Konecne X3 TC v oficiální češtině

Moderator: DJ Die

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Wed, 8. Sep 10, 16:48

no s tim souhlasim :D protoze ja jsem se toho hodne naucil z x2 jelikoz ji mam cz 8)
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2124
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57
xr

Post by DJ Die » Thu, 9. Sep 10, 22:33

Rosta wrote:no s tim souhlasim :D protoze ja jsem se toho hodne naucil z x2 jelikoz ji mam cz 8)
no ja se vetsinu toho co umim anglicky naucil ctenim anglickych textu a poslouchanim anglictiny ve skole me toho moc nenaucili i kdyz ono te toho moc nenauci clovek co je preuceny rustinar a umi hur anglicky jak ty..... :lol:
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

User avatar
GiordannoG
Posts: 756
Joined: Wed, 30. Mar 05, 15:46
x4

Post by GiordannoG » Mon, 20. Sep 10, 16:41

DJ Die wrote:
Rosta wrote:no s tim souhlasim :D protoze ja jsem se toho hodne naucil z x2 jelikoz ji mam cz 8)
no ja se vetsinu toho co umim anglicky naucil ctenim anglickych textu a poslouchanim anglictiny ve skole me toho moc nenaucili i kdyz ono te toho moc nenauci clovek co je preuceny rustinar a umi hur anglicky jak ty..... :lol:
Přesně tak, sledování filmů v originálním znění mi dalo nejvíc...
1.Intel Core i7, 32 GB RAM, GeForce GTX 1080, 256 GB SSD, 1,8 TB HDD, 49" CHG90 Samsung QLED Gaming Monitor.

User avatar
Sir_Thomas
Posts: 682
Joined: Wed, 23. Aug 06, 18:25
x3tc

Post by Sir_Thomas » Fri, 15. Oct 10, 11:05

Může mi někdo poradit, mám koupenou EN verzi X3:TC a dočetl jsem se že, patch 2.6 je CZ obsažená, má někdo páru jak to přepnout na z EN na CZ. Nebo jiný způsob jak tam tu cz "natlačit"?
INTEL Core(TM) i7-2600@3,40GHz, MB GIGABYTE P67-UD3, GIGABYTE nVidia GTX460 1GB DDR5, 2x 2GB DDR5 Kingston, DVDRW/RAM LG GSA-H20L LS, HDD 300 GB WD VELOCIRAPTOR SATA II/300 10000rpm, SB Audigy, 22" LCD SAMSUNG ...

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Fri, 15. Oct 10, 11:16

no jestli tam opravdu je, nevim ale muzes to zjistit tim ze si otevres soubor lang.dat v poznamkovem bloku no a to cislo zmenis ze 44 na 42 a jestli tam je tak by to melo byt cesky a jestli ne tak hned v menu ve win budes mit LangIDNotFound ale to pokud bys tam nemel
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

User avatar
Sir_Thomas
Posts: 682
Joined: Wed, 23. Aug 06, 18:25
x3tc

Post by Sir_Thomas » Fri, 15. Oct 10, 19:04

Rosta wrote:no jestli tam opravdu je, nevim ale muzes to zjistit tim ze si otevres soubor lang.dat v poznamkovem bloku no a to cislo zmenis ze 44 na 42 a jestli tam je tak by to melo byt cesky a jestli ne tak hned v menu ve win budes mit LangIDNotFound ale to pokud bys tam nemel
Ve 2.6 není CZ hlásí LangIDNotFound. Vypadá to, že si budu muset pořídit ještě CZ verzi, co nadělám. :(
INTEL Core(TM) i7-2600@3,40GHz, MB GIGABYTE P67-UD3, GIGABYTE nVidia GTX460 1GB DDR5, 2x 2GB DDR5 Kingston, DVDRW/RAM LG GSA-H20L LS, HDD 300 GB WD VELOCIRAPTOR SATA II/300 10000rpm, SB Audigy, 22" LCD SAMSUNG ...

dlib
Posts: 24
Joined: Mon, 8. Oct 07, 20:00
x3tc

Post by dlib » Fri, 15. Oct 10, 19:08

No já mám STEAM verzi a po změně z 44 na 42 v souboru lang.dat ,mám normálně češtinu skoro všude jen menu a podobně je anglicky.

