Problém s nastavením pilota, ST, UT a rankem pilota.

Moderator: DJ Die

Vava29693
Posts: 22
Joined: Sun, 27. Jul 08, 17:05

Post by Vava29693 » Fri, 1. Aug 08, 12:58

No, zkoušel jsem po něm poslat pár moskytů, ale letělo 450, tak sem to nestih... A v příběhové linii jsem zrovna tam, kde se zbírají trosky tý stanice v sektoru rudný pás, ale mě radar žádný trosky neukazuje, a loď taky nic nezaměřila. Tak nevim...

User avatar
Moonman
Posts: 329
Joined: Tue, 13. Dec 05, 16:32
x3

Post by Moonman » Fri, 1. Aug 08, 14:15

Pokud vím, tak tam máš pořídit do M3 tu nejsilnější raketu. Skenovat asteroidy a v jednom z nich je ukrytá Khacká základna. Až ji najdeš tak ji rozstřelíš tím Sršněm tuším a sebereš ty trosky. Aspoň pokud si to tedy dobře pamatuji...

Vava29693
Posts: 22
Joined: Sun, 27. Jul 08, 17:05

Post by Vava29693 » Fri, 1. Aug 08, 16:49

Mám M1 :lol: , a nejsilnější raketu taky, tak sem to rozstřelil a nějak mi to ty trosky nezaměřilo, jenom hafec asteroidů.

User avatar
Moonman
Posts: 329
Joined: Tue, 13. Dec 05, 16:32
x3

Post by Moonman » Fri, 1. Aug 08, 19:41

No dobrá tak M3 a vyšší. Jinak pod nějakým tlačítkem je zaměřování objektu, už ale nevím pod kterým, zda to bylo "T"!?! Jinak ty trosky tuším šli najít i v seznamu jak máš stanice,lodě,asteroidy a tak v daném sektoru. Tož bys tam snad měl mít i ty trosky...

Vava29693
Posts: 22
Joined: Sun, 27. Jul 08, 17:05

Post by Vava29693 » Fri, 1. Aug 08, 20:00

Ne, jenom se mi tam po rozstřelení asteroidu objevilo spoustu novejch malejch asteroidů, který obsahujou rudu - pozůstatky toho velkýho se základnou. Jinak něco jako "trosky" tam plave v prostoru, ale nejde to zaměřit, ani sebrat.

Jo a lítá tam nějaký "Neidentifikovatelný objekt" a ten se mi párkrát povedlo sebrat do nákladního prostoru, ale tam se neobjevil a neměl jsem ho ani v inventáři.

User avatar
Moonman
Posts: 329
Joined: Tue, 13. Dec 05, 16:32
x3

Post by Moonman » Fri, 1. Aug 08, 22:02

Hmmm...tak to je divné. Je možné, že by byla zrada v té nové verzi patche 1.5! A nebo je zrada ešče v úplně něčem jiném. Ted' je jen otázkou v čem??? Zkus to loadnout z nějaké starší pozice a uvidíš.

Vava29693
Posts: 22
Joined: Sun, 27. Jul 08, 17:05

Post by Vava29693 » Sat, 2. Aug 08, 02:53

No, nesral sem se s tim a pomohl reinstal. Potom šlo vše sebrat normálně, i s patchem 1.5 i s původním savem. Nutno však podotknout, že hru jedu na virtuálním PC s nainstalovanejma Win XP Pro SP2 a operační systém, na kterym běží to Virtual PC jsou Win Vista Ultimate. Možná tam bude zakopanej pes. Na tom Virutal PC jsem ale hrál i jiný hry, co nepodporujou Visty a chodily tam bez problému.

btw nevíte někdo, kde je továrna na 25MW štíty? Už je v servisních docích nemaj hezky dlouho...

User avatar
Moonman
Posts: 329
Joined: Tue, 13. Dec 05, 16:32
x3

Post by Moonman » Sat, 2. Aug 08, 09:12

No vidíš tak to je fajn, že ti to už šlape. S těmi štíty, holt budeš muset prozkoumat sektory a hledat mno. Pač si to už nepamatuji kde byly 25 MW štíty.

