Konecne X3 TC v oficiální češtině

Moderator: DJ Die

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2124
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57
xr

Post by DJ Die » Sun, 24. Oct 10, 21:38

no tom by se dalo dost polemizovat ono neco jineho je vec normalne pouzivana ale neco jineho dost specificke nazvy jako Impulse Ray Emitter....
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

napis
Posts: 84
Joined: Sun, 11. Jun 06, 15:40
x3tc

Post by napis » Sun, 24. Oct 10, 22:21

DJ Die wrote:no tom by se dalo dost polemizovat ono neco jineho je vec normalne pouzivana ale neco jineho dost specificke nazvy jako Impulse Ray Emitter....
Ja teda neviem, tak zalozme si pravnciky kruzok a podme polemizovat.
Ale takto sa nikdy nikam dotycny prekladatel nepohne.
A kde konkretne najdem ten "copyright" na ceske nazvy zbrani ?

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2124
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57
xr

Post by DJ Die » Sun, 24. Oct 10, 22:54

mas copyright na tu cestinu jako celek vcetne vsech jejich soucasti a pokud autor shleda ze jsi neopravnene pouzil jeho praci tak te muze dat k soudu to je jeden z duvodu(i kdyz dost nevyznamny) proc se dela ve vetsine pripadu jen jedina lokalizace
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

bakterius
Posts: 82
Joined: Tue, 29. Nov 05, 21:10
xr

Post by bakterius » Thu, 3. Mar 11, 11:23

hojte. tak som si kupil cz verziu a potrebujem radu. ako nainstalovat patch 3.0 a 3.1 aby mi tam aj tie ceske titulky zachovalo???? inac by to bol celkom fail :-((

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Thu, 3. Mar 11, 16:33

no ka mam ceskou verzi take ( ostatne anglickou take). ja to normalne stahl a nainstaloval a jede to bez problemu.
vsiml jsem si asi jen 2 nazvu,ktere nebyly prelozene.
akorat ted mam XTended mod,a tam je toho trosku vic anglicky.ale zadne Read Texty jako v X3R.

bakterius
Posts: 82
Joined: Tue, 29. Nov 05, 21:10
xr

Post by bakterius » Thu, 3. Mar 11, 16:52

na x3reunion.tym.cz som nasiel riesenie, treba prepisat lang dat z 44 na 42... zvlastne, v patchi som zaklikol ze to chcem cesky a ono mi to hodilo vsetko do eng...ale hlavne ze to ide. akurat cakam na novy mars pre Xtend a mozem zacat kalit :-)
Edit.. no tak to nie je uplne pravda, vacsina zostane v cz ale je tam dost eng a navyse nefunguju adony....
grrr

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”