Scripty pro X3TC a mapa

Moderator: DJ Die

plynak
Posts: 2921
Joined: Fri, 12. Dec 03, 09:53
x3tc

Post by plynak » Mon, 13. Jul 09, 07:49

Sir_Thomas wrote:
plynak wrote:Zmeneno. Jako mapa dobra, ale mne by nebavilo ji otacet ;-)
Mě by zase štvala A3 plachta na stole. :wink:
A nechtel bys ji predelat do A4? Myslim, ze bychom to tu vsichni uvitali :)
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG

plynak
Posts: 2921
Joined: Fri, 12. Dec 03, 09:53
x3tc

Post by plynak » Mon, 13. Jul 09, 07:51

FVZ wrote:Kde bych tu A4 našel? nejlíp černobílou, líp se tiskne. Kdysi sem měl mapu v excelu, udělal sem jí černobíle a vytisknul, ale nevim kam se jí dal. Navíc byla jenom X3R
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=217926

je tam i cernobila

http://www.mediafire.com/imageview.php? ... ut&thumb=6
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG

User avatar
Sir_Thomas
Posts: 682
Joined: Wed, 23. Aug 06, 18:25
x3tc

Post by Sir_Thomas » Thu, 16. Jul 09, 07:36

Zkoušel jsem rozchodit skript Apricot Hard Hub Plot v2 , ale jsem úplně mimo protože nemám páru jak s ním naložit, aby fungoval. Je zde někdo komu funguje a polopaticky mi poradí krok za krokem? :oops:
INTEL Core(TM) i7-2600@3,40GHz, MB GIGABYTE P67-UD3, GIGABYTE nVidia GTX460 1GB DDR5, 2x 2GB DDR5 Kingston, DVDRW/RAM LG GSA-H20L LS, HDD 300 GB WD VELOCIRAPTOR SATA II/300 10000rpm, SB Audigy, 22" LCD SAMSUNG ...

plynak
Posts: 2921
Joined: Fri, 12. Dec 03, 09:53
x3tc

Post by plynak » Thu, 16. Jul 09, 08:06

Vezmes to a rozbalis to do adresaru scripts a t, jako vetsinu scriptu, ne?

Ale pisou Be aware that if you have already begun this plot, it will not change your current task, but should change for the next task.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG

User avatar
Sir_Thomas
Posts: 682
Joined: Wed, 23. Aug 06, 18:25
x3tc

Post by Sir_Thomas » Thu, 16. Jul 09, 08:34

plynak wrote:Vezmes to a rozbalis to do adresaru scripts a t, jako vetsinu scriptu, ne?

Ale pisou Be aware that if you have already begun this plot, it will not change your current task, but should change for the next task.
Tak to bude asi ten problém, hold tedy musím ještě odvozit 130k Teladia. :cry:
INTEL Core(TM) i7-2600@3,40GHz, MB GIGABYTE P67-UD3, GIGABYTE nVidia GTX460 1GB DDR5, 2x 2GB DDR5 Kingston, DVDRW/RAM LG GSA-H20L LS, HDD 300 GB WD VELOCIRAPTOR SATA II/300 10000rpm, SB Audigy, 22" LCD SAMSUNG ...

Bobsik
Posts: 61
Joined: Sat, 2. Feb 08, 17:20

Post by Bobsik » Thu, 10. Sep 09, 10:28

stejne je to psycho ty naroky na ty suroviny na ten HUB, ja ne ze bych nemel penize to odkupovat, ale proste je nedostatek stanic na to a hlidat si svou vlastni je tezky (obvzlast kdyz uz jich je hodne) takze i ta 1/10 z puvodniho je na me moc maly snizeni :D radsi skript, kterej by zvedl produkci tech potrebnych surovin ...
LCD 19'' WSXGA+ (1440x900)
AMD A64X2 5000DOBOX (~2.67 Ghz)
3 GB Ram (DDR2 PC6400(800Mhz), CL 5)
Ati HD4670 512 Mb

Lukaszno1
Posts: 101
Joined: Mon, 15. Jun 09, 13:30

Post by Lukaszno1 » Tue, 6. Oct 09, 23:05

Sir_Thomas wrote:
plynak wrote:Incendiary Bomb Launcher. Bylo to dost nelogicke, ze vsechny lode Commonwealthu je maji a pouzivaji, kdyz je to piratska zbran.
Koukal jsem, že se tam toho opravuje dost, ale nejsem zastáncem módů, bo potom ho musím mít až do konce a jde použít jenom jeden.
Pomocí X3 ModManageru si mužeš nastavit aby se ti hra spouštěla s více mody.