MilanaliM
Posts: 16
Joined: Sat, 3. Dec 11, 19:00
x3tc

Post by MilanaliM » Thu, 8. Dec 11, 15:59

Moonman wrote:No vidíš tak to je fajn, že ti to už šlape. S těmi štíty, holt budeš muset prozkoumat sektory a hledat mno. Pač si to už nepamatuji kde byly 25 MW štíty.
...tahle mapa pomuze kazdemu kdo neco hleda, ale mne osobne pomohlo pri rozvoji meho vesmirneho imperia, ze jsem si od rasy SPLITů poridil dve tovarny na vyrobu 25W stitu (je to velmi strategicka investice - tenhle druh stitu potrebujete porad jinak se nerozvinete dostatecne rychle) + dalsi 2x2 tovarny potrebne pro prisun pro Argony netypicke suroviny do tech tovaren na 25M stity (dovazet od splitu jsem je nechtel - chtel jsem byt samostatny) - veskerych 6 splitskych tovaren jsem si umistil pekne v bezpeci v Argon Prime - tam si vyrabim stity pro vlastni potrebu (postupne jsem mnou vyrobene stity a ze to vyslo levneji nez je nakupovat u cizincu, postupne jsem si vybavil celkem 160 transportnich lodi tj nejakych 480 ks 25M stitu + stihace M3 radeji pocitat nebudu) a kdyz uz stity nepotrebuji, tak je dal prodavam se ziskem - sice to mam k nejbizsimu kupci 9 bran, ale u spitu jsem si postavil Argonske obchodni stredisko, navolil mu rizeneho obchodnika a ten tam cas od casu umisti 2 ks 25M stitu...hned se po nich zaprasi...no tech sest tovaren od Splitu koupenych + nejake ty transportni lode pro chod a obsluhu tech sesti splitskych tovaren se mi vzhledem k nizsim vyrobnim nakladum nez pri samotne koupi cizich 25M stitu jiz mnohokrat vratili zpet, takze cim drive do tohoto vinvestujes cca 5 mil kreditu tim lepe...

downloadlink
https://rapidshare.com/files/448689403/x2_map.png

*****

chudaci ti, kteri tuto informaci shaneji - koho by napadlo hledat odpoved pro FUZNI VSTRIKOVAC v tematu pro "Problém s nastavením pilota, ST, UT a rankem pilota." :)


Vava29693 wrote:Ještě bych se chtěl zeptat: Jak se zapíná Fúzní vstřikovač?
zalet si ho koupit do nektere z piratskych zakladen :wink:

*****

Fúzní vstřikovač

Popis
Napadlo vás někdy, že byste si koupili Novu, ale nakonec jste se rozhodli pro jinou loď třídy M3, protože při žalostných 160 m/s by byl téměř každý nepřítel rychlejší než vy? Pak by vás mohl zaujmout tento nový produkt, za jehož vývojem stojí piráti. Pokud chcete znát bližší informace, čtěte dál:

- Z vašeho pohonu dostane vyšší výkon a výrazně zrychlí vaši loď.
- Vyššího výkonu lze dosáhnout pouze větší dodávkou energie do motorů. To se neobejde bez problémů a následkem je poškození pohonu, obzvláště u lodí tříd M1, M2 a TL. K únavě však dochází i u pohonu lodí TS.
- Ladění vydrží v závislosti na třídě lodi pouze po určitou dobu (M3: 80 sekund, M2: 160 sekund).
- Vyšší výkon něco stojí a tento nový prvek za dobu své aktivace spotřebuje určité množství energetických článků nebo jednu vesmírnou mouchu. Maximální spotřeba energetických článků závisí na třídě lodi. Pohon sáhne po používání energetických článků pouze v tom případě, že nemáte žádnou vesmírnou mouchu.
- Po aktivaci se pohon musí zchladit, kvůli čemuž není ladící jednotka následující tři minuty k dispozici.
- Cena: přibližně 110,000 kreditů.


