Problém s nastavením pilota, ST, UT a rankem pilota.

Moderator: DJ Die

Vava29693
Posts: 22
Joined: Sun, 27. Jul 08, 17:05

Problém s nastavením pilota, ST, UT a rankem pilota.

Post by Vava29693 » Mon, 28. Jul 08, 12:47

Nastavil jsem ST, čili by měl být automaticky najat i pilot. Ovšem u lodě (Používám typy Argonský Posel, Boronský Delfín.) je jako pilot napsaný Julian = já, i když by měl bejt ten posr**** pilot najatej a neni tam ani žádný rank.
Taky se tu někde psalo, že po vydělání 50 000 má poslat zprávu. Mě ji poslal až když už v sektoru nenalezl žádnou stanici se kterou by mohl obchodovat, a to už vydělal hezky přes 100 000. (Obchodoval v sektoru Domov světla.)

V lodích jsou zakoupené veškeré vybavení a mám i ty 3x25MW štíty. Prostě loď vytuněná na max. a ono hovno. :evil:

Mám CZ verzi hry X2 1.5 bez jakýchkoliv modů, addonů... jenom čistou instalaci 1.5.

Praďte, prosím! Topim se v tom druhej den a kredity mi proplouvaj mezi prsty.

Díky za odpovědi.


Post Scriptum:
1) Jdou zajímat i jiné, než pirátské lodě? A když jo, tak jak a které?
2)Má cenu na moji hru instalovat ten bonuspack, nebo mi to nebude chodit?
3)Co je to Wingman a jak to funguje?
Díky
Last edited by Vava29693 on Mon, 28. Jul 08, 16:42, edited 1 time in total.

User avatar
StandaJunior
Posts: 187
Joined: Mon, 2. Jan 06, 11:29

Post by StandaJunior » Mon, 28. Jul 08, 13:13

takže odpovědi jsou následující (i když stačí trochu prohlídnout forum myslím že něco už tady bylo řešeno)

1/ Ano, jdou všechny jenom musíš mít rank (jasný že s rankem harmless nezabavíš argonskou M1 :lol: ) pak stačí si vzít nejlíp Ion Distruptor a škvařit to do té lodě dokud jí nespadnou štíty posléze vystřelíš pár ''ostrých'' ran abys vystrašil pilota a měl by vylézt

2/ S tímhle ti neporadím, protože ho nemám staženej :D

3/Wingman je stíhač/více stíhačů kteří po zmáčknutí jedné specifické klávesy
vykonají jistý rozkaz který je k jisté klávese nabindován funguje to jako funkce Hotkey prostě nemusíš procházet celý menu příkazů stačí ti jedna klávesa

EDIT : S tou Argonskou M1 sem to asi přehnal co ? :D

Vava29693
Posts: 22
Joined: Sun, 27. Jul 08, 17:05

Post by Vava29693 » Mon, 28. Jul 08, 15:22

OK, díky. Jenom ti Wingmanové, já mám pouze dvě klávesy a jednou jsem měl jako wingmana danýho Objeviltele a jako domovskou základnu měl Kentaura, ale nebyl tam zadokovanej. Byl v mim servisním doku. A najednou přilít za mym Kolosem, kterej byl asi deset sektorů daleko a byl pod palbou. Jak to? Mě spíš zajímá, jaký funkce v tý hře můžou plnit: Jestli když zmáčkeš (třeba) P, tak vystartujou z lodi a zaútočej na nepřítele, nebo nějak tak?

Jinak díky za vyčerpávající odpověď!



A taky by mě zajímalo, proč se mi nezobrazuje to jméno a rank pilota, to mě sere maximálně.

User avatar
Moonman
Posts: 329
Joined: Tue, 13. Dec 05, 16:32
x3

Post by Moonman » Mon, 28. Jul 08, 19:56

Zdravím tě, tento problém sme již s kolegy řešili. Podívej se na horní topick "Začátečník-otázky a rady" strana 8. Tehdy sem tam popisoval co jsem zjistil. Jinak jen připomenu, že jsem to měl a dosud mám na verzi 1.4+bonuspack bez něj to nejde. Nevím jak to šlape s verzí 1.5 ?!? Pokud ti ten samý způsob bude fungovat i s verzí 1.5 tak nám dej kdyžtak vědět. Letu zdar... :wink:

Vava29693
Posts: 22
Joined: Sun, 27. Jul 08, 17:05

Post by Vava29693 » Mon, 28. Jul 08, 21:09

Tak jsem nainstaloval Bonuspack a dopadlo to následovně:

1)Podělalo se mi ovládání gamepadu, který neustále fungoval jako kdybych tlačil na poziční klobouček směrem nahoru. Pomohla kalibrace ve Windows.

