18:35
by Mira CZ
no pokud to dobre prekladam, tak by to mel byt UZ POUZITY pocet krystalu.
totiz ty si sice vyrabis krystaly, ale elektrarna je zaroven spotrebovava.
a muzu ti rict rovnou, ze podle poctu stanic tenhle komplec sobestacny neni.
podle pouzite elektrarny by si mel mit vsecky ostatni stanice velikosti " L " v poctu 3x vetsim / 3x soja, 3x soyfarm, 3x.... /
navic tam nevidim tovarnu na kremikove platy, ze kterych se delaji prave ty krystaly.

Posted: Wed, 16. Nov 11, 18:52
by Dewilish
Mira CZ wrote:no pokud to dobre prekladam, tak by to mel byt UZ POUZITY pocet krystalu.
totiz ty si sice vyrabis krystaly, ale elektrarna je zaroven spotrebovava.
a muzu ti rict rovnou, ze podle poctu stanic tenhle komplec sobestacny neni.
podle pouzite elektrarny by si mel mit vsecky ostatni stanice velikosti " L " v poctu 3x vetsim / 3x soja, 3x soyfarm, 3x.... /
navic tam nevidim tovarnu na kremikove platy, ze kterych se delaji prave ty krystaly.
a v silikon mine dělaj myslíš silikonový kozy? ;)))

Posted: Sun, 4. Dec 11, 23:11
by qakeqake1
Potreboval by som pomôcť: chcem poopraviť už existujúci komplex-2stanice.
Zmeniť polohu a poopraviť vzdialenosť nie je problem. Po zmene však zostanú rúrky nepripojene k staniciam. Použil som FCC - mal by tam byť nejaký príkaz ale neviem to v tom ANG navode nájsť.

Posted: Wed, 14. Dec 11, 01:41
by TTenk
Stímhle komplexem dokončuju HUB a díky němu jsem udělal i plot za Jonferco společnost.
je to muj největší směska komplex :D


Výrobky:
2x Továrna na střelu Silkworn
2x Továrna na Typhony
2x Továrna na torpéda Firestorm
1x Továrna na těžké rakety Tomahawk
1x pšeničná farma
-------------------------
Polotovary:
1x Elektrárna XL
1x Elektrárna XXL
2x Dobytčí farma M
1x Dobytčí farma L
14x Akvarium pro chealty L
3x Sojová farma L
1x Květinová farma L
1x Masozávod Cahoona L
11x Rafinerie na rastar L
4x Rafienrie na rasta M
2x Sojérie L
1x Rafinerie slunečnicového oleje L
2x Rudný důl L
8x Křemíkový důl L
1x Křemíkový důl M
8x Továrna na krstaly L
1x Továrna na krystaly M

takové ty "výpadky" do M továreny byli ruzným vyrušením adočastným zapomenutím toho co jsem tovubec chtěl koupit :D

Pokud používte ten konfigurátor nebo něco takovýho, že víte jak vám to bude vydělávat, kolik to má hodnotu, mohl by jste tam někdo hodit ten muj komplex a pak mi PMkou dát vědět kolik v něm vlastně je prašulí?
Já další komplexy nějak velký stavět nebudu, tak si mylsím že je zbytečný to hledat, stahovat instalovat, kvuli 2 minutám času.

Posted: Wed, 14. Dec 11, 15:20
by Rosta
TTenk wrote:
Pokud používte ten konfigurátor nebo něco takovýho, že víte jak vám to bude vydělávat, kolik to má hodnotu, mohl by jste tam někdo hodit ten muj komplex a pak mi PMkou dát vědět kolik v něm vlastně je prašulí?

Si stahni Xadrian a muzes si to vypocitat sam, je to Java program

Posted: Wed, 14. Dec 11, 19:09
by TTenk
Tak jo stáhnul a hraju si stím, možná se to někdy do budoucna bude hodit.
jen škoda, že to je v EN tkže docela chaos ty názvy (díky strýčku google :D)

Hodnota toho komplexu je jen

231.927.616 Cr

(nevím jestli to je i s "trubkama" nebo bez)

Jen nechápu, ž emi to píše, nějakých -104.877 v Energy Cells
přičemž v realu jsem pod 1.4mil článků ve skladu nikdy neklesl a to že z komplexu ještě tuneluju pro vedlejší komplex na Bleskomet, pro HUB a pro sebe na skoky.
Asi to nepočítá, že se občas naplní výrobky nebo ostatní sklady a tím energii nežerou

(jo teď koukám je to i s trubkama - 17.919.024 trubky :D)

Jelikož jsem dodal i 3 továrny na mikročipy tak po upravě je hodnota

252.168.292 Cr

Energie prý - 107.577

No není to největší, ale na "bordel" v noutu při hraní to bohatě teda stačí...

EDIT, tedy není to vlastně plná cena, nenašel jsem tam elektrárnu XXL jen XL takže by byla cena o krapet vyšší.

Posted: Thu, 15. Dec 11, 01:06
by Mira CZ
mam pocit ze elektrarny XXL jsou jen prez pridani scriptem.
v ciste hre XXL asi nejsou.

Posted: Thu, 27. Apr 17, 10:34
by Dewilish
zdravím, je mi jasný že už sem asi skoro nikdo nechodí, ale zkusím ;) zkusil sem si z nudy rozběhnout TC, všechno šlo hladce do chvíle, kdy jsem chtěl postavit svůj první komplex. Za živého boha nejdou postavené továrny spojit do komplexu, když chci použít ten spojovací kit, tak v seznamu sektoru není vidět žádná z mých továren. Na internetu sem našel tenhle problém, ale ne řešení :(

Posted: Thu, 27. Apr 17, 17:03
by dlib
Ahoj,řekl bych že je máš moc daleko od sebe a pozor i na "výšku".

Posted: Thu, 27. Apr 17, 20:30
by Dewilish
to vůbec, měl sem je kolem kilometru od sebe