Použití
Chcete-li tuto jednotku aktivovat, zamiřte jednoduše do části 'Další příkazy pro lodě' vaší příkazové konzole a zvolte "Ladění: Fúzní vstřikovač".

Poznámka: Přesvědčte se, že máte zapnutý štít, jinak se ladění nespustí, protože pak by se strukturální integrita lodi ocitla v ohrožení. Pokud v průběhu ladění otevřete nákladní prostor, aktivuje se nouzové vypnutí vstřikovače.



Technické podrobnosti
M1:
přibližně + 110 m/s
maximálně 160 sekund = 80 energetických článků
- Kolos: 162 -> 249
- Žralok: 200 -> 281
- Zeus: 194 -> 268
- Dravec: 234 -> 324
- Kondor: 126 -> 207

M2:
přibližně + 110 m/s
maximálně 160 sekund = 80 energetických článků
- Titán: 176 -> 297
- Rejnok: 234 -> 342
- Odysseus: 225 -> 345
- Krajta: 292 -> 405
- Fénix: 153 -> 270

M6:
přibližně + 140 m/s
maximálně 120 sekund = 40 energetických článků
- Kentaur: 207 -> 351
- Hydra: 302 -> 444
- Nemesis: 260 -> 400
- Drak: 324 -> 459
- Orel: 171 -> 316

TS:
přibližně + 200 m/s
maximálně 45 sekund = 45 energetických článků
- Posel: 130 -> 235
- Delfín: 102 -> 209
- Demeter: 117 -> 222
- Kajman: 159 -> 264
- Sup: 124 -> 232
- Pirátská loď: 169 -> 394

TP:
přibližně + 150 m/s
maximálně 45 sekund = 45 energetických článků
- Expres: 216 -> 360
- Létající ryba: 216 -> 360
- Hermes: 250 -> 392
- Leguán: 308 -> 454
- Tukan: 180 -> 324

M3:
přibližně + 200 m/s
maximálně 80 sekund = 10 energetických článků
- Nova: 163 -> 359
- Barakuda: 204 -> 408
- Perseus: 210 -> 409
- Mamba: 286 -> 480
- Sokol: 136 -> 321
- Orinoco: 175 -> 319

M4:
přibližně + 200 m/s
maximálně 76 sekund = 10 energetických článků
- Bourač: 176 -> 363
- Žralok mako: 245 -> 469
- Perikles: 209 -> 411
- Štír: 330 -> 660
- Káně: 181 -> 349
- Bayamon: 206 -> 361

M5:
přibližně + 500 m/s
maximálně 24 sekund = 10 energetických článků
- Objevitel: 490 -> 1062
- Chobotnice: 540 -> 1054
- Pegas: 1009 -> 1715
- Jaguár: 540 -> 1108
- Chrt: 349 -> 926
- Mandalay: 260 -> 455


Zvláštní poděkování GCU Grey Area za dodání některých technických údajů.

Omluva: rad bych ten sloupec dal do SPOILERU, ale nefachci to, tak si radsi (nez abych muj prispevek smazal) necham vybadat - popr. mi misto vynadani vysvetlete co delam spatne ... spoiler nejde rozkliknout - je to muj chybny postup nebo jejich BB kody nefunguji jak maji ?
Spoiler
Show
TEST...

Lumir
Posts: 26
Joined: Mon, 19. May 08, 14:00
x3tc

Post by Lumir » Fri, 9. Dec 11, 19:47

Spoilery nerozklikávám, ale označím a vidím text.

MilanaliM
Posts: 16
Joined: Sat, 3. Dec 11, 19:00
x3tc

Post by MilanaliM » Sat, 10. Dec 11, 16:50

no prave - tak to fungovat nema - ten text ma byt uvnitr toho spoileru, aby se setrilo misto na obrazovce a uvnitr ulozeny text si otevrel kliknutim a precetl jen ten kdo potrebuje...

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Sat, 10. Dec 11, 17:48

takhle to je na minecraft foru ale tady ten spoiler funguje tak jak ti to Lumir vysvetlil
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”