2)Místo normálního jména pilota a ranku (např. Franta Vomáčka) se mi zobrazuje: ReadText1559-1 a to u všech lodí s zapnutym ST. V "menu lodi > příkazová konzole > obchod" se mi zobrazuje kromě položky "Začít obchodovat v sektoru" ještě položka "ReadText2010-401, která je šedivě vysvícená (není k dispozici) a "ReadText2010-408, která je vysvícená jako aktivní. Klidně postnu screeny.

Jinak hra funguje normálně a na jiný změny jsem nenarazil. Nutno však dodat, že jinde než v menu lodí jsem nehledal. Asi bude další "ReadText" v menu obchodování se stanicí u položek, které jsou dodány bonuspackem. Asi to do verze 1.5 neumí dodat názvy položek.

souky
Posts: 356
Joined: Sun, 20. Aug 06, 15:20

Post by souky » Tue, 29. Jul 08, 08:03

k bodu dva: odkud si ztáhnul bonuspack...pokud máš čj verzi tak musíš stahovat z hypermaxu jinak se ti to takle zmrší

Vava29693
Posts: 22
Joined: Sun, 27. Jul 08, 17:05

Post by Vava29693 » Tue, 29. Jul 08, 09:16

Rovnou se přiznám :oops: , stahoval jsem na warez foru.

Jinak díky za radu a kouknu se po CZ verzi.

EDIT: Tak jsem si instaloval CZ verzi a vše chodí bez problému!

User avatar
Moonman
Posts: 329
Joined: Tue, 13. Dec 05, 16:32
x3

Post by Moonman » Tue, 29. Jul 08, 20:01

Vava29693 wrote:EDIT: Tak jsem si instaloval CZ verzi a vše chodí bez problému!
Sry já sem se na net dostal až ted'. Jsem rád, že je již tvůj problém vyřešen. Jen technická otázka-funguje ti ten ST případně UT normálně nebo to musíš dělat tím způsobem, který sem tehdy popisoval v "Otázkách a radách začátečníkům"???

Vava29693
Posts: 22
Joined: Sun, 27. Jul 08, 17:05

Post by Vava29693 » Wed, 30. Jul 08, 15:55

Ještě bych se chtěl zeptat: Jak se zapíná Fúzní vstřikovač?

souky
Posts: 356
Joined: Sun, 20. Aug 06, 15:20

Post by souky » Wed, 30. Jul 08, 17:19

fúzní vstřikovač?? to máš nějakej mod bo co?? každopádně to nejspíš bude v nastavení ovládání musíš k tomu přiřadit zkratku

Vava29693
Posts: 22
Joined: Sun, 27. Jul 08, 17:05

Post by Vava29693 » Wed, 30. Jul 08, 19:30

Je to dodatek bonuspacku.

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2124
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57
xr

Post by DJ Die » Wed, 30. Jul 08, 23:45

k tomu bych se tu radsi moc nepriznaval ale co me uz to muze byt fuk :wink:
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

farmer
Posts: 62
Joined: Tue, 26. Sep 06, 13:15
x3ap

Post by farmer » Thu, 31. Jul 08, 08:25

Myslíš asi Afterburner (?)... Ten si musíš nastavit v ovládání, von nemá předdefinovanou klávesu. Teda aspoň já neměl..
Zrovna nejsem ve forme (Far Cry)
________________________________

Vava29693
Posts: 22
Joined: Sun, 27. Jul 08, 17:05

Post by Vava29693 » Fri, 1. Aug 08, 11:28

Díky, bylo to tam. Jinak jsem ve hře viděl UFO! Ale nestihl jsem screen, bylo před bránou. Příště to snad stihnu.

User avatar
Sir_Thomas
Posts: 682
Joined: Wed, 23. Aug 06, 18:25
x3tc

Post by Sir_Thomas » Fri, 1. Aug 08, 12:40

Vava29693 wrote:Díky, bylo to tam. Jinak jsem ve hře viděl UFO! Ale nestihl jsem screen, bylo před bránou. Příště to snad stihnu.
Hlavně po něm nestřílej.... :D :D :D
INTEL Core(TM) i7-2600@3,40GHz, MB GIGABYTE P67-UD3, GIGABYTE nVidia GTX460 1GB DDR5, 2x 2GB DDR5 Kingston, DVDRW/RAM LG GSA-H20L LS, HDD 300 GB WD VELOCIRAPTOR SATA II/300 10000rpm, SB Audigy, 22" LCD SAMSUNG ...

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”