gandalf
Posts: 13
Joined: Wed, 6. Nov 02, 21:31
x3tc

Post by gandalf » Wed, 14. Oct 09, 16:36

v reunionu jsem mnel jeden scriptik ktery vytmazal vsechny ty miniaturni postovni kuryry atd ,lodicky ktery ve hre stejne zadnej ucel nemaji akorat zbytecne lagujou. nenasel jste nekdo neco podobneho ale pro terran conflict?

Lukaszno1
Posts: 101
Joined: Mon, 15. Jun 09, 13:30

Post by Lukaszno1 » Wed, 25. Nov 09, 07:10

Pokud by jste měli zájem o cz scripty tak mrkněte na náš web http://terranconflict.tym.cz/

Lukaszno1
Posts: 101
Joined: Mon, 15. Jun 09, 13:30

Post by Lukaszno1 » Wed, 2. Dec 09, 10:08

Další tři překlady scriptů.Opět na na http://terranconflict.tym.cz/

willypokorny
Posts: 607
Joined: Fri, 28. Aug 09, 09:27
x3ap

Post by willypokorny » Fri, 4. Dec 09, 16:45

Tak i já tady něco přidám:

Military Transport v. 3.1.06 – Dodává personál jako navigátor, střelec atd., potřebný pro dalši scripty.

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=263060

MEFOS Weapon System v. 3.1.01 – Velice dobrý script pro věže, funguje podobně jako MARS, ale potřebuje speciální personál z předchozího pluginu.

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php? ... 40#3114940

CODEA Weapon System v. 3.1.09 – Přidává např. možnost zadokovat M8 v M1, koordinuje útok a obranu, potřebuje personál z předchozího pluginu a script Personnel Transporter v. 3.2.07.

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=259730

Jump Beacon v. 3.alpha.06 – Dodává možnost skočit na pozici skokového majáku, dodává ho jako zboží všude, kde se prodává Jump Drive, potřebuje personál z předchozího pluginu.

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=264048

Personnel Transporter v. 3.2.07 – Umožňuje transportovat personál z předchozího pluginu, potřebný pro CODEA Weapon System.

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=264034

Všechny scripty a plugin potřebují ještě Befehlsbibliothek libraries v. 3.4.05 – dodává nové příkazy do konzole.

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php? ... 16#2577316

Scripty jsou kompatibilní jen s X3 – Terran Conflict v. 2.1 a vyšší a jsou jen anglicky a německy. Nicméně je všechny můžu doporučit.

honza-l
Posts: 159
Joined: Mon, 27. Nov 06, 22:59
x3tc

Post by honza-l » Fri, 4. Dec 09, 21:29

CODEA v četině je :D

willypokorny
Posts: 607
Joined: Fri, 28. Aug 09, 09:27
x3ap

Post by willypokorny » Sat, 5. Dec 09, 09:34

To je možný ale já ho nepoužívám, takže nwm

Dexderbi
Posts: 13
Joined: Wed, 10. Feb 10, 22:43
x3tc

Post by Dexderbi » Sun, 14. Feb 10, 22:28

čau.prosímvás pošlete mi někdo plugin manager na X3TC...Já jsem to hledal už dlouho a nenašel jsem nic než funkční V2.12 a ta asi x3TC neumí...Na http://terranconflict.tym.cz/ sice manager je alemě nejde stáhnout .Prosím pošlete mi někdo nějaký funkční manager.Díky moc

User avatar
cajan
Posts: 18
Joined: Sun, 15. Jul 07, 09:40
x3tc

Post by cajan » Mon, 15. Feb 10, 13:50

Dexderbi wrote:čau.prosímvás pošlete mi někdo plugin manager na X3TC...Já jsem to hledal už dlouho a nenašel jsem nic než funkční V2.12 a ta asi x3TC neumí...Na http://terranconflict.tym.cz/ sice manager je alemě nejde stáhnout .Prosím pošlete mi někdo nějaký funkční manager.Díky moc
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=246321 :wink:
Image

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”