User avatar
Sir_Thomas
Posts: 682
Joined: Wed, 23. Aug 06, 18:25
x3tc

Post by Sir_Thomas » Fri, 15. Oct 10, 19:29

dlib wrote:No já mám STEAM verzi a po změně z 44 na 42 v souboru lang.dat ,mám normálně češtinu skoro všude jen menu a podobně je anglicky.
Mám DVD EN verzi + patch. Mám smůlenku. :(
INTEL Core(TM) i7-2600@3,40GHz, MB GIGABYTE P67-UD3, GIGABYTE nVidia GTX460 1GB DDR5, 2x 2GB DDR5 Kingston, DVDRW/RAM LG GSA-H20L LS, HDD 300 GB WD VELOCIRAPTOR SATA II/300 10000rpm, SB Audigy, 22" LCD SAMSUNG ...

napis
Posts: 84
Joined: Sun, 11. Jun 06, 15:40
x3tc

Post by napis » Sat, 16. Oct 10, 15:12

Ahojte.
Este stale som nezacal hrat X3 TC, ale chcem sa opytat, ako viem aktivovat vsetky filemecky v X3 Reunion, bez toho aby som to cele musel hrat ? To sa mi naozaj nechce.
Ja hram hlavne pribeh a uz si nepamatam, co bolo v X3 Reunion, tak by som si to chcel pozriet o co tam islo, aby som pekne nadviazal pribeh a zacal hrat X3 TC.
Diky moc.

Lukaszno1
Posts: 101
Joined: Mon, 15. Jun 09, 13:30

Post by Lukaszno1 » Mon, 18. Oct 10, 18:31

Sir_Thomas wrote:
dlib wrote:No já mám STEAM verzi a po změně z 44 na 42 v souboru lang.dat ,mám normálně češtinu skoro všude jen menu a podobně je anglicky.
Mám DVD EN verzi + patch. Mám smůlenku. :(
No podívej se po netu myslím že nebude problém najít samotnou češtinu.Přece si kvůli tomu nebudeš znova kupovat znova hru :)

User avatar
Sir_Thomas
Posts: 682
Joined: Wed, 23. Aug 06, 18:25
x3tc

Post by Sir_Thomas » Mon, 18. Oct 10, 19:00

Lukaszno1 wrote:
Sir_Thomas wrote:
dlib wrote:No já mám STEAM verzi a po změně z 44 na 42 v souboru lang.dat ,mám normálně češtinu skoro všude jen menu a podobně je anglicky.
Mám DVD EN verzi + patch. Mám smůlenku. :(
No podívej se po netu myslím že nebude problém najít samotnou češtinu.Přece si kvůli tomu nebudeš znova kupovat znova hru :)
Prošmejdil jsem všechno co se dalo, ale všude je jenom ten nedodělek kde toho hodně chybí. :(
INTEL Core(TM) i7-2600@3,40GHz, MB GIGABYTE P67-UD3, GIGABYTE nVidia GTX460 1GB DDR5, 2x 2GB DDR5 Kingston, DVDRW/RAM LG GSA-H20L LS, HDD 300 GB WD VELOCIRAPTOR SATA II/300 10000rpm, SB Audigy, 22" LCD SAMSUNG ...

willypokorny
Posts: 607
Joined: Fri, 28. Aug 09, 09:27
x3ap

Post by willypokorny » Mon, 18. Oct 10, 21:03

tak si chvíli počkej na tu naší ;)

User avatar
Sir_Thomas
Posts: 682
Joined: Wed, 23. Aug 06, 18:25
x3tc

Post by Sir_Thomas » Tue, 19. Oct 10, 12:56

willypokorny wrote:tak si chvíli počkej na tu naší ;)
Jaj jsem netušil, že pácháte češtinu. Dá se odhadnout kdy bude, že bych začal stříhat metr? :D
INTEL Core(TM) i7-2600@3,40GHz, MB GIGABYTE P67-UD3, GIGABYTE nVidia GTX460 1GB DDR5, 2x 2GB DDR5 Kingston, DVDRW/RAM LG GSA-H20L LS, HDD 300 GB WD VELOCIRAPTOR SATA II/300 10000rpm, SB Audigy, 22" LCD SAMSUNG ...

willypokorny
Posts: 607
Joined: Fri, 28. Aug 09, 09:27
x3ap

Post by willypokorny » Tue, 19. Oct 10, 14:11

tak to záleží na tom kdy to Rosťa začne páchat :) ale myslím že v řádu pár týdnů. plus tam nebudou hnusy vrhač vysokoenergetické plazmy atd.

In-lander
Posts: 164
Joined: Fri, 29. May 09, 18:16
x3tc

Post by In-lander » Tue, 19. Oct 10, 15:56

Hoši hlavně nechte názvy planet při angličtině a Nepřekládat nazvy LODÍ. Dost mě pobavil Thurukův vous. Fakt to se nedá. A vrhač vysokoenergetické plasmy je taky kravina :D... šéština je maj kóbylek.
>>>CZ<<<
Intel i7 2600K // 2x HD6850 CrossfireX // RAM 8GB Kingston 1333MHz // OCZ VERTEX 2 SSD 90GB (system disc) // MB: Gigabyte P67A-UD5-B3.

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”